SZÍNES

Életre szóló élmény: véletlenek sorának köszönheti a magyar Jack Sparrow, hogy találkozhatott Johnny Deppel

Adámra az éj közepén hirtelen hirtelen rádudált egy autó. Megosztotta egészen különleges történetét.
Sassy - sassy.hu
2023. november 15.


Megosztom
Link másolása

Ahogy arról többször is beszámoltunk, Magyarországon forgatta legújabb Modi című filmjét Johnny Depp. Ennek köszönhetően sok rajongója láthatta őt közelről, Slemmer Ádámnak azonban egészen egyedi a története.

Húsz évvel A Karib-tenger kalózait követően a film egy rajongói folytatást kapott, amit pont magyar alkotók készítettek. A film rendezője és egyben főszereplője, Slemmer Ádám pedig hűen formálja meg benne a közkedvelt Jack Sparrow kapitányt.

A rendező és színész most egy bejegyzésben osztotta meg különleges történetét, amiben elmondja, hogyan találkozhatott az igazi Jack Sparrow-t megformáló Johnny Deppel.

„A napokban történt ugyanis, hogy egy halloweeni buliról hazafelé jövet (persze nyilvánvalóan Jack Sparrow öltözetben) reggel a Jászain a kapualjban, miközben próbáltam elővarázsolni a kulcsomat, hirtelen dudálva az úttest közepén megállt egy autó, amiből egy idősebb külföldi hölgy ugrott ki. Az úttesten átszaladva odarohant hozzám, szeretett volna készíteni rólam egy fotót. Mivel egész este rengetegen kértek velem közös képet, ezért nem volt ebben semmi különös.” - kezdte történetét Ádám.

„Kedves, mosolygós volt, elkészítette a képet, majd hirtelen annyit mondott, hogy "you look very cool, but you know this is my costume!", elsőre nem igazán értettem mire gondol,

vissza is kérdeztem, hogy érti, hogy ez az ő jelmeze. Ekkor válaszolt, hogy úgy érti, hogy ő a Karib-tenger kalózai jelmeztervezője. Na, erre igencsak ledöbbentem... majd hirtelen felismertem és visszakérdeztem, hogy Ön Penny Rose? Kissé kikerekedett a szeme, ezen ő is megdöbbent, hogy ugyan honnan tudom a nevét...

Elmondtam, hogy rengeteg werk videót, behind the scenes-t láttam, amiben interjúkat adott és bemutatta a karib filmek jelmezeit. Elmosolyodott, bemutatkoztunk, elmondtam, hogy hatalmas megtiszteltetés vele találkozni, hiszen egy fantasztikus jelmeztervező és egy abszolút példaképem!” - folytatja a már ezen a ponton is sok véletlent tartalmazó történetet. De itt még koránt sincs vége:

„Mondta, hogy épp Johnny Deppel forgat itt Budapesten (a Modi című filmet) és megmutatná neki a képet, mert szerinte nagyon igényes és szép munkát végeztem a Jack ruhával. Különösen a kabátom tetszett neki, amihez az anyagot még régen külföldről rendeltem.

Végül telefonszámot cseréltek, és Penny Rose személyesen hívta fel, hogy elvigye a Modi forgatásának utolsó napjára. A találkozásról Ádám ezt írta:

„Johnny Depp egy fekete sátor előtt állt és beszélgetett a stábbal. Penny Rose odaugrott hozzá, hogy érkezett egy különleges vendég, majd rám mutatott. Johnny ekkor észrevett, próbáltam leplezni az izgatottságot, de azért nem mondom, hogy könnyű volt.

Ahogy meglátott, elmosolyodott, majd ő is egyből Jack Sparrow bőrébe bújt és a tipikus mozdulatokkal és beszéddel közeledtünk egymáshoz”

Ezt követően még kicsit beszélgetett a világsztárral, majd megköszönte a jelmeztervezőnek az életre szóló élményt, aki válaszul azt mondta:

„Ádám, mégis mennyi esélye volt annak, hogy így összefutunk? Szinte semmi. De ha már így történt, akkor csak megteszem ezt az apróságot, hogy összehozzuk a találkozót”

A képeket és a teljes sztorit itt lehet elolvasni:

(via: Blikk)


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
A legédesebb optikai csalódások, kizárólag állatbarátoknak
Néha csak otthon derül ki, mit is fotóztunk valójában, mert az állatok is szeretnek fotóbombázni. Mégsem töröljük ki a képet, mert a végeredmény olyan aranyos, hogy mindenkinek meg akarjuk mutatni.

Megosztom
Link másolása

Az állatok sokkal ügyesebbek, mint hinnénk. Néhányan úgy helyezkedtek, hogy a kapott képeket teljesen uralják, vicces vagy épp meghökkentő állat-ember hibrideket hoztak létre. A vicces pillanatképeket az állatimádók a Reddit-en osztották meg.

Nézzük a legjobbakat!

Ez a lány egy papagáj lenne valójában? Tökéletes a beállítás, pedig véletlen fotó volt. A madár épp a vállára száll, amikor a kép készült.

Ez a láma nem csak kíváncsi, de a kamerát is szereti.

Egy jó lovaglás végén még befér a szelfi.

Kutya és gazdája tényleg eggyé váltak ezen a felvételen.

A lovak imádnak a gazdival szórakozni. Most is ez történt.

Ez a holló rendesen belesétált e képbe.

A mérges kutyus nem bírja, ha beleolvasnak a könyvébe a válla fölött.

Ha nektek is vannak hasonlóan vicces képeitek, osszátok meg velünk!


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Megnyílt az első olyan bár, ahol külön szabály van arra, hogy a férfiak nem kezdeményezhetnek beszélgetést nőkkel
Több érdekes alapszabályt is lefektetett az új hely nyitáskor, a vezetőség célja ezzel az, hogy elérjék, hogy a vendégek tiszteljék egymást és a helyet is.
Fotó: Unsplash - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Érdekes szabályokkal új bár nyitotta meg kapuit az Egyesült Királyságban, Manchesterben, ami a leírás szerint „egy gyönyörű koktélbár, amit az 1930-as évek Tokiójának speakeasie-i és jazzbárjai ihlettek.”

A Dear Sailor azonban az italok mellett egy meglehetősen terjedelmes szabálylistát is megosztott a nyitáskor, amiben amellett, hogy például leszögezik, hogy "nem szabad kiabálni", olyan is van, hogy "ne hozz magaddal senkit, hacsak nem hagynád egyedül az illetőt otthonodban".

Ami azonban sokak szemét megütötte, az az a szabály, ami megtiltja a férfiaknak, hogy beszélgetést kezdeményezzenek a bárban vendégeskedő hölgyekkel.

A nők ezzel ellentétben azonban szabadon megtehetik ezt fordítva, vagy ha esetleg úgy jobban érzik magukat, megkérhetik a pultost, hogy tegye meg az első lépést, és mutassa be őket az adott férfinak.

Christian Coates társtulajdonos egy interjúban elmondta, hogy a szabályok kissé szájbarágósak, de mindezzel az a célja, hogy a vendégeket egymás és a hely iránti tiszteletre ösztönözzék.

A bár megnyitása előtt hozzátette:

„Az emberek tudják, hogy mire számíthatnak, amikor megérkeznek, de egyfajta viselkedést is elvárunk tőlük. Tehát mindenki ugyanabban a lelkiállapotban érkezik.

Folyamatosan fejlődni fognak, és a hétvége után még lehet, hogy néhányat hozzáadunk. De a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.”

A Dear Sailor szabályai pedig teljes terjedelmükben:

1. Ne dobálózz nevekkel, ne arcoskodj!

2. Nincs kiabálás, vagy más hangos viselkedés.

3. Nincs verekedés, játékból sem, de még csak beszélni sem szabad róla.

4. Az urak levehetik a kalapjukat. Szükség esetén kampókat biztosítunk.

5. Az urak nem mutatkozhatnak be a hölgyeknek. Hölgyek, nyugodtan kezdeményezzetek beszélgetést, vagy kérjétek meg a pultost, hogy mutasson be titeket egymásnak. Ha egy számodra ismeretlen férfi szólít meg, kérjük, emeld fel kissé a fejedet, és ne vegyél róla tudomást.

6. Ne időzz a bejárati ajtó előtt!

7. Vedd le a cipőt, ha a bútorokon szeretnél táncolni!

8. Nincs sportruházat vagy sapka.

9. Ne hozz magaddal olyat, akit nem hagynál egyedül az otthonodban. Felelős vagy a vendégeid viselkedéséért.

10. A bárból gyorsan és csendben távozz. Kérjük, hogy a bár elhagyása előtt tervezd meg az utad és búcsúzz el rendesen.

Forrás: LadBible


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Annyira megváltozott ennek a nőnek a külseje a sok plasztikai műtétje után, hogy nem akarták megújítani a jogsiját
A szépészeti változtatásoknak megvannak az árnyoldalai is. A brazil Denise Rocha szerint annyira megváltozott a külseje, hogy még a jogosítványát sem tudta megújítani.
Sassy - sassy.hu
2023. november 20.


Megosztom
Link másolása

A 39 éves Denise Rocha korábban ügyvédként dolgozott, aztán úgy döntött, hogy kilép a hétköznapok monotonitásából. Nemrég csatlakozott az OnlyFans platformjára, és milliókat költött különböző plasztikai beavatkozásokra - legutóbb például 250 ezer dollárt, azaz

nagyjából 86 millió forintot.

A szépészeti változatásoknak azonban megvannak az árnyoldalai is: Denise szerint annyira megváltozott a külseje, hogy még a jogosítványát sem tudta megújítani.

"Nem hitték el, hogy én vagyok az"

- mondta a Daily Starnak a sok plasztikai műtéteten átesett nő.

"Megértem, hogy ez a munkájuk, és tudom, hogy tényleg ellenőrizniük kell a személyazonosságot, de ez egy nagyon vicces helyzet volt, nem számítottam rá."

- tette hozzá Denise.

A nő elmondása szerint a São Paulo-i közlekedési hivatal (DETRAN) dolgozója arra kérte a modellt, hogy igazolja személyazonosságát egy másik okmánnyal. A volt ügyvéd végül bemutatta a brazil ügyvédi kamara igazolványát és az útlevelét.

Az ajkai a műtéteknek köszönhetően észrevehetően nagyobbak lettek, az arca, az orra és az állkapcsa pedig teljesen új formát kapott.

Rocha korábban ügyvédként végezte munkáját, a brazil szövetségi szenátusban dolgozott egy parlamenti vizsgálóbizottságban. Denise egy hónappal felmondása után már a Playboynak állt modellt.

(via Daily Star)


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Megvolt a Gotham Awards, íme a szerkók és a nyertesek!
A főként művészfilmeket felvonultató díjátadón idén már eltörölték a nemek szerinti díjazást.

Megosztom
Link másolása

A Gotham-díjakat hétfő este osztották ki, ahol a "Múltbeli életek" című film volt a nagy győztes, elnyerve a legjobb játékfilmnek járó fődíjat.

A Gotham-díj különlegessége idén az volt, hogy a Film és Média Intézet eltörölte a költségvetés 35 millió dolláros felső határát a potenciális jelöltek számára.

Így a verseny továbbra is főként független és művészfilmeket vonultatott fel, bár néhány nagyobb produkció, például a "Barbie" is bekerült a versenybe.

A Gotham továbbá módosította a színészi díjak kategóriáit is, hogy 2021-től ne a nemek szerint határozza meg a díjakat.

Íme a jelöltek és nyertesek listája:

Legjobb játékfilm

“Passages”

“Past Lives” – GYŐZTES

“Reality”

“Showing Up”

“A Thousand and One”

Legjobb főszereplő

Aunjanue Ellis-Taylor,“Origin”

Lily Gladstone, “The Unknown Country” – GYŐZTES

Greta Lee, “Past Lives”

Franz Rogowski, “Passages”

Babetida Sadjo, “Our Father, The Devil”

Andrew Scott, “All of Us Strangers”

Cailee Spaeny, “Priscilla”

Teyana Taylor, “A Thousand and One”

Michelle Williams, “Showing Up”

Jeffrey Wright, “American Fiction”

Legjobb mellékszereplő

Juliette Binoche, “The Taste of Things”

Penélope Cruz, “Ferrari”

Jamie Foxx, “They Cloned Tyrone”

Claire Foy, “All of Us Strangers”

Ryan Gosling, “Barbie”

Glenn Howerton, “BlackBerry”

Sandra Hüller, “The Zone of Interest”

Rachel McAdams, “Are You There God? It’s Me, Margaret”

Charles Melton, “May December” – GYŐZTES

Da’Vine Joy Randolph, “The Holdovers”

Legjobb forgatókönyv

“All of Us Strangers” Andrew Haigh

“Anatomy of a Fall” Justine Triet, Arthur Harari – GYŐZTES

“May December” Samy Burch

“R.M.N.” Cristian Mungiu

“The Zone of Interest” Jonathan Glazer

Legjobb nemzetközi játékfilm

“All of Us Strangers”

“Anatomy of a Fall” – GYŐZTES

“Poor Things”

“Tótem”

“The Zone of Interest”

Legjobb dokumentumfilm

“20 Days in Mariupol”

“Against the Tide”

“Apolonia, Apolonia”

“Four Daughters” – GYŐZTES

“Our Body”

Feltörekvő rendező

Raven Jackson, “All Dirt Roads Taste of Salt”

Georgia Oakley, “Blue Jean”

Michelle Garza Cervera, “Huesera”

Celine Song, “Past Lives”

A.V. Rockwell, “A Thousand and One” – GYŐZTES

Legjobb alakítás egy új sorozatban

Jacob Anderson, “Anne Rice’s Interview With the Vampire”

Dominique Fishback, “Swarm”

Jharrel Jerome, “I’m a Virgo”

Natasha Lyonne, “Poker Face”

Bel Powley, “A Small Light”

Bella Ramsey, “The Last of Us”

Chaske Spencer, “The English”

Rachel Weisz, “Dead Ringers”

Ali Wong, “Beef” – GYŐZTES

Steven Yeun, “Beef”

Áttörő televíziós filmek 40 percnél hosszabb ideig

“Anne Rice’s Interview With the Vampire”

“Dead Ringers”

“The English”

“The Last of Us”

“A Small Light” – GYŐZTES

“Telemarketers”

Áttörő televíziózás 40 perc alatt

“Beef” – GYŐZTES

“High School”

“I’m A Virgo”

“Rain Dogs”

“Swarm”

Most pedig néhány a díjátadón részt vevő hírességek outfitjei közül:

Forrás: Variety


Megosztom
Link másolása