Connect with us

Serena Williams elárulta, hogyan nevel erős, magabiztos nőt kislányából

CELEBRITY

Serena Williams elárulta, hogyan nevel erős, magabiztos nőt kislányából

“Erősnek lenni cseppet sem könnyű. Pláne abban a világban, amiben élünk. Nem könnyű kiállni magunkért, de tiszteletet érdemel, ha sikerül.”


Serena Williams mindig is híres volt határozott, inspiráló jelleméről, az Allure januári számában pedig végre elárulta, minek köszönheti sikereit. A 37 éves sportoló kifejtette, hogy rengeteg támogatást kapott családjától, és már gyermekkorától kezdve az önelfogadásra nevelték szülei. Serena és testvére, Venus hittek abban, hogy színesbőrűként is elérhetnek sikereket, és hogy a szépség és az önbizalom belülről fakad, és stigmáktól és előítéletektől mentes.

@allure Body + Mind Issue. Interview: @smashfizzle Photographers: @tanyaposternak & @zposternak Stylist: @jaimekaywaxman Makeup: @carlenekmakeup Hair: @vernonfrancois Manicure: @nailjerks

502.8k Likes, 5,481 Comments – Serena Williams (@serenawilliams) on Instagram: “@allure Body + Mind Issue. Interview: @smashfizzle Photographers: @tanyaposternak & @zposternak…”

A sportoló kifejtette, hogy szeretné, ha kislánya, Olympia is hasonló gondolkodást sajátítana majd el:

“Mikor azt mondom neki, hogy gyönyörű, szeretném, ha megértené, hogy belülről gyönyörű. Adni csodálatos. Kedvesnek és alázatosnak lenni a valódi szépség. (…) És szeretném, ha tudná, hogy erősnek lenni cseppet sem könnyű. Pláne abban a világban, amiben élünk. Nem könnyű kiállni magunkért, de tiszteletet érdemel, ha sikerül.”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel