SZÍNES

Hetente egyszer eszik egy nő, hogy el tudja tartani 6 darab idős cicáját

Borsmenta teával nyomja el az éhségérzetét.

Megosztom
Link másolása

A 46 éves Yasemn Kaptan, Londonban él, és annak érdekében, hogy ki tudja fizetni a macskaeledelt 6 cicája számára, úgy döntött, inkább ő marad éhen. A nőnek mindössze havi 400 fontból kell gazdálkodnia, mivel csontritkulása miatt nyugdíjazták, és ennyi segélyt kap. A nő elmondása szerint a teljes összeget a lakhatásra kell költenie, de szerencsére kap még 69 fontot szklerózis multiplexben szenvedő párja után, amiből 60 font megy 6 macskája etetésére és eltartására, így mindössze 9 fontja marad magára.

Azt állítja, mentateát iszik, hogy elűzze az éhséget, és öt kilót fogyott, mióta csökkentette az ételfogyasztását.

Yasemn a Daily Mailnek elmondta:

„Nincs egy fillérem sem, de nem engedhetem el a macskákat. Velünk együtt nőttek fel. Kisbaba koruk óta nálam vannak. Sok pénzt fizettem értük, életük végén járnak. Tényleg nem lenne igazságos elengedni őket.”

Yasemn egyetlen étkezése általában grillzöldségekből, például paprikából, hagymából és salátából áll. Egyébként mentateát iszik reggelire, ebédre és vacsorára.

Azt mondta: „Amikor megkapom az ápolási támogatásomat, az macskaalomra, macskaeledelre, kekszre és speciális tejre megy el, ez az összes pénzemet elveszi. A telefonszámlámat is éppen csak ki tudom fizetni.”

„A párom aggódik értem, de mostanra már hozzászoktam. Rendbe fogok jönni, minden rendbe fog jönni. Nem tehetek semmit, nem fogok megszabadulni a macskáimtól. Már 17 éve vannak meg, ők a kisbabáim, ők tartanak életben.”

2022-ben ott kellett hagynia a munkáját, miután csontritkulást diagnosztizáltak nála - egy olyan egészségügyi állapotot, amely gyengíti a csontokat, törékennyé és törésveszélyessé teszi őket. Ezáltal kevesebb pénze maradt a megélhetésre.

Yasemn hozzátette:

„Hetente egyszer eszem. Egész héten csak mentateát vagy folyadékot iszom. Ha eszem, akkor csak valami lágyat, például joghurtot vagy zöldséget.”

Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Kínos: így reagált a 6 éves kislány, amikor hallotta a szüleit szexelni – és így az anyukája
Szegény teljesen félreértette a szülei hálószobájából kiszűrődő hangokat. Mutatjuk a videót az utána következő anya-lánya beszélgetésről.
Sassy - sassy.hu
2023. március 14.


Megosztom
Link másolása

Egy fiatal ausztrál házaspár együttléte nem éppen úgy sikerült, ahogyan eltervezték: félbe kellett hagyniuk a szexet, miután arra lettek figyelmesek, hogy valaki zokog a szobájuk melletti folyosón.

A videón az látható, hogy a fiatal férj, Matt Underwood nevetve azt mondja a feleségének,

"szerintem beszélni kéne a lányoddal, mert sír."

Aztán hallhatjuk, ahogy az édesanya bocsánatot kér a gyerektől, aki zokogva mondja, hogy nagyon megijedt, amikor a sikoltozást hallotta. Ez a beszélgetés zajlott le köztük:

Anya: – Mi a baj?

Kislány (sírva): – Hallottam, hogy kiabáltál... Tudni akartam, mi a baj, de senki sem válaszolt.

Anya: – Ó, zárva volt a hálószobánk ajtaja! Nagyon sajnálom.

Kislány: – Olyan volt, mintha megsérültél volna, vagy ilyesmi.

Anya: – Jaj, nem, nem esett bajom! Annyira sajnálom, hogy megijedtél! Azt hittem, mélyen alszol. Szeretlek!

Kislány: – Azt is hallottam, hogy pizzát rendeltél...

A videót rengeten megnézték, még többen kommentelték: volt, aki azt írta, hogy fura dolog akkor szexelni, amikor a gyerek is otthon van.

"Legközelebb inkább kapcsoljátok be a tévét jó hangosan"

- tanácsolta a kommentelő az ifjú házaspárnak.

Mások pedig azt írták, hogy inkább hívjanak egy bébiszittert, és foglaljanak le egy szállodai szobát, ott kényelmesebben együtt tölthetnek akár egy teljes éjszakát is.

Volt olyan hozzászóló, aki arra figyelmeztetett, hogy vigyázni kell ezzel, mert egy ilyen fiatal gyereknél egész életre szóló traumát okozhat, ha rajtakapja a szüleit a szexen.

@part.time.milf

Omg ‍♀️ ♬ original sound - Jayci✨

Forrás: Daily Mail


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZÍNES
Milliókat keres egy nő, aki a férfiak legalantasabb ösztöneit használja ki
Átverés vagy sem?
Sassy - sassy.hu
2023. március 16.


Megosztom
Link másolása

Az egyik ismert medencés streamer, Taylor Jevaux megtalálta a legjobb módját, hogyan szedjen ki rengeteg pénzt azoktól, akik csak a testére kíváncsiak.

Az rtl.hu írt a fiatal streamerről, aki az elmúlt hetek statisztikái alapján a harmadik legnézettebb medencés közvetítő (hot tuber) a legnagyobb streamerplatformon, a Twitchen.

Pedig Taylor szinte alig látszik a videóiban.

A fiatal nő ugyanis a visszaszámlálás mestere: gyakorlatilag 4-5 órán keresztül azt ígéri, hogy hamarosan kamera elé áll. Ez idő alatt többször is elindít egy visszaszámlálást, ami aztán persze lejár, de a nő ekkor gyorsan elkezd beszélgetni, témát vált, majd újra ígérgetésbe kezd. Itt egy képernyőfotó az egyik "közvetítésről".

A közvetítés alatt persze sokan küldenek neki pénzt annak ellenére is, hogy nem is mutatja meg magát.

Felmerül a kérdés, hogy hibáztatható-e mindezért a streamer, hiszen végtére is ő csak kihasználja a rendszer egyik adottságát. A férfiak pedig elárasztják őt gyűlölködő kommentekkel, és az elmúlt időszakban veréssel, gyilkossággal és nemi erőszakkal is megfenyegették már. Ezeket a kommenteket az adminok rögtön törlik, szóval Taylornak nem is kell reagálnia a negatív kommentekre.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZÍNES
Videón, ahogy frászt kap az egy szál semmiben tornázó nő, amikor az ablakra néz
Valószínűleg bármelyikünk így reagált volna a helyében.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Elterjedt a TikTokon egy olyan videó, aminek láttán sokan magukra ismerhetnek. A felvételen egy személyi edző, bizonyos Bobbie Jordan az otthon négy fala között végezte szokásos napi tornáját, amikor valami egészen váratlan történt.

A fiatal nő nyilván azért öltözött ilyen lengén, mert edzés közben hamar megizzadhat az ember.

Azonban arra ő sem számított, hogy hirtelen megjelenik a lakása ablakában egy vadidegen férfi.

Bobbie elmondta a videóban, hogy amikor oldalra nézett a hálószobájában, egyszer csak azt látta, hogy az ablakát éppen tisztítja egy férfi.

A nő természetesen nagyon megijedt: először felsikoltott, majd hirtelen átszaladt egy másik szobába.

Egy kommentelő azt írta a videó alatt, hogy vele szinte egy az egyben ugyanez az eset történt, viszont nem érti, hogy ilyenkor az ablaktisztítók miért nem szólnak előre, hogy aznap a házukban fognak dolgozni.

Itt a videó az esetről, amit már 3 millióan megnéztek.

@bobbiejjordan Nah 😩 #fittok #gymhumor ♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZÍNES
Teljesen kék lett egy férfi bőre, miután évekig szedett egy étrend-kiegészítőt
Törpapa létezett, de nem szerette, ha így hívják. A férfi egy bőrbetegségére kezdett étrendkiegészítőt szedni, de nem pontosan olvasta el a mellékhatásokra figyelmeztető részt

Megosztom
Link másolása

Paul Karason több mint egy évtizeden át gyógyította bőrbetegségét ezüstkolloiddal.

A washingtoni férfi valahol azt olvasta, hogy ez a szer remek lesz meglévő dermatitiszére, mellesleg segít majd az arcüreggyulladásán és refluxán is. Számtalan más kórságra is javasolták, és ő hitt a híreknek.

Több, mint tíz évig dörzsölte be vele naponta a az arcát, nyelte kanálszám, és állította, hogy nem csak a refluxa, de még az ízületi gyulladása is meggyógyult.

Az ezüst köztudottan antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket az emberek évezredek óta használtak a fertőzések elleni küzdelemben. Amikor azonban kifejlesztették a sokkal hatékonyabb penicillint, már nem volt rá szükség. Mondhatni, feledésbe merült. Évtizedekkel később bukkant fel újra, mint csodaszer, ami mindenre jó.

Az ezüst valóban felveszi a harcot a gombákkal, vírusokkal és baktériumokkal, de hát nagy hátránya, hogy nem válogatós.

Ha a szervezetbe kerül, ott a saját sejtekkel épp úgy végez, mint a betolakodókkal. Ugyanakkor szépen be is épül a testbe és ezüstmérgezést okoz. Ennek tünete a bőr, köröm, íny kékes-szürke elszíneződése, de a belső szervek sem ússzák meg elkékülés nélkül.

Az ezüstmérgezésre nincs gyógyszer és nem múlik el magától. Úgy viselkedik tőle a test, mint ha fotópapír lenne, és a napfény hatására elszíneződik.

Az ezüstkolloidot sokan kipróbálták, többek közt Paul is, de ő valahogy nem találta a mértéket. Az emberek viccesnek kezdték tartani elkékült testét, Törpapának becézték, csakhogy Paul ezt nem igazán értékelte.

Persze ha gyerekek szaladtak oda hozzá Törpapázva, akkor kedvesen elmosolyodott, de ha felnőttől hallotta, hogy mi van az arcoddal, morcosan vágta rá, hogy semmi. Hogy kéksége vagy más volt az oka, nem tudni, mindenesetre házassága megromlott, és néhány éve egy hajléktalanszállón halt meg 62 évesen, szívrohamban.

Paul az ezüstkolloidot egészen haláláig használta.

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk