Connect with us

Ördög Nórát nem zavarja, ha szerelme meztelen nőket fotóz: „gyerekes dolog lenne, ha fennakadnék ezen”

CELEBRITY

Ördög Nórát nem zavarja, ha szerelme meztelen nőket fotóz: „gyerekes dolog lenne, ha fennakadnék ezen”

A gyönyörű műsorvezető és Nánási Pál 11 éves kapcsolatáról valamennyien példát vehetünk.


A Junior Prima díjas televíziós műsorvezető magabiztossága és pozitív életszemlélete példaértékű – az egyik legszimpatikusabb tulajdonsága pedig talán az, hogy a beképzeltség legkisebb jele nélkül áll helyt megannyi szerepében.

A szeptemberben 38. születésnapját ünneplő Ördög Nóra családról, házasságról és saját magával kapcsolatos gondolatairól is mesélt a Best magazin hasábjain.

Illetve megválaszolta azt a talán sokak fejében felötlő kérdést is, hogy férje munkája miatt nem telepszik-e meg a féltékenység olykor a szívében.

Nórát mostanában az Ázsia Expressz 2 műsorvezetőjeként csíphetjük el a képernyőn, de emellett készül 6 éves kislánya, Mici beiskoláztatására.

Születésnapjával kapcsolatban pedig nem érez semmiféle feszültséget, hiszen pontosan ott tart, ahol szeretne, boldog és kiegyensúlyozott.

A vihar elmúlt, de a szülinap még csak most kezdődik!!! ❤🎈🎉🍰 @palnanasi #szülinaposférjecském

19.7k Likes, 143 Comments – Ördög Nóra (@ordognora) on Instagram: “A vihar elmúlt, de a szülinap még csak most kezdődik!!! ❤🎈🎉🍰 @palnanasi #szülinaposférjecském”

Mivel Mici és Vencel is egyre inkább cseperednek, így szerencsére a szülőknek is több ideje jut egymásra – ez pedig házasságuk szempontjából is kulcsfontosságú.

“Mindig is figyeltünk arra, hogy legyenek kettesben töltött óráink: elmentünk randizni, moziba, vacsorázni. Ez most is így van, csak már gyakrabban tehetjük meg.”

A 11 év rendkívül összekovácsolta őket, mindent meg tudnak beszélni és ha nagy ritkán vitáznak, azt is előnyükre fordítják.

“Nem hiúsági kérdésből szoktunk összekapni, hanem a problémára koncentrálunk, de nagyon ritkán kerül sor ilyenre.”

Nánási Pál fotóművész híres az általa készített aktfotókról, ugyanakkor nem kevésbé jó apuka és férj is.

A névnapos❤ #péterpál #itthonvagyok #nórivagyok

12.4k Likes, 30 Comments – Ördög Nóra (@ordognora) on Instagram: “A névnapos❤ #péterpál #itthonvagyok #nórivagyok”

Nóra szerint a féltékenység nem téma náluk, maximum helyzetek, szituációk válthatják ki, nem emberek. Például egy-egy műsor, amelyet nem tud rendesen megosztani férjével.

“Gyerekes dolog lenne, ha fennakadnék ezen. Én ezt a férfit már így kaptam, tudom, hogy az aktfotózás nála a szépérzékről és a művészetről szól, nincs köze sem a szexualitáshoz, pláne nem érzelmekhez”

– mesélte a kétgyermekes anyuka, akit már szintén megörökített férje egy fehérneműmárka melltartós fotósorozata apropóján – ugyanakkor azt nem tudta volna elképzelni, hogy más készítsen róla hasonló képeket.

“Szívesen megosztom a szép képeket. De az sem zavar, hogy hajnalban, kialvatlanul, álmos fejjel látnak az emberek, ez még meg is könnyíti az életemet. Rossz lenne folyton azon aggódni, hogy, ha valaki meglát a boltban smink nélkül, nem azt kapja, amit az Instagramon, éppen ezért vállalom magamat minden formában. Már régóta nem foglalkoztat, mint gondolnak rólam mások”

– magyarázta a műsorvezető, aki alapvetően a természetesség híve.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel