Connect with us

Rihanna hivatalosan is a világ leggazdagabb énekesnője!

CELEBRITY

Rihanna hivatalosan is a világ leggazdagabb énekesnője!

És nem akármilyen projektre készül divatcégével.


A Forbes legutóbbi listáján Amerika leggazdagabb énekesnőit gyűjtötték össze 2019-ből, egy nagyon fontos kritériummal: kifejezetten olyanokat kerestek, akik kezdetben menedzsment nélkül, tehetségüknek és kitartásuknak köszönhetően törtek fel a csúcsra. Mint kiderült, a trón tetején Riri csücsül, aki 600 millió dollárt zsebelt be zenéjének és ruhamárkájának köszönhetően.

A Forbes hozzátette: az énekesnő bevételének számottevő része ma már nem a zenének, hanem a Fenty Beauty-nak köszönhető, holott csak most vág bele igazán a divatszakmába a sztár!

NYC @fenty #corsetboot in white rubber-leather fusion

1.6m Likes, 6,637 Comments – @badgalriri on Instagram: “NYC @fenty #corsetboot in white rubber-leather fusion”


Rihanna újabb divatshow-ra készül (a LVMH-el karöltve), amivel az emberek sokszínűségére szeretné felhívni a figyelmet. A sztár úgy tervezi, hogy kifutóin különböző testalkatú lányok, transznemű modellek, és mozgássérült vagy fogyatékkal élő manökenek is felvonulnak majd. A koncepció mögött nagyon fontos üzenet rejlik: a szexiséget nem a testalkatunk vagy bármilyen külső jegyünk határozza meg, és egy robotlábú, pigmenthiányos bőrrel született lány lehet épp olyan vonzó, mint bármely Victoria’s Secret modell.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel