SZÍNES

Robert Downey Jr. használt rágóját árulják elképesztő összegért az eBayen

Vasember rajongói most egy érdekes darabra csaphatnak le.
Sassy - sassy.hu
2023. március 28.


Megosztom
Link másolása

Furcsa hirdetésre bukkantak a minap az eBayen. Egy fickó azt állítja, hogy részt vett azon az átadási ünnepségen a hírességek sétányán, amikor Jon Favreau megkapta saját csillagát. Az 56 éves színész, rendező, forgatókönyvírót elkísért barátja, Vasember is, azaz Robert Downey Jr., aki beszédet is mondott barátja tiszteletére, miközben végig látványosan rágózott.

Az átadási ünnepség végén, mikor már csak a fotókat készítették el,

Jr. egyszer csak kivette a szájából a rágógumiját és a csillagra nyomta, közben pedig azzal viccelődött, hogy „csak azért, hogy hivatalos legyen”.

Na ezt a rágót szerezte meg állítólag az eladó, aki most eBayen hirdeti és már 55 000 dollárnál, azaz közel 20 millió forintnál jár a licit. Az eladó azt állítja, hogy a rágót ott tudta megszerezni, ahol RDJ hagyta, a csillagról kaparta le, és ugyanabban az állapotban van, ahogy találta. Mázli, hogy nem rágott rajta még egyet ő is.

Aki pedig kétségbe vonná a rágó hitelességét, nos, az eladó nagyon biztos benne, hogy már pedig ez az igazi, és azt mondja, hogy a vevő akár le tesztelheti Downey DNS-ére a rágót. Azt mondjuk megnéznénk, mikor bekopogtatnak Downey-hoz egy kis DNS-ért ehhez a teszthez.

Na de, ha használt celeb rágógumi a kedvenced, a licitálás még péntekig tart! Amúgy meg... fúj.

Forrás: TMZ

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Beindult a testszégyenítés a TikTokon egy eljegyzési videó miatt
Egy valós pillanat volt, photoshop és filterek nélkül.

Megosztom
Link másolása

Óriási vihart kavart a TikTokon egy tíz másodpercnyi eljegyzési videó, amelyet már kétmillióan láttak. A felvételen minden lány álmát örökítették meg: Emma Louise párja letérdel előtte a gyűrűvel, és megkéri a kezét.

A lány könnyek között annyit mond: Istenem, úgy szeretlek!

A hatalmas nézettség nem a megható pillanatnak, hanem főként a trolloknak volt köszönhető, akik páros lábbal beleálltak a menyasszonyba. Özönlöttek a negatív kommentek a lány külsejére, aztán az ellenkommentek, amelyek írói védelmükbe vették Emma Louise-t, és gratuláltak élete egyik legfontosabb eseményéhez.

Íme, a videó:

@emilylouise_ox #CapCut #engagement ♬ original sound - aakritilovesssyouuuu

Lapozz a kommentekért!Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Egy fiatal férfit agyoncsapott a villám Rodoszon evezés közben, egy másik korábban túlélte a villámcsapást
A szörnyű eset hétfőn történt, a 26 éves fiú a vízben evezett a SUP-ján, a barátnője pedig a partról videózta.

Megosztom
Link másolása

Esett az eső, amikor a tragédia történt. Az evező férfi gyanútlanul élvezte a tenger nyújtotta örömöket, amikor belecsapott a villám. Egy szemtanú , amint észrevette, hogy mi történt, ruhástól rohant a vízbe, hogy segítsen. Így mesélte el a történteket:

„Amint a közelébe értem, láttam, hogy arccal lefelé lebeg a vízen, és tele van sérülésekkel. Azonnal tudtam, hogy minden másodperc számít, így elkezdtem a partra úszni vele.

Aggódtam közben, hogy esetleg velem is ugyanez fog történni, mivel még mindig esett az eső, de nem álltam meg. Amikor kihúztam a partra, elkezdtem az elsősegélynyújtást, masszíroztam és minden mást csináltam, amit tudtam.

A férfi még élt, hallottam a szívét, és volt pulzusa.

Rövidesen megérkeztek az mentők, és minden előírt újraélesztési eljárást elvégeztek, hogy életben tartsák. Sajnos nem sokkal később tudtam meg, hogy nem élte túl.”

A mentőszolgálat valóban a lehető leggyorsabban sietett a helyszínre, és megpróbálták megmenteni a férfi életét. Kórházba szállították, ahol próbálták életben tartani – tragikus módon nem sikerült. A rodoszi kikötői hatóság vizsgálatot indított a haláleset ügyében.

Ez a fiatal férfi brit sajnos nem volt olyan szerencsés, mint egy svéd rapper, Bladee, néhány éve, ő egy thaiföldi nyaralás során a medence partján üldögélve szenvedett villámcsapást. A rapper így mesélte 2019-ben a történetet: „Nem olyan szituációban voltam, hogy el tudjak menni a kórházba,

szóval csak rágugliztam, hogy mi fog történni velem, mindenhol azt írták, hogy fájdalmak közt fogok meghalni.

Szóval úgy voltam vele, hogy nem tudom, mi lesz, hátha csak a széle kapott el a villámnak, de ezért lefeküdtem aludni.

Biztos voltam benne, hogy meghalok, de nem. Húsz órát aludtam, aztán felébredtem és még mindig éltem.”


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Harvardi joghallgató lesz a börtönben született tinédzser
A texasi lány a gyermekkori szegénységet legyőzve teljes ösztöndíjat nyert a Harvardra.

Megosztom
Link másolása

A 18 éves Aurora Sky Castner elérte az általános iskolában kitűzött célját, és bejutott a Harvard jogi karára. Nem is akárhogy, teljes ösztöndíjjal .

Sky most megtette az első lépést álma felé, és summa cum laude leérettségizett.

A lány történetét mentora, Mona Hamby mesélte el, aki kulcsszerepet játszott a fiatal lány életében. A kapcsolatuk még általános iskolában kezdődött, amikor a lány csatlakozott a helyi CISD Project Mentor programjához, abban a reményben, hogy a tehetségét már korán kibontakoztathatja, azóta is nagyon közel állnak.

Sky a Galveston megyei börtönben született, ahol az édesanyját bebörtönözték, az őt nevelő édesapja pedig bipoláris zavarral küzd.

A Montgomery megyei Conroe középiskolája előtt készült fotókon, a tinédzser büszkeségtől sugárzik, miközben aranyszínű sapkájában és talárjában pózol.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Horrorsztori: le kellett amputálni egy nő lábát, miután megcsípte egy egyébként teljesen ártalmatlan pók
Egy teljesen ártalmatlan pókcsípés vezetett majdnem tragédiához, végül az amputáció megmentette az ötgyermekes anyuka életét.

Megosztom
Link másolása

Kristal Josephet még februárban csípte meg egy pók a talpán. Egy fehérfarkú pókkal találkozott össze, ami általában teljesen ártalmatlan, ám nála hamarosan kisebb fekéllyé alakult.

Az ötgyermekes anyának március 1-jén kellett volna kezdenie új munkahelyén, egy temetkezési vállalatnál, de a fekély elfertőződött, így munka helyett kórházba kellett mennie.

„Az orvosok azt hitték, hogy a csípés magától elmúlik, de egy nagy hólyaggá alakult, ami elkezdett szivárogni.”

Ezt követően Kristal 12 hét alatt 10 sebfertőtlenítő műtéten esett át, ahol megpróbálták megtisztítani a sebet, eltávolítani a fertőzött bőrt, az inakat és az elhalt szöveteket.

A fertőzést azonban nem tudták megállítani.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása