Connect with us

Rihanna is felfedezte magának az egyik legmenőbb magyar divatmárkát

TRENDY

Rihanna is felfedezte magának az egyik legmenőbb magyar divatmárkát

Jennifer Lawrence, Katy Perry és Angelina Jolie után egy újabb világsztár szeretett bele a Nanushkába.


Milyen jó is az, amikor a gulyás, a túrórudi és a politikai helyzetünk mellett kortárs hazai divatmárkáink is a nemzetközi vizekre eveznek!

Ha csak egy estére is, igazán örvendetes, ha pl. Sándor Szandra divattervező modern és sokoldalú ruháiban tündökölnek a sztárok.

Márpedig hordott már Nanushka-kreációt a fentebb említett hírességek mellett Taylor Swift, Kendall Jenner, Dua Lipa, Emily Ratajkowski és Justin Bieber felesége, Hailey is.

Most pedig Rihannát kapták lencsevégre, amint a pre-fall kollekció egy darabját vette fel egy esti randira kedvesével, Hassan Jameellel a Santa Monica-i éjszakában.

Az ő választása a taupe árnyalatra esett, de a ruci barack színben is elérhető, noha némiképp tengerentúli pénztárcára szabott áron – 380 euró, azaz körülbelül 120 ezer forint.

A pillanatot természetesen a brand is büszkén megosztotta Instagram-oldalán:

Legs for days ✨ @badgalriri steps out in the cashmere Mahali dress from Pre-Fall 2019 🕊 #rihanna #nanushkagirls #nanushka #pf19

6,119 Likes, 63 Comments – NANUSHKA (@nanushka) on Instagram: “Legs for days ✨ @badgalriri steps out in the cashmere Mahali dress from Pre-Fall 2019 🕊 #rihanna…”

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel