Connect with us

Shawn Mendes elárulta, hogy miért szingli, és miért nem ünnepli a Valentin napot

CELEBRITY

Shawn Mendes elárulta, hogy miért szingli, és miért nem ünnepli a Valentin napot

A jóképű énekes meglepő módon nem ismerkedik olyan könnyen, mint ahogy azt gondolnánk róla.


Shawn Mendes a világ egyik legnépszerűbb és legsármosabb énekese, így hát elég nehéz megemészteni, hogy már jó ideje szingli, nincs is kilátásban egy új szerelem, de az még meglepőbb, hogy még az ismerkedés is nehezen megy neki.

“Nincsen ütőkártyám. A jó séró előny, de az, hogy jól nézel ki, még nem elég ahhoz, hogy helyzetbe kerülj. A “sztár-sokk” is csak pár óráig tart, utána rájönnek, hogy csak egy átlagos srác vagyok”

– nyilatkozta a Rolling Stone-nak és a UK Sunday Times-nak.

A kanadai énekest tavaly szóba hozták Hailey Bieberrel, mielőtt a modell feleségül ment volna Justin Bieberhez, és azt is pletykálták, hogy Camila Cabellóhoz is gyengéd szálak fűzik, de mindketten megerősítették, hogy csak barátok. Shawn még évekkel ezelőtt közölte egy tweetben, hogy ha lesz barátnője, majd közli a rajongóival – akik egyelőre hiába várják a jó (vagy egyesek számára rossz) hírt…

“Nem járok senkivel, és nem azért, mert nincs rá időm. Még nem talált meg a szerelem, én pedig nem üldözöm. Persze amikor látod a zenészeket és másokat, akik kapcsolatban vannak, arra gondolsz, hogy talán jó lenne nekem is, de kivel? Ekkor azonban rájövök, hogy ez nem helyes. Majd megtörténik, ha itt az ideje. Nem kell, hogy most azonnal együtt legyek valakivel”

– mondta a Variety-nek.

Mivel közeledik a Valentin nap, megkérdezték tőle, hogy milyen tervei vannak.

“Ha lenne barátnőm, biztos megünnepelném. De egyébként sosem csináltam nagy felhajtást. Sosem mentem el sehová és nem tettem semmi nagy dolgot Valentin napra. Nem akarok semmit erőltetni ilyenkor.”

Azt azért elárulta, hogy számára milyen az ideális randi – nemcsak Valentin napon, hanem bármikor.

“Csak vegyük lazán! Menjünk el vacsorázni. Először biztos megkérdezném, hogy hová mennél szívesen, de ha nem kapok választ, valószínűleg megkérdezném az egyik kollégámat, mert ők mindig képben vannak a jó éttermekkel.”

Forrás: Seventeen

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel