Connect with us

Selena Gomez 4 hónap után visszatért az Instagramra

CELEBRITY

Selena Gomez 4 hónap után visszatért az Instagramra

Nehéz év áll az énekesnő mögött.


Már megszokhattuk, hogy Selena Gomez félévente egyszer törli magát Instagramról a trollok miatt, ám pár hónap elteltével visszahúz a szíve a közösségi médiába. Az énekesnő legutóbb szeptember 23-án jelentette be, hogy szünetelteti Insta-jelenlétét, most pedig 4 hónap elteltével újra posztolt.

“Már jó idő eltelt, mióta hallottatok rólam, de szerettem volna mindenkinek boldog új évet kívánni és megköszönni a szereteteteket és támogatásotokat. A tavalyi év az önreflexióról, a kihívásokról és a fejlődésről szólt. Ezek a kihívások segítenek megérteni, hogy ki is vagy te, mik azok a dolgok, amiken túl tudsz jutni. Higgyétek el, ez nem könnyű, de büszke vagyok arra az emberre, akivé váltam, és várom, hogy mit hoz ez az év. Szeretlek titeket” – írta posztjában a híresség.

It’s been awhile since you have heard from me, but I wanted to wish everyone a happy new year and to thank you for your love and support. Last year was definitely a year of self-reflection, challenges and growth. It’s always those challenges which show you who you are and what you are capable of overcoming. Trust me, it’s not easy, but I am proud of the person I am becoming and look forward to the year ahead. Love you all.

1.5m Likes, 57.6k Comments – Selena Gomez (@selenagomez) on Instagram: “It’s been awhile since you have heard from me, but I wanted to wish everyone a happy new year and…”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel