Connect with us

Öt bombabiztos módszer, hogy lebuktasd a pasidat, ha megcsal

Fotó: Pexels

LOVE

Öt bombabiztos módszer, hogy lebuktasd a pasidat, ha megcsal

Hát…nem mind túl etikus, de a megcsalás sem az. Nem?


Egy tavalyi felmérés szerint a házasságokban a felek egyharmada (!) csalta már meg a párját. Vagyis ennyien vallották be. Szóval a hűtlenség egyáltalán nem olyan ritka, mint hisszük. Igen, egy jó párkapcsolat alapja a bizalom. De mi van akkor, ha úgy érzed: valami nem stimmel? Mintha a szerelmed takargatna valamit? Nem akarsz nyíltan nekimenni, mert bizonyítékod nincs, és így csak óriási veszekedés lenne a dologból. Tehát nincs más választásod, mint egy kis trükközés. Így.

#1 Testbeszéd

Ez a legelső lépés. A szakértők szerint a kommunikációnknak csak 7 százaléka verbális (tehát amit mondunk), 55 százaléka pedig nonverbális (tehát amit a testünkkel “mondunk el”). Figyeld a párodat, hogyan viselkedik, ha a laptopjánál ülve vagy a telefonját böngészve hirtelen elkezdesz közelíteni felé. Csak lazán, mintha épp arra járnál. Idegesen fészkelődni kezd? Szapora pislogásba vált át? Hirtelen lerakja a telefont, vagy becsukja a párbeszédablakokat a laptopon? Egyenesen feléd fordul, mintha láthatatlan falat akarna húzni kettőtök közé? Ha ez csak egyszer fordul elő, belefér. De ha rendszeres, akkor kezdj el gyanakodni, és nyomozz tovább.

#2 Jelszó

Egyszer tévézés vagy vacsorafőzés közben mellékesen szólj oda neki: “Szívem, megmondanád a lapotopod (telód) jelszavát, meg akarok nézni valamit az eBayen.” Itt nem is az a lényeg, hogy tényleg odaadja-e, hanem a reakciója. Ha látványosan tiltakozik, maradj kedves, de ne tágíts. Minél harcosabban és minél többször utasítja el, hogy hozzáférj a jelszavához, annál biztosabb, hogy takargatnivalója van. Most jön a következő lépés.

#3 Előzmények

Mármint az internetes előzményei. Böngészőtől függően, de általában a jobb felső sarok menüjében találod meg, hogy a párod milyen oldalakon járt az elmúlt időszakban. Ehhez persze az kell, hogy hozzáférj a gépéhez vagy a telójához, mielőtt lezárna, de hát egyszer csak kimegy pisilni…az előzmények csekkolásához elég egy perc, és ha mondjuk ott van egy társkereső vagy egy ismerkedős-csetelős közösségi oldal, bizony folytatnod kell a kutatást.

#4 Kezdj el vele álnéven csetelni

A legegyszerűbb, ha kreálsz egy kamuprofilt valamelyik közösségi oldalon. Aztán jelöld be. Ha jó fotót találsz – egy olyan nőről, aki az esete – visszajelöl. Pár nap múlva írj rá, már ha ő nem ír rád addig. Aztán a beszélgetésből úgyis sok minden kiderül.

Természetesen vannak technikailag még profibb módszerek arra, hogy például feltörd az e-mailjét. De szerintünk itt inkább állj meg. Azért neked is jobb, ha tükörbe tudsz nézni. A fenti módszerek még beleférnek, ha valóban úgy érzed, hogy valami nem stimmel. A női ösztön ritkán hazudik. És ha kiderül, hogy valóban átejtettek, ha a párod valóban megcsal, akkor tényleg jobb, hogy kiderítetted az igazságot.

CuriousMindMagazine

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel