Connect with us

Önmagad maradsz, vagy magad maradsz – te döntesz!

Kép: Wikimedia Commons

LOVE

Önmagad maradsz, vagy magad maradsz – te döntesz!

Próbáld ki, milyen az, amikor magadat adod! Se kamu képek, se kamu duma: hagyd a másikra, hogy eldöntse.


Te is azok közé tartozol, aki kiakad, hogy a társkereső oldalakon mennyi a kamuzás? Hamis adatok, mókolt képek, mesébe illő leírások…

A te profilod milyen? Teljesen őszinte vagy?

Tényleg szereted az állatokat, vagy csak egyszer véletlenül az Animal Planetre kapcsoltál? 167 centi vagy, vagy csak ha magassarkút veszel fel? 52 kiló vagy, vagy csak szeretnél annyi lenni? A képeiden te vagy, vagy valaki aki szerinted bejön a pasiknak? És ha te vagy rajtuk, így is nézel ki, vagy te is ezerrel használod azokat az appokat, amelyekkel olyan nőt faraghatsz magadból, amilyen soha nem voltál és soha nem leszel?

Nos, a társkeresés nem egyszerű feladat. De, ha már az elején így, vagy úgy, lehazudod a csillagokat az égről, teljesen esélytelen. Azt hiszed, hogy ezek nem derülnek ki? Ha az első találkozásnál nem ismer rád a reménybeli pasid, mert a képeiden még magas voltál, sovány és mellben erős, akkor hogyan? Persze, biztos addigra már beléd szeretett a sok-sok chatelés közben magadról kialakított képbe és mindegy neki, hogy nem is te vagy te…

Lehet, de gondolj csak bele a másik oldal helyébe! Már az elején hazudtál neki a képeiddel. Mit gondolsz, nem töpreng el arról, hogy akkor a többi dolog is kamu volt? Te mit szólnál, ha Tom Hardy helyett Venom jönne el a randira? Mennyi esélye van egy ilyen, hazugságokkal induló kapcsolatnak?

Lehet, hogy nem vagy elégedett a külsőddel. Lehet, szerinted nem vagy okos, művelt, kedves, nyitott, sugárzó, optimista stb… De próbáld ki, hogy milyen az, amikor magadat adod! Se kamu képek, se kamu duma. Hagyd a másikra, hogy eldöntse!

Akinek tetszenek a valódi képeid, annak te tetszel. Akinek bejön a stílusod, annak a valódi éned jön be. Aki erre a horogra akad, annak nem kell megjátszanod magad később sem.

Akkor nem kell feszengened, hogy egyáltalán megismer-e az első randin és hogy hogyan magyarázod meg, hogy az tényleg te vagy. Akkor nem kell kamuznod, hogy csak a macskákat nem bírod, mert gyerekkorodban Cirmi mindig beleevett a reggelidbe, de például iguánában erős vagy, hogy reggel még magasabb voltál és csak a ruhád szabása miatt tűnnek kicsinek a melleid és naná, hogy a tegnapi vacsitól szaladt fel rád 10 kiló és ha bizonyos szögben ér a fény, akkor tényleg kiköpött Ariana Garande vagy…

Egy hazugsággal indított kapcsolat biztosan csalódáshoz vezet.

Ha sikerül is valamit hozni rajta, valószínűleg pár randi után értetlenül állsz majd, hogy megint átvertek, kiraktak. Szeressenek beléd azért aki vagy, ne pedig azért, aki szeretnél lenni és soha nem leszel. És ha már itt tartunk, miért is szeretnél más lenni?

Ajánlott film: A randiguru (Hitch) 2005

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel