Connect with us

Önmagammal randizom – és eszméletlenül élvezem!

Kép: Pixabay

NO/MAKE/UP

Önmagammal randizom – és eszméletlenül élvezem!

A pasizás jó. A randizás is. De egyedül randizni sem ciki! Egy fiatal nő őszintén elmondja, miért.


Tudjátok, hányszor kaptam a fejemhez, hogy egy “befordult kripli” vagyok? Mert egyszerűen imádom az “énidőt”. Óriási szabadságot – és igen, boldogságot – érzek, ha egyedül ücsöröghetek egy kávézóban egy lattéval, vagy egy étteremben mélázhatok egy tál spagetti és egy pohár finom bor mellett.

Hogy ez randizás önmagammal? És? Mi a baj ezzel?

Persze, tudom, hogy sokan ezt ma is vércikinek tartják. Volt idő, amikor én se tettem ki a lábam otthonról a “csajok”, vagyis a legjobb barátnőim nélkül. Ha egyikük se ért rá, inkább dekkoltam a kanapén, és hülye sorozatokat néztem. Amitől egy fikarcnyit se lett jobb nekem.

Aztán egyszer csak rájöttem: ha mindig a pasikra meg a barinőkre várok, megfosztom magam a legfontosabbtól. Hogy megtanuljam én, önmagam, csak úgy élvezni az életet!

“Na, ebből elég volt!” – gondoltam és elkezdtem randizni – önmagammal. Csak úgy. Igen, én lettem a saját legjobb barátnőm. Aki azt teszi, ami jólesik neki.

Ha órákig bambulok egy latte fölött egy trendi kávézóban – na és. Ha beülök egyedül egy moziba? Na és. Legalább senki nem nyúlja le a popcornomat. Ha egyedül shoppingolok? Na és. Legalább tényleg azt veszem meg, ami nekem tetszik, senki sem szól bele. Ezekben az “énidők”-ben szabad vagyok. Önmagam vagyok. És eszméletlenül élvezem minden pillanatát.

És észrevettem még valamit. Ha egyedül “progizok”, valahogy sokkal színesebb lesz a világ. Kiélesednek az érzékszerveim, mintha valaki felcsavarná a hangerőt az életemen.

Meghallom a jó zenéket, rácsodálkozom az őszi falevelekre, észreveszem azt is, amit a csajokkal nem vennék. Mert elterelik a figyelmemet.

Szóval én mindenkinek csak azt tudom tanácsolni: ha szerelmes vagy, pasizz. Ha csak úgy kedved van hozzá, akkor is. Ha csajos napot szeretnél, barátnőzz. De ha ki akarsz teljesedni, le akarsz nyugodni, és kihozni a valódi énedet, néha randizz egyedül. Önmagaddal. Egy életed van, próbáld ki ezt is. Egyáltalán nem ciki, és sokszor teljesen váratlan, új világokat nyit meg előtted.

The Power of Silence

Még több NO/MAKE/UP

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel