SZÍNES

Kislányát is eltalálta egy székkel a TikTok-sztár, amikor részegen dühöngött – videón, amikor letartóztatják

A 27 éves influenszer azért kapott dührohamot, mert a párja nem akarta magával vinni egy koncertre, mivel túl sokat ivott.
Sassy - sassy.hu
2023. április 01.


Megosztom
Link másolása

Letartóztattak egy népszerű tiktokost az amerikai Utah államban, miután részegen tombolt otthon, és véletlenül eltalálta egy székkel az 5 éves kislányát - írta meg a Daily Mail.

Taylor Frankie Paul azért kapott dührohamot kapott, mert a barátja, Dakota Mortensen nem volt hajlandó elvinni őt egy koncertre, mivel túl részeg volt. Most előkerült egy videó a mormon influenszer letartóztatásáról, aki erősen ittas állapotban, zaklatottan magyarázza az este eseményeit a testkamerát viselő rendőröknek.

A letartóztatásának éjszakáján a szomszédok riasztására érkeztek ki a rendőrök, akiknek Taylor és párja nyitott ajtót. Amikor a rendőrök a történtek felől érdeklődnek, a pár egymásra mutogatva vádolja másikat részegséggel, majd Taylor azt állítja, hogy barátja "bedobta őt a garázsba". Ezek után a rendőrök szétválasztották a párt, majd a nő elkezdte elmesélni, mi történt.

Folyamatosan sír, szavait nehéz kivenni, azt azonban érteni lehet, amikor azt mondja:

"Érzelmileg sérült vagyok, és váláson megyek keresztül. (...) Én löktem meg, én ütöttem meg, ő lökött meg engem. Nem érdekel. Kiakadtam, mert meglökött. Csak azt akarom, hogy menjen el."

Elmondta, hogy Mortensen vette fel egy barátnőivel töltött este után, mikor pedig hazaértek, a férfi lökte meg őt először. Erre reagálva vágott hozzá dolgokat, és félelmében bevizelt.

Azt a 30 éves férfi is elmondta, hogy egy csajos estéről vette fel barátnőjét, aki miután megtudta, hogy a barátja koncertre készül, erősködött, hogy vele menjen. Mikor Dakota odaért a buliba, látva a nőt úgy értékelte, hogy párja nincs abban az állapotban, hogy vele tartson. Amikor ezt közölte vele, a TikTok-sztár dühös lett, és az autóban szidta őt egész úton. Hogy csillapítsa a szituációt, a férfi távozni akart, ám ezt a barátnője nem engedte. Ekkor elfajult a helyzet.

Taylor a telefonját, fa játékszereket és fém székeket dobált a férfihez. A jelenetet az influenszer 5 éves lánya, Indy is végignézte, sőt az egyik lepattanó fémszék fejbe is találta a kislányt.

A helyszínen lévő őrmester a jelentésében azt mondta, hogy több fémszéket és más háztartási tárgyakat figyelt meg a földön a bejáratnál.

Amikor a tiktokert letartóztatták családon belüli erőszak miatt, megkérdezte a rendőrtől:

"Szóval őt nem tartóztatják le? Meglökött, és én vagyok letartóztatva? Amikor Dakota látja, hogy letartóztatnak, nem fog beleegyezni. Összepisiltem a nadrágomat, és le vagyok tartóztatva?"

Az influenszer egy hónappal az incidens után posztolt először a TikTokra, azonban a folyamatban lévő bírósági csatározásairól nem tett említést. Azt viszont elmondta, hogy nemrég a Utah állambeli Loganban töltött időt Dakota Mortensen családjával, és hogy mennyire szereti mindnyájukat.

Azt is bejelentette, hogy egyelőre távol tartja a gyerekeit a TikToktól, de nem örökre.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
TikTokon mutatja meg egy milliomos dubaji háziasszony, mikkel küzd meg nap mint nap
Nem könnyű egy milliomos feleség dolga sem, rengeteg nehézséggel kell szembenézniük.

Megosztom
Link másolása

Egészen elképesztő videósorozatot osztott meg TikTok Linda Andrade, aki egy dubaji milliomos feleségeként éli mindennapjait. A sikeres üzletember felesége ugyanis arról kezdett el tartalmat gyártani, hogy milyen problémák merülnek fel a mindennapi életben, ha az ember lánya egy mocskosul gazdag férfihoz megy feleségül.

Szóval, még a milliomosoknak is vannak problémáik, bár úgy tűnik, az övék egészen más, mint az átlag embereké. Olyan problémákkal szembesülnek, amikért sokunk nagyjából bármit megadna.

Az első ilyen videójában elmagyarázta, milyen feleségül menni egy őrülten gazdag dubaji férfihoz. Ebből kiderül, hogy sosem engedi vezetni, napi húsznál is többször felhívja, sosem engedi főzni, mert mindig beülnek valahova, csak drága és márkás dolgokat vásárol neki, valamint kizárólag az első osztályon hajlandó utazni. Ráadásul minden repülés alkalmával vesz egy 24 karátos arany ékszert ajándékba.

@lionlindaa The richer the crazier, but i love it 💸😍 #rich #millionaire #dubai #uae #arab ♬ Baba fen - Haifa Wehbe

A kommentek között volt, aki vicceskedve írta, hogy veszi is a repjegyét Dubaijba vagy, hogy van-e elérhető testvére, de volt olyan is, aki azt írta:

„Ezt máshol tulajdonlásnak hívják.”

Egy másik videójában aztán folytatja, és megmutatja, mik a legrosszabb dolgok, amikkel egy milliomos feleségeként szembesülnie kell.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása

SZÍNES
18 éves kora óta farigcsálják az „élő Disney-hercegnőt” a plasztikai sebészek, hogy végre tökéletesnek érezze magát
A 25 éves ausztrál lány eddig több mint húszmillió forintnyi összeget költött szépészeti beavatkozásokra. És még nincs vége a műtéteknek.
Sassy - sassy.hu
2023. május 22.


Megosztom
Link másolása

Barbie-hoz vagy egy Disney-hercegnőhöz szeretett volna hasonlítani egy 25 éves lány.

Jazmyn Forrest ezért 18 éves kora óta rendszeresen befekszik a plasztikai sebészek kése alá.

Eddig 100 ezer dollárt, vagyis több mint 20 millió forintot költött szépészeti beavatkozásokra, hogy végre elégedett legyen a külsejével, ám a műtéteknek még nincs vége.

Nemrég TikTokon egy olyan videót osztott meg, amin látszik, hogy egy újabb beavatkozáson van túl.

@jazmyn..forrest Update for all you 🙈 #rhinoplasty #foreheadreduction ♬ original sound - Jazmyn Forrest

A folytatásért, kérjük, lapozz:Megosztom
Link másolása


SZÍNES
A Rovatból
Kizárólag szélesvásznon látható hibát talált egy rajongó a Jóbarátokban
Óriási, négyzet alakú lyuk tátong Joey és Chandler lakásának falán.

Megosztom
Link másolása

Már majdnem 20 év telt el azóta, hogy az egyik legnépszerűbb tévés sorozat, a Jóbarátok évadzáróját leadták, de van, aki azóta sem tudja megunni.

A sorozat óta eltelt időben azonban jó néhány dolog változott, nézzük csak meg a sorozatbeli divatot, a frizurákat vagy a mobilokat.

Azonban a technológia tévé szempontjából is sokat változott. A sorozat idejében még bőven hódítottak a vaskos hátú, dög nehéz tévék, amik elfoglalták a fél nappalit.

Mivel a 4:3-as képernyőarány volt az akkoriban használatos, a készítők valószínűleg nem nagyon foglalkoztak vele, mi történik a film szélén, azon a bizonyos arányon túl.

Most azonban a TikTokon előkerült egy videó, amiben a sorozat egyik rajongója feltehetően 8 milliomodjára nézi újra a részeket, amikor valami furcsa dologra lesz figyelmes.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása


SZÍNES
A Rovatból
Harvardi joghallgató lesz a börtönben született tinédzser
A texasi lány a gyermekkori szegénységet legyőzve teljes ösztöndíjat nyert a Harvardra.

Megosztom
Link másolása

A 18 éves Aurora Sky Castner elérte az általános iskolában kitűzött célját, és bejutott a Harvard jogi karára. Nem is akárhogy, teljes ösztöndíjjal .

Sky most megtette az első lépést álma felé, és summa cum laude leérettségizett.

A lány történetét mentora, Mona Hamby mesélte el, aki kulcsszerepet játszott a fiatal lány életében. A kapcsolatuk még általános iskolában kezdődött, amikor a lány csatlakozott a helyi CISD Project Mentor programjához, abban a reményben, hogy a tehetségét már korán kibontakoztathatja, azóta is nagyon közel állnak.

Sky a Galveston megyei börtönben született, ahol az édesanyját bebörtönözték, az őt nevelő édesapja pedig bipoláris zavarral küzd.

A Montgomery megyei Conroe középiskolája előtt készült fotókon, a tinédzser büszkeségtől sugárzik, miközben aranyszínű sapkájában és talárjában pózol.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása