Connect with us

Selena Gomez és Zac Efron járnak? – a rajongók már extázisban vannak

CELEBRITY

Selena Gomez és Zac Efron járnak? – a rajongók már extázisban vannak

“Zelena” készülőben?


A bombahírnek tűnő pletyka akkor kapott szárnyra, amikor az E!News kiszúrta, majd Twitteren világgá is kürtölte, hogy Zac elkezdte követni Selenát az Instagramon. A rajongók máris beleélték magukat a Disney-álompár gondolatába, és árgus szemekkel figyelni kezdték, lesz-e további jele egy esetlegesen alakuló románcnak.

Sokaknak az is gyanús, hogy a hónapokig tartó Insta-szünet után az amerikai énekesnő nemrég egy nagyon is szexi, fürdőruhás képpel vadít a képmegosztó oldalon, amelyen a barátnőivel lazul egyikük közelgő esküvőjét ünnepelve (nem Selenáét). A szexi poszt egyes rajongók szerint már Zacnek szól, ám a hivatalos verzió szerint a két fiatal egyelőre csak barátságban áll egymással.

“Selena most a mentális egészségére koncentrál, sokat eszik, pihen, és a családjával, barátaival tölti az időt. Nem igazán gondol még randizásra” – nyilatkozta az énekesnő egyik barátja.

Tény, hogy Selena komoly mentális problémákkal küzd évek óta, és ezt dicséretes módon nyíltan fel is vállalta. Tavaly ősz elején egy komoly idegösszeomlás után ki is vonta magát a forgalomból a közösségi médiában és a show-bizniszben, bevonult egy pszichiátriai klinikára. Csak idén év elején bukkant fel újra, az Instagramon megköszönte rajongóinak a rengeteg támogatást, és úgy tűnik, tényleg mindent megtesz, hogy újra a régi formájában tündököljön.

A fürdőrucis képen mindenesetre nagyon jól néz ki, reméljük, hogy azért Zacnek is tetszett. 🙂

My best friend is getting married, so we celebrated her! Future Mrs. Lopez

13.7m Likes, 127.1k Comments – Selena Gomez (@selenagomez) on Instagram: “My best friend is getting married, so we celebrated her! Future Mrs. Lopez”

Seventeen

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel