Connect with us

Ölelkezős fotót posztolt exférjével Jennifer Aniston – kitaláljátok, ki az?

CELEBRITY

Ölelkezős fotót posztolt exférjével Jennifer Aniston – kitaláljátok, ki az?

Érdekes, Jentől soha egy rossz szót nem hallottunk a párjára válás után. Mások meg telegyűlölködik a bulvárlapokat. Ki érti ezt?


Természetesen nem ismerjük az 52 éves színésznő valódi természetét, de ami messziről látszik belőle, az nagyon szimpatikus. Két fájdalmas válása is volt, de mindkét exével baráti, szeretetteljes kapcsolatban maradt, sem botrányos válóperről, sem gyűlölködésről nem lehetett hallani.

A legújabb bizonyíték ez a fotó, amelyet Jen második férje, Justin Theroux posztolt az Instastoryjában. A kép egy közös forgatáson készült az ABC televíziónak, és ott van velük (alig láthatóan, középen) egy harmadik sztártársuk, Ann Dowd is.

Ám a lényeg az a valóban intim, őszinte szeretetet sugárzó ölelés, amellyel Justin és Jen egymásban kapaszkodnak.

A pár 2015 és 2018 között volt házas, és nem is tagadják, hogy a mai napig nagyon jó barátok maradtak. Gyakran üzengetnek egymásnak, ahogy Justin fogalmazott: “A szakításunk fájdalmas volt, de nem drámai. A mai napig szeretjük egymást. Jen fantasztikus személyiség, állandóan megnevettet, nem szeretném elveszíteni. És szerintem ő sem engem.”

Érdekes, hogy ez a szeretetteli viszony nagy valószínűséggel Jen első férjével, Brad Pittel is megmaradt. Az Oscar-gálán fotózták le őket, amint felszabadultan csevegnek és nevetgélnek, láthatóan élvezik egymás társaságát.

Pedig a válásuk 2005-ben biztosan összetörte Jennifer szívét, hiszen férje egy másik, híres színésznőért, Angelina Jolie-ért hagyta el.

Jolie és Pitt egyébként 2016 óta válófélben vannak, és az a válás meglehetősen csúnya. Jolie körömszakadtáig harcol azért, hogy kizárólagos felügyeleti jogot kapjon hat gyerekük fölött, Brad viszont megosztott felügyeletet szeretne. A háború ma is tart a bíróságon.

Glamour

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel