Connect with us

Plusz kilók, pisifolt, szivárgó tej: egy fiatal vlogger beszédes képen mutatta meg, mivel is jár az anyaság

LIFE

Plusz kilók, pisifolt, szivárgó tej: egy fiatal vlogger beszédes képen mutatta meg, mivel is jár az anyaság

A több mint 8 millió feliratkozóval rendelkező Youtube-sztár egy hónapja szült, a szelfijén jól látható, miket tapasztalt meg ennyi idő alatt.


Akinek már van gyereke, az tudja, hogy az anyaság nem mindig móka és kacagás, sőt. Bár az Insta-anyuk és a celebmamik igyekeznek csak a gyereknevelés legszebb oldalát bemutatni képeiken és videóikon, ők is szenvednek néha.

Egy népszerű youtuber viszont nem fél megmutatni, mivel járnak a mindennapjai. Colleen Ballingernek tavaly decemberben született meg a kisfia, egy hónap alatt pedig sokat tanult az anyaságról. A több mint 1,1 millió követővel rendelkező Twitter-oldalára tanulságos bejegyzést posztolt a tapasztalatairól:

“Látom, hogy a neten sok anyuka egy könnyű, tökéletes életet vázol fel. Ez viszont egy sokkal valóságosabb verziója annak, milyen is az anyaság. Bárcsak többen mutatnák meg, milyenek valójában, ahelyett, hogy próbálják tökéletesnek beállítani magukat a közösségi médiában. Mert az összevisszaság is lehet szép!”

– írta posztjában, amihez egy tükörszelfit is mellékelt.

Ezen az újdonsült anya a fürdőszobában látható, babapisi- és tejfoltos trikóban, kócos hajjal, a terhesség során felszedett plusz kilókkal, bababöfivel és a mellette sorakozó mosatlan poharakkal. Mindezek ellenére mégis boldogan mosolyog és büszkén vállalja magát így is.

A tweetjét már több mint 130 ezren lájkolták és 9000-nél is többen megosztották.

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel