Connect with us

Shakira édes üzenetet küldött nagy rajongójának, a kis Sarolta hercegnőnek

CELEBRITY

Shakira édes üzenetet küldött nagy rajongójának, a kis Sarolta hercegnőnek

A kislány apja, Vilmos herceg kottyantotta el, hogy lánya Shakira egyik slágerére “valósággal megőrül.”


A jövendőbeli trónörökös, Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné nagyon vigyáznak arra, hogy három gyerekük, György, Sarolta és Lajos kiváltságos helyzetükhöz képest a lehető “legnormálisabb” életet élhessék, és kiélvezhessék a gyermekkorukat.

A kicsikről túl sokat nem is tudni, Vilmos viszont most kivételt tett. A Vilmos herceg: Ideje sétálni című podcastban a 39 éves trónörökös megkapó őszinteséggel beszél életéről, a lelkileg megterhelő időszakról, amikor mentőhelikopter-pilótaként dolgozott, és természetesen a gyerekeiről is.

Ő árulta el, hogy hatéves kislánya, Sarolta hercegnő “teljesen megőrül” Shakira Waka Waka című slágeréért. “Rohangál a konyhában, rázza a csípőjét, még a balett-dresszét is felveszi, Lajos meg utána, együtt táncolnak” – mesélte Vilmos, aki azt is elmondta, hogy reggelente a gyerekek, főleg György herceg és Sarolta hercegnő gyakran összevesznek, hogy milyen zenét tegyenek be a szüleik készülődés közben.

Shakirát nagyon meghatotta a királyi rajongás, és Twitteren üzent a kislánynak: “Annyira örülök, hogy szereted a zenémet, Sarolta hercegnő!” – írta, és egy szívecskét is odabiggyesztett.

Hogy a kislány hogyan reagált a külön neki szóló üzenetre, nem tudni, de biztosan repesett a boldogságtól.

Daily Mail

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel