NO/MAKE/UP

  Te is digi-bige vagy? - A bizarr nap, amikor totál net nélkül maradtam

  Amikor a szabadnapodon egyszerre döglik be a net, a tévé és a vonalas telefon, új világok nyílnak meg előtted.
  Sassy - sassy.hu
  2019. január 03.


  Megosztom
  Link másolása

  Úgy kezdődött, hogy felriadtam. És nem a telefonom pityegésére, hanem annak hiányára. Gyanús csend terjengett a kispárnám mellé éjszakára is gondosan elhelyezett android felől, amely egyszerre az irodám, a szerkesztőségem, a családom, a baráti köröm, szélsőséges esetben a pszichológusom és a háziorvosom. Felkaptam a telefont, a csipától és a szemüveghiánytól hunyorgó szemmel megnéztem a Facebook-értesítéseket. NULLA. ÉS NINCS WIFI. Aki egy online szerkesztőségben dolgozik, ahol a csapat jórészt a neten tartja a kapcsolatot, tudja, hogy ez a nettó képtelenség kategória. Nyilván Nostradamusnak igaza volt, itt a világvége, kitört az Armageddon, a zombiháború, meg az ökológiai katasztrófa egyszerre.

  Felugrottam, egy felnőtt nőhöz teljesen méltatlan, Hello Kitty-s szőrmemamuszban először odarongyoltam az ablakhoz, hogy a szomszédok nem pakolnak-e már teljes pánikban az autóikba, esetleg nem magasodik-e fölénk az égen egy fél Budányi, lapos űrhajó. Semmi. Zúzás a nappaliba, a rooterhez.

  Innentől kezdve tíz percig csak a (bocsánat) seggem látszott, ahogy a komód mögé benégykézlábazva megpróbáltam ki-be húzogatni a dugókat, tuszkolgatni a kábeleket, fel-le kapcsolgatni a rooter gombját. Aztán pókhálós hajjal vissza a mobilomhoz (ki szokott a komód mögött takarítani, hagyjatok már!), WiFi ki, aztán újracsatlakozás. Megint semmi.

  Hát itt leültem egy kávéra. Végig kellett gondolnom az életemet, na. A kávéfőző szerencsére működött, a tejmelegítésre használt gáztűzhely is. Csináltam egy hatalmas bögre, tűzforró tejeskávét, és megkezdtem az újratervezést. Először is meg kellett tudnom, hogy csak nálam állt meg a világ, vagy máshol is. Fel kell hívnom a netszolgáltatóm ügyfélszolgálatát. Kapom fel a telefont, hogy megguglizzam a számát...ja, hát ugye nem működik. Így, hónap végére a havi adatmennyiségemet is legyepáltam, tehát a telefonon sincs net, kész, zéró.

  Komolyan mondom nektek, egy darabig teljesen lefagytam. És akkor eszembe jutott: hiszen a telefont eredetileg arra a célra találták fel, hogy telefonáljanak vele!

  Örömmámorban tárcsáztam az öcsém számát, aki épp dolgozott, de tudtam, hogy mivel a szomszédban lakik, ugyanaz a szolgáltatója. Felvette, és akkor jött a nap következő csodája: meghallottam az öcsém hangját. ÉLŐBEN. Mondjuk a “Beléd meg mi a franc ütött?” stílusban odamormogott, álmosan morcos “Mondjad!” nem öntött el túl sok családi melegséggel, de akkor is az ő hangja volt. Nem csetablak, meg emoji, meg lájk, meg komment. Gyorsan elhadartam neki a problémát, jó nagyot röhögött, és bemondta a szolgáltató számát.

  Újabb telefon. “Jelenleg az Ön kerületében különösen nagy az ügyfélszolgálatunkra beérkező hívások számra, minden kezelőnk foglalt, de hívása fontos számunkra stb. stb. stb.” Ehhez képest elég hamar kapcsoltak egy kezelőt, aki először megkért, hogy kapcsoljam be a tévét meg a médiaboxot (ugye az is hozzájuk tartozik), és amikor kiderült, hogy az se működik, közölte: “Elnézését kértjük, az egész 11. kerületben áramellátási hibával küzdünk, de dolgozunk rajta, remélhetőleg még a mai nap folyamán megoldjuk.”

  Ültem a kanapén, és szembesültem az immár kikerülhetetlen ténnyel: a mai szabadnapom, úgy tűnik, TÉNYLEG egy szabad nap lesz.

  via GIPHY

  Nem pityeg tíz másodpercenként a teló, nem ír rám egyik kollégám, barátom sem, nincsenek hülye sorozatok a tévében, nincs tévé sem, meg Netlfix sem, csend van, meg én, meg a lakás. Kívül rekedtem a digitális civilizáción, mint egy modern kori Robinson (mondhatnám, hogy Mrs. Robinson, de arról mindenkinek más jut az eszébe, úgyhogy hagyjuk).

  Szeretem a kihívásokat, és amúgy is az a korosztály vagyok, amely azért még bőven megérte a net-nélküliség kegyelmi állapotát. Gondoltam, oké, mindenki nyugodjon le a kacsába, odakint mínusz öt van, tehát a kötelező kutyasétán kívül megy ki innen a halál, maradok itthon, és kezdek valamit a napommal. RENGETEG tanulsággal szolgált ez a kis “kísérlet”. Sorolom.

  #1 A csend – úgy értem, a teljes, tökéletes, digitális zaj nélküli csend – először marha ijesztő. Utána meg marha felszabadító. Lassabban kezdett verni a szívem, abbahagytam a folytonos rohangálást, tevés-vevést a lakásban, meggyújtottam néhány teamécsest, és a mosógép tetején ülve – egy mosást azért beraktam – elgondolkodtam olyan dolgokon, amiken úgy kábé öt éve biztosan nem. Szinte hallottam, ahogy a lelkem meg az idegrendszerem valahol mélyen, belül azt rebegi nekem: “Köszönjük! Köszönjük, hogy végre velünk is foglalkozol egy kicsit!”

  #2 Net nélkül jó pár halálos betegséget meg lehet úszni. Néhány nyugodt óra után, virágöntözés közben párszor megrándult a felkaromban egy izom. Mindennapi jelenség, az előző esti jógaóra következménye, de bevallom, ez nálam általában úgy néz ki, hogy felkapom a telefont, rákeresek az “izomrángás” szóra, és öt perc múlva gondolatban az összes szerettemtől elbúcsúzom, mert TUTIRA találok valami halálos kórt vagy dögvészt, amelyre a tüneteim ráillenek. Na, most ez nem volt. Maradt a virágöntözés.

  #3 Ha nincs net, az emberek esznek. Életemben először (tényleg!) rendeltem egy pizzát – annak a számát is az öcsémtől kérdeztem meg, olyan jó volt másodszor is hallani a hangját –, ahol közölték, hogy a 11. kerületben úgy megnőtt a forgalmuk, hogy másfél-két óra, amíg kihozzák. “Nem is értem” –szabadkozott a diszpécser, én meg magamban jót kacarásztam, és hozzácsaptam a rendeléshez egy tiramisut is.

  Amúgy tényleg, amikor kinéztem az ablakon, a távolban, a tízemeletesek között kis pizzafutárokat láttam rohangászni, vagy három-négyet.

  #4 És akkor ott van a pisilés. Mivel kábeltévé nem volt, de a DVD működött, leporoltam az – egyébként több száz darabos – DVD-gyűjteményemet (a cipzáras DVD-tokon annyi por volt, hogy innom kellet egy pohár vizet, miután letüdőztem), és megnéztem egy filmet. A nap nyugis-mélázós hangulatához illően az Anyegint, Liv Tylerrel és Ralph Fiennes-szal. Hatalmas, orosz tél, komor szőrmebundák, egy elfuserált, édesbús szerelem. Úgy háromnegyed óra után ismeretlen érzés kezdett kerülgetni. Pisilnem kellett. Nem a pisilés volt ismeretlen, hanem a “filmnézés közbeni pisilés”. Hát persze, mert ha én filmet nézek, azt általában a tévében teszem, ott meg húsz percenként van egy reklámszünet, akkor bőven kimehetek. Most meg nem, csak ha ÉN megállítom. Elképesztő.

  #5 A csurgatás-mentes Anyegin egyébként is elgondolkodtatott. Ott van ez a Tatjana, aki egyetlen levelet írt meg, és ráment az egész élete. Én megírok naponta vagy húszat, csetelek vagy ötvenet, e-mailezek, posztolok, lájkolok, kommentelek, nyüzsgök, izgek-mozgok, és tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy mire megyek ezzel. Ralph Fiennes mindenesetre még nem kopogtatott be az ajtómon, pedig annak például határozottan örülnék.

  Tudom, tudom, ez a mai élet ilyen. Meg a munkám is ilyen. Nem lehet megállítani az időt, bár, ha a net-nélküliség egyszer mégis megállítja, és akár csak egy napra is lekapcsolódsz a digitális pórázról, azért rájössz ám, micsoda abszurdum, amiben élünk. Lélekellenes, idegölő, alattomos rabszolgaság, amely lehet, hogy látszatra pótolja az emberi kapcsolatokat, de azok valódi tartalmát, melegségét soha nem lesz képes visszaadni.

  Mindig éreztem, hogy a Mátrix című film teljes joggal lett kultusz: egy olyan jövőt jósolt meg, ami már jócskán valóra vált. Minden porcikánk, minden idegsejtünk bele van drótozva egy tökéletesen megkreált álvalóságba, és lássuk be: komoly erőfeszítést igényel lekapcsolódni ezekről a drótokról.

  Tanulság? Hát az nincs. Hacsak az nem, hogy éjszakára ezentúl lenémítom és a szomszéd szobában hagyom a telefonomat, és tévé helyett visszaszokom a DVD-re. Ja, és még az is, hogy az a néhány ember, aki valóban el akart engem érni tegnap, megtette. Hárman is. Képzeljétek: felhívtak telefonon!

  SZMO


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  NO/MAKE/UP
  „Ez a nő egy hazudozó” – Porrá zúzta Amber Heardöt Johnny Depp ügyvédnője
  Az ítélet bármelyik pillanatban megszülethet, ám Camille Vasquez már a net új királynője.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 31.


  Megosztom
  Link másolása

  Május 27-én, a záróbeszédekkel zárult Johnny Depp és Amber Heard több mint másfél hónapig tartó, rágalmazási pere. Az 58 éves hollywoodi világsztár, Johnny Depp 50 millió dollárra pereli 36 esztendős exfeleségét, Amber Heard-öt rágalmazásért. A színésznő 2017-es válásuk után írt egy cikket a Washington Postba, amelyben Depp nevének említése nélkül azt állította, házasságuk során ő bántalmazott nő volt.

  Deppet megbélyegezték, kirúgták A Karib-tenger kalózai következő részéből. A színész most egy virginiai bíróságon küzd az igazáért. A per egy hónapja kezdődött a Virginia állambeli Fairfax-ben, és a neten vagy millió helyen folyamatosan live streamelik. Szó szerint az egész világ látja.

  A házasság, amely összesen 15 hónapig tartott, az eddigi bizonyítékok alapján kicsit sem nevezhető hétköznapinak. Amber Heard majdnem három teljes napig tartó vallomásában elképesztő részletességgel, drámai összeomlásokkal kísérve számolt be arról, hogy Johnny Depp részegen és bedrogozva gyakorlatilag napi szinten ütötte-verte-erőszakolta őt, ám erre néhány mobillal készült fotón kívül, amelyeken az arcán van egy-két halvány folt, semmilyen kézzel fogható bizonyítékot nem mutatott.

  Ekkor lépett a színre Camille Vasquez, Depp jogi csapatának - mondhatjuk nyugodtan - titkos csodafegyvere. A keresztkérdéseit csak azon a jogi csatornán, ahol én néztem az élő streaminget, 700 ezren követték, és a szám csak nőtt. Mivel vagy ezer helyen streamelték, ez világszerte több tízmillió aktív nézőt jelenthetett.

  A 37 éves, kaliforniai ügyvédnő nemcsak kifejezetten szép (kép lentebb), hanem nyugodt, összeszedett, lágy hangú - és mindezek mellett egy Avenger. A kérdések úgy záporoztak belőle, mint egy golyószóróból, Amber Heard minden erőfeszítése ellenére láthatóan kérdésről kérdésre omlott össze, és esett ki a szerepéből.

  Camille Vasquez először szembesítette azzal, hogy Heard hangfelvételekkel bizonyíthatóan bevallotta, hogy többször megütötte Deppet, mégis saját magát állítja be bántalmazottnak. Az ügyvédnő kerek-perec megkérdezte: "Tulajdonképpen Ön volt Mr. Depp bántalmazója, nem?" Heard erre csak annyit tudott mondani, hogy szerinte kölcsönös volt.

  Az ügyvédnő ezek után a következőkkel szembesítette Heard-öt.

  1. Sokaknak feltűnt, hogy Johnny Depp a lassan a per alatt egyetlen egyszer sem nézett rá volt feleségére. Pedig Heard rengetegszer kereste vele a szemkontaktust. Vasquez lejátszott egy hangfelvételt, amely a szétválásuk után egy hónappal készült a házaspár beszélgetéséről, amelyben Amber zokogva könyörög "bántalmazó" férjének, hogy fogadja vissza, bocsásson meg mindenért, és ölelje meg őt. Depp akkor nyugodt hangon csak annyit mond, hogy elég volt ebből, többé nem akarja látni Heardöt, sőt megígéri, hogy soha többé az életben nem néz rá. Ehhez Depp azóta is tartja magát.

  2. Camille Vasquez felidézett számtalan, konkrét dátumot, amelyeken Depp Amber Heard vallomása szerint agyba-főbe verte a feleségét, többször ököllel az arcába vágott, két alkalommal eltörte az orrát, fehasította a száját, véresre verte az állát, csomókban kitépte a haját. MINDEN egyes ilyen alkalom után az ügyvéd bejátszott egy-egy nyilvános megjelenést, vörös szőnyeges kivonulást vagy tévéinterjút, amelyen Heard teljesen érintetlen, porcelán arccal, egyetlen karcolás nélkül viccel, nevetgél. Az egyik ilyen a James Corden Show (lásd a videót alább), amely előtti nap Depp állítólag eltörte Heard orrát és kishíján az állkapcsát is.

  Amber azzal próbált védekezni, hogy sminkkel ügyesen eltakarta a sérüléseit, ám a felvételeket nézve - lássuk be - ez több, mint furcsa, főként, hogy Depp, amint az ügyvéd rámutatott, állandóan hatalmas, nehéz fémgyűrűket hord minden ujján. Egyetlen ökölcsapással krumplipürévé verte volna a felesége arcát, nemhogy annyi agyabugyálással, mint amit Heard állít.

  3. A rettenetes verésekről, szexuális erőszakról Heard egyetlen orvosi látleletet, és egyetlen valóban verésről árulkodó fotót nem tudott bemutatni. Amikor Depp állítása szerint egy törött(!) vodkásüveggel megerőszakolta Ausztráliában, Heard akkor sem szorult orvosi ellátásra, sőt, Johnny Depp szorult rá, mivel egy üveg, amit a felesége vágott hozzá, levágott egy darabot az egyik ujjából.

  4. Végül a legveszélyesebb, legalábbis jogi szempontból: a hangfelvételek szerint Depp békés válást akart, a keresetet Amber nyújthatta be, Johnny 7 millió dolláros bánatpénzt adott a feleségének, és megegyeztek, hogy a sajtó és a világ szemében barátként válnak el. Amber ezek után telehaknizta a világsajtót azzal (hivatalos közleményt is kiadott), valamint show-műsorokban, interjúkban, valamint eskü alatt tett vallomásában is hangsúlyozta, hogy a 7 millió dollárt azonnal, az utolsó fillérig jótékony célra adományozta (a Los Angeles-i Gyermekkórháznak és egy nőjogi szervezetnek), mert neki egy fillér sem kell Depptől, "nem érdekli a pénz" (akkor kezdte vádolni exférjét bántalmazással is).

  Csakhogy a házaspár könyvelőcégének tanúvallomása szerint ez nem volt igaz. Kétszázezer dollárt maga Johnny utalt át a két szervezetnek, félmillió dollárt pedig Amber nevében a nő akkori pasija, a világ egyik leggazdagabb embere, Elon Musk. A többit Amber megtartotta magának. Heard egyébként ezt vallotta be a legnehezebben (érthetően, hiszen ez egyértelműen bizonyítja, hogy korábban eskü alatt hazudott a bíróságon, ami bűncselekmény), de Vasquez nem tágított.

  A két nő szócsatája volt a vallomás talán legdöbbenetesebb része, Vasquez olyan udvarias, de könyörtelen kérdés-záporral szorította sarokba az utolsó leheletéig tagadó Heardöt, hogy az egy hollywoodi filmet is megszégyenített.

  A keresztkérdések másnap hasonló nyugodt kíméletlenséggel folytatódtak, és a kommentek, valamint a világsajtó cikkei alapján Heardnek már lőttek. A világ szemében mindenképp. A bíróságon ugyanis aranyszabály, hogy aki eskü alatt egyszer hazudott, az hazudhatott bármiben, akár mindenben. Camille Vasquez pedig láthatóan egy nap alatt sztár lett, a záróbeszédét is óriási érdeklődés és milliós pozitív kommentáradat övezte.

  A 7 tagú esküdtszék egy rövid pénteki tanácskozás után végül ma (magyar idő szerint délután háromtól) folytatja a vitát. Teljesen egyhangú döntésre kell jutniuk. Hogy ez meddig tart, az csak rajtuk múlik, de az egész világ lélegzetvisszafojtva várja a mérföldkőnek tartott per kimenetelét.

  Egy biztos: Johnny Depp korábbi vallomása szerint ezt az egészet azért csinálta, hogy visszaállítsa jó hírnevét, és kiderüljön az igazság borzalmas házasságáról, amit egyébként ő nem akart a nyilvánosság elé tárni. Amber Heardre pedig a hosszú per alatt valóban egyszer sem nézett rá.

  Law&Crime Network/Youtube


  Megosztom
  Link másolása

  NO/MAKE/UP
  "Egy héttel anyám halála után, a lányom születésnapján vádolt meg Miss Heard az egész világ előtt ezekkel a szörnyűségekkel" – Johnny Depp nehezen tartotta vissza könnyeit újabb vallomásában
  Depp mellett volt barátnője, a szupermodell Kate Moss is tanúskodott. A per holnap zárul.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 26.


  Megosztom
  Link másolása

  "Őrület. Rettenetes. Nevetséges. Megalázó. Groteszk. Fájdalmas. Barbár. Elképzelhetetlenül brutális. Kegyetlen. És hazugság. Az egész hazugság."

  Ezeket a jelzőket sorolta fel Johnny Depp - a maga lassú, megfontolt stílusában - arra a kérdésre, milyen érzés volt számára végighallgatni exfelesége, Amber Heard 3 napos, drámai összeomlásokkal telített vallomását, amelyben arról számolt be, hogy Depp gyakolratilag egész együttlétük alatt rendszeresen ütötte-verte-erőszakolta őt.

  Az egy hónapja tartó Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási perben az 58 éves színészt ügyvédei most utoljára hívták a tanúk padjára a virginiai bíróságon (egyszer már tanúskodott). Depp elmondta, hogy a rettenetes bántalmazások, a szexuális erőszak, és minden egyéb brutális vád, amellyel Amber Heard 6 évvel ezelőtt, a szétválásuk után megvádolta, és azóta is folyamatosan vádolja, távolabb nem is állhatnának tőle. Soha nem bántalmazott senkit.

  Azt is elmesélte, hogy Amber Heard Johnny édesanyjának halála után egy héttel (az asszony évekig harcolt a rák ellen, 2016 májusában hunyt el), Depp lányának, Lily-Rose-nak a születésnapján vonult be a Los Angeles-i rendőrségre a PR-főnökével és egy sereg paparazzival, egy kékes folttal az arcán, és hivatalosan is korlátozó végzést kért az "erőszakos, bántalmazó" férje ellen. Miközben Johnny épp a kontinens másik oldalán, New York-ban volt, és utána több hónapos európai turnéra indult zenekarával, tehát Heard tudta, hogy férje nem tudja megvédeni magát.

  Johnny szerint - aki a vallomás alatt egyszer láthatóan annyira elérzékenyült, hogy majdnem sírva fakadt - minden azért történt, mert anyja halála utána valami eltört benne, és közölte Amberrel: válni akar, nem marad tovább ebben a szörnyű házasságban.

  Depp verzióját tegnap még két fontos tanúvallomás támasztotta alá: egyrészt videólinken keresztül Angliából tanúskodott Johnny exbarátnője, Kate Moss szupermodell, akiről Amber azt állította, hogy vele Depp szintén erőszakos volt, lelökte őt egy lépcsőn. Moss elmesélte, hogy az eset Jamaicán történt, ahol a luxus faházukból indultak ki épp Johhnyval. Depp előrement, közben pedig óriási monszuneső csapott le rájuk. Kate a ház nedves falépcsőin megcsúszott, és a hátára zuhant. Depp visszarohant hozzá, a karjában vitte be a házba, és orvost hívott. "Johnny soha nem lökött, taszított, nyomott le semmilyen lépcsőn, sem akkor, sem máskor" - mondta Kate Moss.

  A másik vallomás a legnagyobb hollywoodi bulvár weblap, a TMZ egykori munkatársáé volt, amelyből kiderült: a paparazzikat Amber riadóztatta a Los Angeles-i rendőrségre, amikor a korlátozó végzést kérte, és később többször is, valahányszor Johnnyt be akarta mártani. És ő juttatta el a TMZ-nek azt az általa készített videót is, amelyen Depp részegen konyhaszekrényeket rugdos közös otthonukban.

  Depp a vallomása végén láthatóan fáradt volt és összetört, amikor azt mondta: "Nincs ember a világon, aki tökéletes lenne. És tudom, senkinek sem kellemes most itt lenni. De egyszer el kell mondani az igazságot, bármilyen nehéz. Mert a dolgok már kicsúsztak a kezünkből. Ezért itt vagyok, és beszélek. Nem követtem el azokat az iszonyatos, szörnyű dolgokat, amikkel Miss Heard vádol. Itt vagyok, és végre elmondhattam az igazat. Az igazat arról a teherről, amelyet hat éve cipelek a vállamon."

  Az ügyvédek záróbeszédeit pénteken tartják, az esküdtek is akkor vonulnak vissza tanácskozni, de hogy mikor döntenek, az kizárólag rajtuk múlik. A virginiai törvények szerint teljesen egyhangú döntésre kell jutniuk.

  (Johnny Depp teljes vallomása itt látható, az érzelmi teherről szóló rész 1 óra 5 percnél kezdődik).

  Forrás: Law&Crime Network/Youtube


  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  „Ez a nő elmebeteg” – Egyórás nagyinterjúban mocskolja tovább Amber Heard Johnny Deppet az NBC-n, egy pillanatra se fogadja el az esküdtszék döntését
  Még csak 7 percet láttunk az interjúból, de már világfelháborodás van a neten. Sokak szerint Johnnynak az életben nem lesz nyugta ettől a nőtől. Vélemény.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 14.


  Megosztom
  Link másolása

  Hathetes tárgyalás, hatvanvalahány tanú, több tucat titkos audiofelvétel, sms-ek, e-mailek százai, fotók tucatjai, majdnem egy kötetre rúgó levelezés, több ezer oldalas bírósági leirat.

  És hét esküdt, akik mindezt végignézték és hallgatták, becsülettel, hat héten át, minden hétköznap kilenctől ötig, a virginiai Fairfax bíróságán, egy egyébként minden szakértő és nem szakértő által is vérprofinak, kőkeményen elfogulatlannak és szabálykövetőnek tartott bíró vezetésével.

  Így nézett ki a rágalmazási per, amelyet Johnny Depp indított exfelesége, Amber Heard ellen. Az engedélyezett nyilvánosság miatt a maratoni "valóságshow-t" emberek tízmilliói követték világszerte. És az emberek döntöttek, azután pedig a szigorú szabályokhoz kötött esküdtszék is: Johnnynak hittek, és Ambernek nem. Ítéletükben kimondták, hogy Amber Heard hazudott, szándékos rosszindulattal vádolta meg volt férjét házastársi erőszakkal és szexuális erőszakkal, katasztrofális károkat okozva ezzel a karrierjében, a hírnevében, és ennek következtében a mentális egészségében.

  Egyáltalán nem csodálom, hogy a net népe valósággal felzúdult, amikor kiderült: az egyik legnagyobb amerikai tévécsatorna, az NBC egyórás, exkluzív interjúra adott lehetőséget a világ szemében teljesen lenullázódott Heardnek, amelyet három részletben fognak a héten sugározni, de a hét perces előzetesből kiderül: Heard az égvilágon semmit nem tanult a történtekből.

  Az ítéletet nem fogadja el, az esküdteket szerinte befolyásolta a social média, és "elájultak" Johnny Depp színészi képességeitől és sztárságától, az átlagembereknek "fogalmuk sincs" semmiről, az összes tanú le volt fizetve és/vagy hazudott, itt egyetlen egy áldozat van, Amber Heard, ha mindenki beledöglik, akkor is.

  Valóban döbbenetes volt látni ekkora fokú, a patológia határait feszegető (vagy inkább bőven átlépő) nárcizmust, az önreflexió, a felelősségvállalás, az esküdtek, a jogrendszer, a közvélemény iránti tisztelet teljes, totális hiányát. Amber Heardről egyszerűen ordít, hogy a saját gyűlölködő, önsajnáló és nagyon beteg világában él, ahol mindenki hazudik, csak ő a kisautó. És képtelen elfogadni, ha valaki nemet mond neki. Valószínűleg most először történt ez meg életében, legalábbis ekkora platformon.

  Az előzetest rengeteg közösségi média csatornán mutatták be, és a százával, ezrével zúduló kommentek egyértelműen tükrözték azt a döbbenetet és felháborodást, amit ez az újabb ámokfutás kiváltott az emberekből. Az "ez a nő elmebeteg" kifejezést és annak variációit nem is tudom, hányszor láttam, körülbelül minden második hozzászólásban. Mások azt boncolgatták, hogy a nárcisztikus szociopátia iskolapéldája bontakozik ki előttünk, nagyban, csak éppen azt nem értik, miért asszisztál ehhez az NBC (nyilván a nézettségért).

  Miért hagyja, hogy egy bíróság által elítélt hazudozó és bántalmazó tovább hazudozzon és bántalmazzon, láthatóan foggal-körömmel, a haláláig elszánva magát arra, hogy Johnny Deppet tönkreteszi.

  Ha azt nem is fogja, arra mindenképp felkészülhetünk, hogy Johnny újabb rágalom-maratonra számíthat, megint csak nézők milliói előtt. A színész, aki még most is Angliában koncertezik, és a legújabb hírek szerint jóbarátjával, Robert Downey Jr.-ral ünnepelte meg FaceTime-on a győzelmét, és azt, hogy hat év rémálom után visszakapta az életét, valószínűleg soha nem szabadul meg exfelesége bosszúszomjától. Csak abban reménykedhet, hogy idővel a kutya se fogja már tudni, ki az az Amber Heard. De addig még sok víz lefolyik a Dunán, és sok idegszála szakadhat szét az egyébként sem túl stabil lelkivilágú Deppnek.

  Mindenesetre Depp helyében, aki a hírek szerint azt fontolgatta, hogy nagyvonalúan elengedi a volt feleségére kiszabott 8,3 millió dolláros büntetést, amelyet a bíróság ítélt meg, egy kicsit átgondolnám ezt a dolgot. Elég baj az a színésznek, hogy az amerikai mainstream média adja a lovat Amber Heard alá, talán nem kéne még pénzelni is a habzó szájjal bosszúért kiáltó nőt.

  Nem hiszem, hogy jó célokra fordítaná.


  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  Itt a vége: Shakira rajtakapta a párját egy másik nővel, már ki is adta az útját
  Botránnyal zárult a 11 éves párkapcsolat, miután a focista megcsalta az énekesnőt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 03.


  Megosztom
  Link másolása

  A Barcelona védője, Gerard Pique-et a hírek szerint egy másik nővel csalta meg a párját, Shakirát.

  A bulvárlapok információi szerint maga az énekesnő Shakira kapta rajta a férjét, és a pár szétköltözött.

  Mint arról a Szeretlek Magyarország beszámolt, az El Periódico újságírója, Emílio Pérez de Rozas írt először arról, hogy a pár útjai várhatóan különválnak.

  Állítólag az egyik csapattársa, Riqui Puig támogatja a focistát, gyakran járnak együtt bulizni, és sokszor feltűnnek a Bling Bling nevű éjszakai szórakozóhelyen, valamint a Patrónban, amely Piqué lakásának közelében működik.

  A védőt a pletykák szerint már több nő társaságában is látták nem egyszer. A spanyol sajtó arról is beszámolt, hogy az elmúlt hetekben több Barca-játékos panaszkodott Piquére, aki akár hajnali 2-3-ig is bulizik úgy, hogy másnap edzése van.

  A szakításra utalhat az is, hogy április végén Shakira egy olyan új dallal rukkolt elő, aminek "Te felicitó" vagyis "Gratulálok neked" a címe. Ebben például ezt énekli: "Hogy kiteljesítselek, darabokra estem szét; figyelmeztettek, de nem foglalkoztam vele; rájöttem, hogy hamis vagy; ez volt az utolsó csepp a pohárban; ne mondd, hogy sajnálod; bármennyire is valóságosnak tűnik, jól ismerlek, tudom, hogy hazudsz! Gratulálok, nagyon jól csinálod".

  A lapok azt is furcsának találják, hogy míg korábban Shakira és Piqué is gyakran posztolt egymásról vagy osztott meg közös képeket, az utóbbi időben az ilyen bejegyzések elmaradtak. Az énekesnő márciusban osztott meg utoljára fotót a férjéről, az utolsó közös képüket pedig Valentin-napon tette közzé.

  A spanyol lapok szerint az is sokat elárul, hogy Shakira májusban kétszer is Ibizára utazott két gyerekükkel, de Piqué sem tartott velük.


  Megosztom
  Link másolása