Connect with us

Piros ruhában csillogtatta meg szépségét Csobot Adél filmje premierjén

CELEBRITY

Piros ruhában csillogtatta meg szépségét Csobot Adél filmje premierjén

Az El a kezekkel a Papámtól! című családi film egyik főszereplője az énekesnő.


Csobot Adél az első filmes főszerepe díszbemutatóján egy elképesztően dögös, vörös ruhában pózolt.

A 27 éves sztár most először egy mozifilmben is megmutatja a tehetségét, a csupaszív táborvezetőt, Esztert alakítja, de a film egyik betétdalát is ő énekli.

Az Eszter dalából készült videóklipben a film főszereplői mellett a film néhány ikonikus díszlete is megjelenik, mint például a cilinder, a pompás oldtimer autó, a titokzatos Kálmán gép, a végén pedig a rendező, Dobó Kata is felbukkan.

Az El a kezekkel a Papámtól! története szerint, amikor Dorka (Marczinka Bori), a különleges fantáziavilágában élő, nagyszájú kislány megtudja, hogy özvegy apja (Bokor Barna) újranősül, és ő mostohát (Pálmai Anna) kap, rögtön sejti: addigi világa fenekestül felfordul. És ő mindent meg is tesz, hogy felforduljon. Harcba száll a mostoha ellen, akiről az sem elképzelhetetlen, hogy boszorkány.

Amikor az apja táborba küldi, hogy ne legyen láb alatt, új szövetségesekre talál: néhány bátor lányra, egy furcsa, föld alatti lényre, egy főzőgépen dolgozó szakácsra és legfőképp egy mindig mosolygó, dalos kedvű táborvezetőre (Csobot Adél) – akivel előbb-utóbb az apjának is találkoznia kell…

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel