Connect with us

Szingliként Valentin-napkor? Elég a közsajnálatból!

LOVE

Szingliként Valentin-napkor? Elég a közsajnálatból!

Neked is eleged van már abból, hogy mindenki téged félt?


Ha szingli vagy, valószínűleg neked is feltűnt már, hogy Valentin-napkor közsajnálat tárgyát képezed a barátaid körében. Sokan abban a tévhitben élnek, hogy egy egyedülálló nő zokogva szenvedi végig a szerelmesek napját, ám ideális esetben ennek éppen az ellenkezője történik. Hiszen nem egy pasitól függ a boldogságunk, nem igaz? Ha elbizonytalanodnál, csak gondold végig a most következő 3 dolgot…

Attól, hogy nincs kapcsolatod, még vannak szeretteid
Csak azért, mert február 14-ét a szerelmesek ünnepének nevezték ki, te nyugodtan találkozhatsz a családtagjaiddal és a barátaiddal. Egy átdumált este, egy közös mozi vagy egy családi főzés legalább olyan örömteli, mint a romantikus vacsora.

Azt csinálsz, amit csak akarsz
Téged senki sem kötelez arra, hogy készülődéssel és tervezgetéssel töltsd az egész napot. Ha az esik jól, henyélj egy kád forró vízben, nézz sorozatokat, és még véletlenül se szőrteleníts!

Nem kell erőltetett programokon részt venned
Most őszintén: ha két ember szereti egymást, akkor az év további 364 napján is szervezhetnek randikat, nem? Sokak szerint erőltetett a Valentin-napi cécó, és kötelességnek, béna elvárásnak élik meg a romantikázást. Szerencsére te ez alól is kihúzhatod magad, és valóban azt teheted, amihez csak kedved van.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel