Connect with us

Palvin Barbi lett a Victoria’s Secret első magyar angyala – ezzel a legnépszerűbb modellek nyomdokaiba lépett

CELEBRITY

Palvin Barbi lett a Victoria’s Secret első magyar angyala – ezzel a legnépszerűbb modellek nyomdokaiba lépett

A világhírű magyar szépség Instagramján tette közzé a nagy bejelentést.


A 25 éves Palvin Barbi kétség kívül hazánk leghíresebb manökenje, aki mára világszinten is keresett topmodellé vált.

A minap közösségi oldalán osztotta meg a grandiózus hírt, miszerint ő lett a Victoria’s Secret nagy hírű fehérneműcég első magyar angyala!

Ezzel olyan örök szépségikonok mellé sorakozott fel, mint Adriana Lima, Gisele Bündchen, Tyra Banks vagy éppen Miranda Kerr. 1996 óta mindössze 38 modell élhetett ezzel a megtisztelő lehetőséggel.

Mivel állandó szerződést kapott, számtalan aktuális sztárt is “megelőzött” – például Kendall Jennert és Gigi Hadidot.

🧡

779.2k Likes, 4,643 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “🧡”

A hírt egyébként legelőször kedvesének, Dylan Sprouse színésznek mondta el. Sokan nem is tudják, de Barbi pár évvel ezelőtt eljátszotta élete ezen nagy lehetőségét: 2012-ben részt vehetett a Victoria’s Secret éves bemutatóján, amely az állandó szerződés előszobája, ám akkoriban hibázott.

“Húszévesen pont egy szakításon mentem keresztül, elkezdtem bulizni, szingli tini lettem. Nem figyeltem oda magamra és a hozzáállásommal is komoly probléma volt. Nem becsültem meg, amim van”

– vallotta be Barbi a Bors hasábjain. Aztán 2018-ban ismét visszafogadta a cég a kegyeibe és a bemutató sztárja lehetett.

“Amikor 13 évesen láttam egy Victoria’s Secret show-t, kijelentettem, egyszer én is ott leszek. Három vagy négy év múlva már részt vettem egy fotózáson, akkor azt éreztem, jó úton járok”

– fogalmazott a People magazinnak a lány.

“Anyu sírt egy kicsit, apu pedig vállon veregetett, ahogy szokta. (…) A Victoria’s Secret most tökéletes időben talált meg, mert végre boldog vagyok önmagammal és a testemmel.”

✈️ Miami next with this beauty! @alexinagraham ♥️

553.4k Likes, 974 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “✈️ Miami next with this beauty! @alexinagraham ♥️”

Palvin Barbi az Instagram-oldalán is kifejtette, hogy mennyire büszke arra, hogy ilyen módon is képviselheti hazáját.

“HIVATALOSAN Victoria’s Secret ANGYAL!

Nem is tudom hol kezdjem, de megpróbálom: sosem gondoltam volna, hogy ez tényleg megtörténhet és túl is szárnyalja minden elképzelésem. Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, hivatalosan is Victoria’s Secret ANGYAL lettem! Köszönöm, hogy hittetek bennem. Voltak olyan időszakok, amikor engedtem a saját gondolataimnak, hogy visszatartsanak ettől és nehéz volt megszabadulnom tőlük, de a családom, a csapatom, Ed és mindeki a VS-nél ott voltak nekem is támogattak. Nagyon büszke vagyok, hogy képviselhetem Magyarországot, és ami a legfontosabb, titeket életem ezen új fejezetében!” 

OFFICIALLY A @victoriassecret ANGEL ! I don’t know where to begin but I’ll try : I never thought it would happen and it has exceeded all my expectations. I’m very excited to announce that I’m officially a @victoriassecret ANGEL ! Thank you for believing in me. There were times where I let my own thoughts hold me back and it was a hard climb away from those but my family , my team, Ed, and everyone at VS they were always there to support me and uplift me. I am proud to represent Hungary, and most importantly, all of you in this new chapter of my life! Thank you all so much again ♥️♥️♥️

1.3m Likes, 24.6k Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “OFFICIALLY A @victoriassecret ANGEL ! I don’t know where to begin but I’ll try : I never thought…”

Forrás: Blikk

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel