SZÍNES

Baba Vanga, a Balkán Nostradamusa előre látta a Brexitet, és 2023-ra egy nukleáris katasztrófát jósolt

A vak asszony, aki 1996-ban halt meg Bulgáriában, rémisztő próféciát adott 2023-ra. Többek közt egy atomerőmű robbanást, amely év vége előtt fog pusztítani a Földön.
Fotó: YouTube - sassy.hu
2023. június 07.


Megosztom
Link másolása

Úgy látszik, nagyjából 500 évente szükségünk van egy látnokra, aki frissebben és részletesebben jósol meg eseményeket, melyek többnyire bekövetkeznek, vagy ha nem, akkor jól kötjük össze a mondatokat a valósággal, és elhisszük, hogy pont arról beszélt, ami történt. Talán ezért olyan ködösek a látomások, vagy talán azért, mert a téridőben misztikusan utazó látnokok egyszerű emberek, akik csak a saját szavaikkal tudják elmesélni, hogy mit láttak. Baba Vanga több mint negyed évszázada halt meg, de sok jóslata jóval a halála után is valóra vált. Még életében megjósolta a COVID-19 világjárványt, a szeptember 11-i támadásokat, Diana hercegnő halálát és a csernobili katasztrófát.

Követői most azt állítják, hogy megjósolt egy pusztító nukleáris katasztrófát, amely idén fog bekövetkezni.

A misztikus egy 2023-ban bekövetkező atomerőmű-robbanásra figyelmeztetett, amely mérgező felhőt fog Ázsia fölé terelni.

Baba Vanga más jóslatai 2023-ra:

A nukleáris katasztrófán kívül Baba Vanga négy másik fontos jóslatot is tett erre az évre.

Először is, hogy a Föld pályája meg fog változni.

Míg bolygónk Nap körüli pályája több tízezer év alatt csak kis mértékben változik, egy drámaibb változás pusztító hatású lenne. Megolvasztaná a gleccsereket és elárasztaná a bolygót, vagy épp jégkorszakba taszítana minket.

Baba Vanga egy erőteljes napvihart is látott, amely idén pusztítana.

A napviharok hatással lehetnek a Földre. Egyesek úgy értelmezték a látomást, hogy egy napcunami közeleg, amely komoly technológiai meghibásodásokat okozhat - bár kisebb napviharok viszonylag rendszeresen előfordulnak, komolyabb pusztítás nélkül.

A bolgár misztikus azt is megjósolta, hogy 2023-ban egy biológiai fegyvert fog bevetni egy szuperhatalom, ami több százezer ember halálát fogja okozni.

A biológiai fegyverek olyan biológiai anyagok, amelyek betegséget és/vagy halált okozzanak. Egyes feltételezések szerint a Covid 19 is ilyen kutatás laborszökevénye.

Végül Baba Vanga a természetes fogantatások végét jósolta még erre az évre.

Követői azt állítják, hogy a csecsemők mesterséges megtermékenyítés eredményeként fognak születni, és a kormányok meg az egészségügyi szakértők döntik el, hogy ki kapjon gyereket. A szülők dönthetnek majd a gyerekeik külső és belső tulajdonságairól. Végül is ez nincs túl messze a valóságtól, csak egyelőre a nagyon gazdag kiválasztottak biztosíthatják csak be gyerekeik jövőjét ezzel a módszerrel.

Szóval sok minden történhet még ebben a hét hónapban, ami az évből hátravan.

Ki volt a vak misztikus Baba Vanga?

Baba Vanga, vagy ahogy születésekor hívták Vangelia Pandeva Dimitrova, Észak-Macedóniában, egy vulkanikus hegység lábánál fekvő Strumica nevű faluban született. 1996-ban, 85 éves korában hunyt el, és a Balkán Nostradamusának nevezték el.

Vanga hétköznapi életet élt egészen 12 éves koráig, amikor egy hatalmas vihar során – amelyet egy furcsa tornádóként írtak le – rejtélyes módon elvesztette a látását.

A fiatal lányt állítólag egy erős széllökés a levegőbe repítette, majd a földre dobta. Családja napokkal később talált rá, a szemeit vastag por- és piszokréteg pecsételte le, és amikor lemosták, már vak volt.

Baba Vanga később azt mesélte, hogy az eltűnése napjaiban élte át első látomását,

ami azt mondta neki, hogy embereket fog gyógyítani és meg tudja jósolni a jövőt.

Mit látott előre Baba Vanga?

- A kurszki atom-tengeralattjáró katasztrófája: Vanga 1980-ban azt mondta, hogy a Kurszk „vízzel lesz elborítva, és az egész világ sírni fog miatta”, és azt állította, hogy a katasztrófa 1999 augusztusában fog bekövetkezni. Az orosz tengeralattjáró 2000 augusztusában süllyedt el, a fedélzeten tartózkodók meghaltak.

- ISIS: Az asszony az ISIS terrorcsoport felemelkedését is megjósolta.

- Szíriai gáztámadás: halála előtt Vanga egy leszámolásra figyelmeztetett egy országban, ahol „a muszlimok vegyi hadviselést fognak alkalmazni az európaiak ellen”. Ez inkább ahhoz a gáztámadáshoz hasonló, amelyet Bassár el-Aszad elnök indított saját népe ellen.

- Brexit: míg egyes összeesküvés-elméletek hívei azt állítják, hogy Vanga megjósolta a Brexitet, mások kételkednek ebben. A nő azt mondta, hogy Európa 2017-re „meg fog szűnni létezni”, ami azért szó szerint nem történt meg.

- Azt állította, hogy a 44. amerikai elnök - aki végül Barack Obama lett - fekete lesz. Ugyanakkor azt is mondta, hogy ő lesz az utolsó elnök, ami azért nem történt meg.

- 1989-ben azt állította, hogy „az amerikai testvérek elesnek, miután az acélmadarak megtámadták őket ... és ártatlan vér fog ömleni”. Sokan úgy vélik, hogy ez 9/11-re vonatkozik.

- Vlagyimir Putyin fogja megnyerni a 2018-as választásokat. 1979-ben, egy Valentin Szidorov íróval való találkozás során Vanga azt mondta: „Minden felolvad, mint a jég, csak egy marad érintetlenül - Vlagyimir dicsősége, Oroszország dicsősége.” – ehhez annyit tehetünk hozzá, hogy valóban Putyin nyert, de akkor már nem volt ebben semmi meglepő.

Lapozz tovább, és kiderül, mit jósolt még a jövőre nézve a vak asszony!Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Rányitott a légikísérő a repülő vécéjében szexelő párra, elképesztő reakciót váltott ki az utasokból - videó!
A Lutonból Ibizára tartó járaton utazó két utast botrányos viselkedése miatt landoláskor átadták a rendőrségnek.
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 11.


Megosztom
Link másolása

A Lutonból Ibizába tartó járaton történt az eset, amiről videó is készült: a rövid felvételen annyit láthatunk, hogy egy steward hirtelen felnyitja a repülő mosdójának ajtaját, és nem mindennapi látvány tárul az utasok szeme elé.

Egy szexelő pár.

Az utasok valószínűleg már számítottak arra, hogy mit fognak látni, mert izgatottan várták az ajtónyitást, és szinte azonnal hangos nevetésben törtek ki a látványtól. Alighanem már percek óta hallhatták, hogy mit művelnek éppen a vécében, a légikísérő pedig úgy adta elő az egészet, mintha valami bűvészmutatványként éppen egy nyuszit húzna elő egy kalapból.

A páros férfi tagja azonnal visszahúzta az ajtót, és szinte sértődötten folytatta az aktust. A videó az EasyJet egyik repülőjáratán készült szeptember 8-án.

A szexelő nő egyébként a 21 éves OnlyFans-modell, Elsa Thora volt, aki nyilván videót is készített magáról aktus közben, így próbálva meg még több követőt/fizetőképes rajongót találni magának.

A légitársaság megerősítette, hogy a szeptember 8-ai, Lutonból Ibizára tartó járaton utazó két utast botrányos viselkedése miatt landoláskor átadták a rendőrségnek.

A videót itt lehet megnézni!

(via Daily Star)


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
A Rovatból
Kőgazdag Aleksandra szerint minél idősebb a férfi, annál jobb, ő akár 80 éves férfival is járna
„Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen” – mondta Aleksandra.
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 18.


Megosztom
Link másolása

Még el sem indult a Kőgazdag fiatalok - Rich Kids Hungary című új reality a TV2-n, de a szereplők már most egymás után verik ki a biztosítékot a magyar internetezőknél.

Miután felkerültek különböző közösségi oldalakra a műsor bemutatkozó videói, beindult a szereplők szétcincálása.

Kőgazdag Kata például kijelentette, hogy egy 20 millió alatti autó számára olyan, mintha traktorban ülne. Ráadásul nem hiszik el neki, hogy fiatal, a hozzászólók szerint 40-es nő. A kommentelők tehát ízekre szedték.

Később Kőgazdag Szandi, vagyis Aleksandra borzolta a kedélyeket.

Azt mondta, hogy szilikonmániás, a szilikon olyan számára, mint az oxigén, bármit megcsináltatna magán, már túl van jó pár műtéten, többek közt a vagináját is plasztikáztatta. Kiderült, hogy csak az orrát már ötször műtötték, és az arcán a szeme az egyetlen, ami eredeti és a sajátja.

Alexandra most újabb erős kijelentéssel örvendeztette meg a hozzászólókat. Korábban a Nagy Ő és a Farm VIP játékosa volt, így rutinosnak számít a tévézésben. is Elárulta, hogy a szülei szerb és német származású üzletemberek, jelenleg külföldön élnek, onnan küldenek neki havonta pénzt.

"Hatéves voltam, amikor Magyarországra költöztünk, akkor tanultam meg magyarul. Imádok itt élni"

– mesélte Aleksandra. A 26 éves nő jelenleg kapcsolatban él. Azt is elmondta:

"Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen. Azt vallom, minél idősebb, annál jobb, akár nyolcvanéves férfivel is szívesen együtt lennék."


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Ezek a legbiztonságosabb szobák a hotelekben - állítja egy volt FBI ügynök
Egy volt FBI-ügynök megosztotta a biztonságos utazáshoz szükséges titkait - többek között azt, hogy melyik szállodai szobát érdemes lefoglalni.
Fotó: Freepik.com - sassy.hu
2023. szeptember 14.


Megosztom
Link másolása

A 44 éves Tracy Walder a különleges ügynökeként dolgozott. Munkaköre megtanította arra, hogyan tegyen extra óvintézkedéseket, amikor küldetésen van, különösen külföldön.

Mielőtt bármilyen útra indul, utánanéz az úticéljának a terrorfenyegetettség szempontjából, és beállít egy alkalmazást, amely vészhelyzet esetén értesíti kapcsolatait a tartózkodási helyéről.

A dallasi bűnügyi igazságügyi professzor gondoskodik arról, hogy a poggyászában legyen nyomkövető, és a kislánya is visel egy nyomkövetővel ellátott karkötőt.

Amikor utazásik, soha nem foglal magánemberektől szállást, azok szerinte „rendkívül veszélyesek és kockázatosak.”

„Tényleg olyan valakire bíznád magad, akit nem ismersz, és az otthonában maradnál? - tette fel a kérdést az ügynök írta a NewYorkPost. - Azt sem tudod igazán, hogy kik írják az értékeléseket az interneten”.

Miután kiválasztott egy szállodát, Walder azt kéri, hogy a harmadik és a hatodik emelet közötti szobában szálljon meg. Szerinte ezek a szobák elég lent vannak a vészhelyzetben történő kijutáshoz, de elég magasan ahhoz, hogy a földszinten érkező betolakodók elérjék.

„Amikor az emelet megválasztásáról van szó, két dolog számít - az első a bejutás. Általában valaki, aki kárt akar tenni, a lehető legkönnyebb utat választja, és ezek az első emeletek, mert az a legkönnyebben megközelíthető - mondta Walder. - A kijutással kapcsolatban, ha túl magasan vagy, akkor nagyon nehéz lesz gyorsan kijutni.”

Ha már a szobájában van, Walder mindig bezárja és be is reteszeli az ajtót.

„A férjem, Ben ugrat is ezzel, és bár valószínűtlen, hogy valaki betörne, a valóság az, hogy a szállodai személyzetnek van egy főkulcsa, amivel bármikor bejuthat a szobádba”

- osztotta meg a nő.

„Egyszer nem voltak hajlandók áttenni a foglalásomat az első emeletről, amikor egy munkán voltam, ezért törölközőket nyomkodtam az ajtó alá.”

Walder arra is ügyel, hogy a családjának átadja az útitervét, hogy tudják, hol van éppen, és szükség esetén meg tudják találni.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Megőrülnek a kommentelők az anya és lánya videójáért – első pillantásra te sem látod, melyikük az anyuka
Döbbenetes, hogy néz ki a többgyermekes nő, sokan azt hiszik a lányára, hogy ő az idősebb kettejük közül. Mutatjuk a videót!
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 15.


Megosztom
Link másolása

Mindig bóknak számít egy anyának, ha azt mondják, hogy fiatalabbnak néz ki a tényleges koránál.

Ám egy nyolcgyermekes édesanya, Heather esetében még érdekesebb a helyzet.

A nő rendre megdöbbenti az embereket, amikor együtt mutatkozik a 16 éves lányával, mivel sokan azt hiszik, hogy kettejük közül a lánya az idősebb.

A harmincas éveiben járó Heather rendszeresen posztol a közösségi médiában a családjáról különböző videókat. Ezek közül az egyik hatalmas sikert aratott egy videó különösen megragadta az emberek figyelmét.

A nyolcgyermekes nő az első gyermekét még tinédzserként szülte, második gyermeke születésekor 23, a harmadiknál 24 éves volt. 27 évesen hármas ikrei születtek, a hetedik gyermekét 28 évesen hozta világra, nyolcadik gyermekének pedig 30 évesen adott életet.

A TikTok-videón Heather és legidősebb lánya, a 16 éves Jordyn táncol - ebben a videóban árulták el a valódi életkorukat.

A kommentelők közt akadtak, akik azt hitték, hogy testvérek, sőt, egyesek szerint Heather még Jordynnál is fiatalabbnak látszik.

"Azt hittem, hogy az anyukád az ikertestvéred, nem úgy néz ki, mint egy 32 éves, hanem úgy, mint a korodbeliek"

- írta egyikük. Egy másik pedig azt írta:

"A lány idősebbnek néz ki, mint az anyukája".

@forevaheatha Updated dance/age video because Jordyn turned 16 recently and I just turned 32 😳🙈😊 #momanddaughter #adoptionjourney #blendedfamily ♬ original sound - Jazmin


Megosztom
Link másolása