Connect with us

Singh Viki agyérgörcsöt kapott a Farm VIP-ben: „Életemben nem fájt ennyire a fejem”

Fotó: TV2

CELEBRITY

Singh Viki agyérgörcsöt kapott a Farm VIP-ben: „Életemben nem fájt ennyire a fejem”

Az énekesnő rögtön az első játék után lett rosszul, kis híján fel kellett adnia a versenyt.


Hétfő este startolt el a Farm VIP című sztárreality második évada a TV2-n. Ha esetleg nem hallottál még róla, ebben a műsorban két celebcsapat verseng egymással egy birtokon, a természet lágy ölén, a komfortzónájukból kilépve. Amellett, hogy el kell látniuk a hozzájuk tartozó háziállatokat, olyan feladatokat kell teljesíteniük, amelyek egy gazdaságban megszokottak. A tavalyi évadban a versenyzőknek például lekvárt kellett főzniük, tejtermékeket kellett készíteniük, és kenyeret és péksüteményeket kellett sütniük. A termelési feladatokon kívül pedig vannak ügyességi és logikai játékok is, amelyeket a csapatversenyeken és a kiesésről döntő párbajokon vívnak.

Az új évad első adásában a lakhatásért csaptak össze a sztárcsapatok. A tét az volt, hogy a komfortos parasztházba vagy az erdőben található pajtába költöznek be. Az összetett nyitójátékot fölényesen nyerték a pirosak, pechjükre azonban két versenyzőjüket is elveszítették egy kis időre.

Singh Viki a játék végén arra panaszkodott, hogy nagyon fáj a feje. Mire Demcsák Zsuzsa eredményt hirdetett, az énekesnő már nem is volt ott, orvosi megfigyelésre vitték. Viki az adás után Instagram-oldalán árulta el, hogy nem egy egyszerű rosszullét volt a baja.

“Valószínűleg a hőség és az izgulás meghozta a migrént. A mentős orvos szerint agyérgörcsöm volt, így infúzióra kötöttek. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni a hányást… Borzasztó volt. Szerintem életemben nem fájt ennyire a fejem.”

Azt is írta, hogy ugyan sajnos az első epizód több mint feléből kimaradt a rosszulléte miatt, de legalább nem kellett feladnia a versenyt rögtön az első napon, ugyanis ez is benne volt a pakliban.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel