SZÍNES

„Ettől kiakad a baromságmérő!” – Kiosztotta a magukat sírva videózó influenszereket a Hazug csajok társasága színésznője

Tammin Sursok szerint nagyon nem oké, ha valakinek egy rossz pillanatában az az első gondolata, hogy „na ezt most felveszem videóra”.

Megosztom
Link másolása

Tammin Sursok, a Hazug csajok társaságából ismert színésznő aWomen On Top podcastjében Luke Cook színésszel beszélgetve beszélgetett arról, hogy bár fontos megosztani a nehéz pillanatokat az interneten, egy videó közzététele pontosan abban a pillanatban, amikor valami igazán rossz dolog történik, nagyon hatásvadász.

A színésznő leszólta azokat az influenszereket, akik sírva filmezik magukat a közösségi médiában, mondván, hogy „baromság”, ha az az első dolog, ami eszükbe jut, amikor feldúltak, hogy elővesznek egy kamerát.

A színésznő elmondta, hogy az egyetlen alkalom, amikor róla sírós videó került ki, az azután történt, hogy elvetélt, de akkor sem ő vette fel magát, egyszerűen a férje filmezte. Hozzátette, hogy abban a pillanatban eszébe sem jutott volna elővenni a kamerát.

Tammin azt mondta:

„Amikor ilyen súlyos fájdalmon mész keresztül... például ha azt mondanák, hogy valami történt a férjemmel, vagy valaki, akit szerettem, meghalt, az utolsó dolog, amire gondolnék, az egy kamera. Szerintem ez az a szituáció, amikor meg kell szólalni a vészcsegőnek: mit teszel, amikor azt mondják neked, hogy valakid elhunyt? Bekapcsolod a kamerát? Ettől tényleg kiakad a baromságmérő, igaz?”

A kétgyermekes anyuka a Daily Mail cikke szerint azt is elmondta, hogy azért döntött úgy, hogy a vetélési diagnózisáról készült videót közzéteszi, amikor újra terhes lett, mert azt akarta, hogy mások is tudják, hogy van fény az alagút végén.

„Még soha nem vettem fel magam sírva, és nem tettem fel, de amikor elvetéltem, a férjem videózott, mert azt hittük, hogy jó híreket fogunk kapni, én pedig sírtam”

- mondta.

„Nem a kamerának készült, de megosztottam, amikor megszületett a második babám, mert annyira traumatikus volt számomra, és azt akartam, hogy az emberek tudják, hogy van fény az alagút végén."

A 39 éves színésznő nemrég Kanadában forgatott, és az utazás előtt az interneten nyíltan beszélt arról, milyen nehéz számára, hogy távol van férjétől, Sean McEwentől és két gyermekétől, a kilencéves Phoenix-től és a négyéves Lennon Bleu-tól.

Instagramján így írt: „Egy pillanatra beszéljünk a valóságról. Három nap múlva indulok, hogy filmet forgassak Kanadában.”

„Annyira izgatott vagyok az új élmény miatt, és hogy egy másik film főszerepét játszhatom, ez egy áldás. De egy ideig távol leszek a gyerekeimtől és a férjemtől. És ez még mindig nagyon fájdalmas.”

A sztár elmondta, hogy a gyerekeitől való külön töltött idő nagyon megviseli mentális egészségét.

„Az elején nem tudtam megbirkózni vele. Egy napra sem tudtam elmenni anélkül, hogy teljesen összeomlottam volna. Most már meg tudom csinálni, de még mindig fájdalmas".


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Beindult a testszégyenítés a TikTokon egy eljegyzési videó miatt
Egy valós pillanat volt, photoshop és filterek nélkül.

Megosztom
Link másolása

Óriási vihart kavart a TikTokon egy tíz másodpercnyi eljegyzési videó, amelyet már kétmillióan láttak. A felvételen minden lány álmát örökítették meg: Emma Louise párja letérdel előtte a gyűrűvel, és megkéri a kezét.

A lány könnyek között annyit mond: Istenem, úgy szeretlek!

A hatalmas nézettség nem a megható pillanatnak, hanem főként a trolloknak volt köszönhető, akik páros lábbal beleálltak a menyasszonyba. Özönlöttek a negatív kommentek a lány külsejére, aztán az ellenkommentek, amelyek írói védelmükbe vették Emma Louise-t, és gratuláltak élete egyik legfontosabb eseményéhez.

Íme, a videó:

@emilylouise_ox #CapCut #engagement ♬ original sound - aakritilovesssyouuuu

Lapozz a kommentekért!Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Harvardi joghallgató lesz a börtönben született tinédzser
A texasi lány a gyermekkori szegénységet legyőzve teljes ösztöndíjat nyert a Harvardra.

Megosztom
Link másolása

A 18 éves Aurora Sky Castner elérte az általános iskolában kitűzött célját, és bejutott a Harvard jogi karára. Nem is akárhogy, teljes ösztöndíjjal .

Sky most megtette az első lépést álma felé, és summa cum laude leérettségizett.

A lány történetét mentora, Mona Hamby mesélte el, aki kulcsszerepet játszott a fiatal lány életében. A kapcsolatuk még általános iskolában kezdődött, amikor a lány csatlakozott a helyi CISD Project Mentor programjához, abban a reményben, hogy a tehetségét már korán kibontakoztathatja, azóta is nagyon közel állnak.

Sky a Galveston megyei börtönben született, ahol az édesanyját bebörtönözték, az őt nevelő édesapja pedig bipoláris zavarral küzd.

A Montgomery megyei Conroe középiskolája előtt készült fotókon, a tinédzser büszkeségtől sugárzik, miközben aranyszínű sapkájában és talárjában pózol.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Kizárólag szélesvásznon látható hibát talált egy rajongó a Jóbarátokban
Óriási, négyzet alakú lyuk tátong Joey és Chandler lakásának falán.

Megosztom
Link másolása

Már majdnem 20 év telt el azóta, hogy az egyik legnépszerűbb tévés sorozat, a Jóbarátok évadzáróját leadták, de van, aki azóta sem tudja megunni.

A sorozat óta eltelt időben azonban jó néhány dolog változott, nézzük csak meg a sorozatbeli divatot, a frizurákat vagy a mobilokat.

Azonban a technológia tévé szempontjából is sokat változott. A sorozat idejében még bőven hódítottak a vaskos hátú, dög nehéz tévék, amik elfoglalták a fél nappalit.

Mivel a 4:3-as képernyőarány volt az akkoriban használatos, a készítők valószínűleg nem nagyon foglalkoztak vele, mi történik a film szélén, azon a bizonyos arányon túl.

Most azonban a TikTokon előkerült egy videó, amiben a sorozat egyik rajongója feltehetően 8 milliomodjára nézi újra a részeket, amikor valami furcsa dologra lesz figyelmes.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Horrorsztori: le kellett amputálni egy nő lábát, miután megcsípte egy egyébként teljesen ártalmatlan pók
Egy teljesen ártalmatlan pókcsípés vezetett majdnem tragédiához, végül az amputáció megmentette az ötgyermekes anyuka életét.

Megosztom
Link másolása

Kristal Josephet még februárban csípte meg egy pók a talpán. Egy fehérfarkú pókkal találkozott össze, ami általában teljesen ártalmatlan, ám nála hamarosan kisebb fekéllyé alakult.

Az ötgyermekes anyának március 1-jén kellett volna kezdenie új munkahelyén, egy temetkezési vállalatnál, de a fekély elfertőződött, így munka helyett kórházba kellett mennie.

„Az orvosok azt hitték, hogy a csípés magától elmúlik, de egy nagy hólyaggá alakult, ami elkezdett szivárogni.”

Ezt követően Kristal 12 hét alatt 10 sebfertőtlenítő műtéten esett át, ahol megpróbálták megtisztítani a sebet, eltávolítani a fertőzött bőrt, az inakat és az elhalt szöveteket.

A fertőzést azonban nem tudták megállítani.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása