NO/MAKE/UP

  "A pasik a Ferrarikba szerelmesek, de az Opel Corsákat veszik el” – beszélgetés egy gyönyörű szinglivel

  Vajon létezik olyan, hogy egy nő túl jó ahhoz, hogy feleségül vegyék? Vagy mégis van ott egy lappangó alkatrészhiba?
  Sassy - sassy.hu
  2018. december 10.


  Megosztom
  Link másolása

  “Te nem fogsz megérteni engem. Téged egyszer már elvettek. Fogalmad sincs, milyen érzés az, hogy harmincasként eddig a kutyának se kellettél” - rögtön ezzel a bevezetővel huppant le mellém a kanapéra. Nálam kávéztunk, ezer éve ismerem, bár nagyon rég találkoztunk. Anno kétszer nyerte meg a koleszos szépségversenyt, a pasik falkákban loholtak utána.

  Most is gyönyörű volt. A hajában tökéletes balayage-technikával vegyültek a vörös, gesztenyebarna és aranyszőke tincsek, mint egy sűrű, őszi erdő. Villogott a mosolya, szupertartós rúzs volt rajta (ismerem a márkát, aranyárban mérik), de csak úgy diszkréten. Ránc, fölös kiló még mindig szinte semmi. És az a bizonyos ellenállhatatlan báj, ami teljesen kortalanná tesz egy nőt, ami zavarba hoz és lenyűgöz, még engem is, pedig nő vagyok, "munkaköri kötelességem" utálni mindenkit, aki ennyivel szebb, mint én. Őt mégis imádom. "Az én férjem meg lelépett. Az miért más?" - mosolyogtam bele a kávéscsészémbe.

  "Nagyon más. Mert egyszer az életben mégiscsak beleállt a dologba. Elvett, felvállalt, odatette magát, na. És Magyarországon elvált nőnek lenni sokkal magasabb rang, mint szinglinek."

  Letettem a csészét. "Oké, ebben van valami. Akkor nálad mi a bibi?" Tudta, hogy ezt fogom kérdezni, talán készült is valami csattanós válasszal, most mégis elmélázott, és bánatos lett. Szépen sminkelt őzikeszemeivel a szőnyeget fixírozta.

  "Tudod, mennyi indokot hallottam én már erre? Hogy válogatós vagyok. Nekem senki se jó. Hogy képtelen vagyok kompromisszumot kötni. Hogy nincs bennem női rafinéria, pedig az a leghatásosabb férjfogó technika. Hogy diplomás vagyok, meg könyvelőcégem van, meg saját kocsim, és ez riasztó, ez az önállóság túl sok a pasiknak, vegyek kicsit vissza. Hogy túl színes egyéniség vagyok, meg túl okos, na, úgy látom, az ma egy nőnél főbenjáró bűn. Hogy nem tudok meghunyászkodni. Meg odabújni. Meg cicáskodni. Szóval nem vagyok jó feleséganyag."

  "És nem vagy?" Rám villantotta azt az érdekes, huncut félmosolyát, mintha mindig mulatna valamin.

  "Hát persze, hogy nem. Az az igazság, hogy nőben én egy Ferrari vagyok. Tűzpiros, feltűnő, igazi luxus, amivel lehet hasítani meg rajongani érte, meg felvágni vele a haverok előtt. De a pasik végül akkor is az Opel Corsákat veszik el."

  Annyira nevetett, hogy nem tudtam, viccel vagy komolyan beszél. Vártam. Ő folytatta. "Mert az Opel Corsa nem feltűnő, nem kell másnak. Átlagos, kényelmes, nem kellenek bele bonyolult alkatrészek. Elvan a garázsban. Sokkal nyugisabban el lehet döcögni benne egy életen át, mint folyton vesződni egy Ferrarival."

  "Szóval szerinted a férfiak szeretnek a könnyebb ellenállás felé menni?" - kérdeztem. Beletúrt abba a gyönyörű, őszierdő hajába: "Hát végül igen. Az elején persze megfuttatják a Ferrarit is. Ha elmondanám, hány pasim volt, eldobnád azt a szép kis pipacsos jegyzetfüzetedet, amibe úgy látom, nem is írsz semmit" - lefegyverzően nézett rám, én lassan az ölembe engedtem a füzetet.

  "Igen, sok pasi belém bolondult. Meg néhányba én is. Együtt pörögtünk, tombolt a nagy löttyös indulat. Éjszakákat átbeszélgettünk, volt, aki éjjel Adyt olvasott nekem az ágyban. Reggelit csináltam nekik, háziasszonykodtam, cuki meg imádnivaló voltam, az isten lába - legalábbis ezt mondták. Volt, akivel körbebicajoztam a Balatont, volt, akivel végigjártam Budapest összes színielőadását, és volt, akivel bebarangoltam a Comói-tavat, és felmásztam a milánói dóm tetejére. És persze fizettem mindennek a felét, nehogy azt hidd, hogy költséges nő vagyok. Szóval minden tökéletes volt egy darabig, de aztán valahogy mintha mind besokalltak volna. Tünedezni kezdtek a kapcsolatból, kihátrálni meg nyűglődni. Végül vagy ők dobbantottak, vagy - többnyire megelőzésként - én."

  Megráztam a fejem. "Még mindig nem értem, hogy miért?"

  "Szerintem megfeküdtem a gyomrukat. Mint a túl sok franciakrémes, még ha az is a kedvenced. Egy idő után nem kell.

  Egy idő után a pasik, a nagy trubadúrok nem akartak nagy beszélgetéseket, nagy kalandokat, nagy nevetéseket. Nagy érzelmeket. Egy puha, kitaposott, otthoni papucsra vágytak. Legalábbis így jellemezném azokat a nőket, akiket utánam eggyel-kettővel-hárommal végül elvettek."

  via GIPHY

  Olyan csend lett, hogy hallani lehetett a nagyszüleimtől örökölt falióra tiktakolását. Végül én szólaltam meg: "Egyikük sem akart elvenni?"

  "Ó, dehogynem" - megint az a huncut félmosoly, amely most végtelenül keserűnek tűnt. "Utólag. Amikor már ott ültek az uncsi asszony mellett, egy vagy két gyerekkel. Na akkor jött az ostrom. Telefonokkal, üzenetekkel bombáztak, van, aki még most is. ‘Te voltál életem szerelme’, ‘Téged kellett volna elvenni’, ‘Hülye voltam, hogy nem téged választottalak’. Tele van a padlás ilyenekkel. És persze újra akarják kezdeni - az asszony mellől. A férfiak többsége azt hiszi, ha egyszer egy nő az övék volt, bérletük van rá egy életre." Ez vicces volt, de nem nevettem. "Szóval te vagy az a nő, akit utólag mindig megbánnak. Mármint azt, hogy elszalasztották." - mondtam.

  "Olyasmi. Csak tudod, ezzel aztán kinn vagyok a vízből. És találd ki, mi a legdurvább! Hogy szinte mind azt mondta, hogy velem tulajdonképpen sokkal jobban ki lehetett jönni, mint az utánam következő nőjével, vagy a feleségével. Más sokkal jobban megszívatott, mint te tetted volna" - ezt mondta az egyik.

  "Én meg arra gondolok: nem lehetne, hogy valaki ITT és MOST szeressen? Hogy ne tojja össze magát tőlem, amikor ott vagyok, és aztán ne nyöszörögjön utánam, amikor már elveszített? Ráadásul a felesége pörköltje mellől?"

  Elsimítottam egy őszierdő-tincset a homlokából.: "Talán ahhoz szintén egy Ferrari kell. Egy férfi-Ferrari." Kétkedően bólogatott, nevettünk. Aztán lassan indulnia kellett. Hunyorogva állt az esti lépcsőházban, a táskájában kutakodott a mobilja után, közben riadtan rám nézett: "Holnap kihúzzák egy fogamat, mert találtak a gyökerén egy cisztát. Tudom, hogy elérzéstelenítik meg minden, de úgy be vagyok ijedve, hogy el se tudod képzelni."

  Látszott rajta, hogy tényleg fél. Most kusza volt a haja, mélybarna szeme nyugtalanul pásztázta a körfolyosót, hogy merre is van a lift. Olyan lett, mint egy kislány.

  Ahogy becsapódott mögötte a liftajtó, azon merengtem, hogy ebből a magabiztos, csodálatos nőből, leplezetlen irigységem örök tárgyából, ebből a Ferrariból talán épp az hiányzik, amit most, a foghúzása előtt egy pillanatra meg mert mutatni előttem. Az a dolog, amit, ha a férfiaknak is megmutatna, biztosan feleségül vennék.

  Az esendőség.

  SZMO


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  NO/MAKE/UP
  „Ez a nő elmebeteg” – Egyórás nagyinterjúban mocskolja tovább Amber Heard Johnny Deppet az NBC-n, egy pillanatra se fogadja el az esküdtszék döntését
  Még csak 7 percet láttunk az interjúból, de már világfelháborodás van a neten. Sokak szerint Johnnynak az életben nem lesz nyugta ettől a nőtől. Vélemény.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 14.


  Megosztom
  Link másolása

  Hathetes tárgyalás, hatvanvalahány tanú, több tucat titkos audiofelvétel, sms-ek, e-mailek százai, fotók tucatjai, majdnem egy kötetre rúgó levelezés, több ezer oldalas bírósági leirat.

  És hét esküdt, akik mindezt végignézték és hallgatták, becsülettel, hat héten át, minden hétköznap kilenctől ötig, a virginiai Fairfax bíróságán, egy egyébként minden szakértő és nem szakértő által is vérprofinak, kőkeményen elfogulatlannak és szabálykövetőnek tartott bíró vezetésével.

  Így nézett ki a rágalmazási per, amelyet Johnny Depp indított exfelesége, Amber Heard ellen. Az engedélyezett nyilvánosság miatt a maratoni "valóságshow-t" emberek tízmilliói követték világszerte. És az emberek döntöttek, azután pedig a szigorú szabályokhoz kötött esküdtszék is: Johnnynak hittek, és Ambernek nem. Ítéletükben kimondták, hogy Amber Heard hazudott, szándékos rosszindulattal vádolta meg volt férjét házastársi erőszakkal és szexuális erőszakkal, katasztrofális károkat okozva ezzel a karrierjében, a hírnevében, és ennek következtében a mentális egészségében.

  Egyáltalán nem csodálom, hogy a net népe valósággal felzúdult, amikor kiderült: az egyik legnagyobb amerikai tévécsatorna, az NBC egyórás, exkluzív interjúra adott lehetőséget a világ szemében teljesen lenullázódott Heardnek, amelyet három részletben fognak a héten sugározni, de a hét perces előzetesből kiderül: Heard az égvilágon semmit nem tanult a történtekből.

  Az ítéletet nem fogadja el, az esküdteket szerinte befolyásolta a social média, és "elájultak" Johnny Depp színészi képességeitől és sztárságától, az átlagembereknek "fogalmuk sincs" semmiről, az összes tanú le volt fizetve és/vagy hazudott, itt egyetlen egy áldozat van, Amber Heard, ha mindenki beledöglik, akkor is.

  Valóban döbbenetes volt látni ekkora fokú, a patológia határait feszegető (vagy inkább bőven átlépő) nárcizmust, az önreflexió, a felelősségvállalás, az esküdtek, a jogrendszer, a közvélemény iránti tisztelet teljes, totális hiányát. Amber Heardről egyszerűen ordít, hogy a saját gyűlölködő, önsajnáló és nagyon beteg világában él, ahol mindenki hazudik, csak ő a kisautó. És képtelen elfogadni, ha valaki nemet mond neki. Valószínűleg most először történt ez meg életében, legalábbis ekkora platformon.

  Az előzetest rengeteg közösségi média csatornán mutatták be, és a százával, ezrével zúduló kommentek egyértelműen tükrözték azt a döbbenetet és felháborodást, amit ez az újabb ámokfutás kiváltott az emberekből. Az "ez a nő elmebeteg" kifejezést és annak variációit nem is tudom, hányszor láttam, körülbelül minden második hozzászólásban. Mások azt boncolgatták, hogy a nárcisztikus szociopátia iskolapéldája bontakozik ki előttünk, nagyban, csak éppen azt nem értik, miért asszisztál ehhez az NBC (nyilván a nézettségért).

  Miért hagyja, hogy egy bíróság által elítélt hazudozó és bántalmazó tovább hazudozzon és bántalmazzon, láthatóan foggal-körömmel, a haláláig elszánva magát arra, hogy Johnny Deppet tönkreteszi.

  Ha azt nem is fogja, arra mindenképp felkészülhetünk, hogy Johnny újabb rágalom-maratonra számíthat, megint csak nézők milliói előtt. A színész, aki még most is Angliában koncertezik, és a legújabb hírek szerint jóbarátjával, Robert Downey Jr.-ral ünnepelte meg FaceTime-on a győzelmét, és azt, hogy hat év rémálom után visszakapta az életét, valószínűleg soha nem szabadul meg exfelesége bosszúszomjától. Csak abban reménykedhet, hogy idővel a kutya se fogja már tudni, ki az az Amber Heard. De addig még sok víz lefolyik a Dunán, és sok idegszála szakadhat szét az egyébként sem túl stabil lelkivilágú Deppnek.

  Mindenesetre Depp helyében, aki a hírek szerint azt fontolgatta, hogy nagyvonalúan elengedi a volt feleségére kiszabott 8,3 millió dolláros büntetést, amelyet a bíróság ítélt meg, egy kicsit átgondolnám ezt a dolgot. Elég baj az a színésznek, hogy az amerikai mainstream média adja a lovat Amber Heard alá, talán nem kéne még pénzelni is a habzó szájjal bosszúért kiáltó nőt.

  Nem hiszem, hogy jó célokra fordítaná.


  Megosztom
  Link másolása

  NO/MAKE/UP
  Csak huszonéves fiúkkal randizik a 42 éves anyuka, mert velük fiatalnak érzi magát
  Azt állítja, a fiúk úgy bánnak vele, mint egy királynővel.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Egy 42, elvált nő, Lana May kizárólag huszonéves férfiakkal randizik. Azt mondja, hogy intim élete még soha nem volt ennyire jó, mint amióta nála jóval fiatalabbakkal van együtt.

  A Los Angeles-ben élő nő - aki egyébként az erotikus tartalmakról ismert Only Fans oldalon fent van, és ott pénzt is keres azt állítja, hogy a nála fele fiatalabb férfiakkal való szex miatt marad ennyire fiatalos a megjelenése.

  Egyik-másik randipartnere egyébként alig idősebb, mint a 17 éves lánya.

  Lana May a DailyMailnek azt nyilatkozta, hogy 30 évesen vált el, és azért találkozgat fiatalabb férfiakkal, mert azok gyakran „nyitottabbak, és bármire hajlandóak”, például szexjátékok használatára.

  Szerinte a fiúk királynőként bánnak vele, gyengédek és lépést tudnak tartani vele az ágyban.

  Rendszerint randiappokon ismerkedik, de olyan is előfordult, hogy akkor csípték fel, amikor szórakozni ment.

  Lana May szerint nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy nő nála fiatalabb férfiakkal jár, ő erre biztatja minden elvált barátnőjét, akik meg is köszönik neki a hasznosnak tanácsot.

  A nővel előfordult már az is, hogy a 17 éves lánya iskolatársai szerettek volna randizni vele. Azt is elárulta, hogy a lánya szokta néha ugratni, de a családja amúgy elfogadó párválasztási szokásait illetően. Néhány barátja azonban beszólt már neki nem éppen szokványos életmódja miatt.

  Lana szerint, ha egy férfi választ magának jóval fiatalabb partnert, az senkit nem érdekel, ám ha egy nő teszi ezt, akkor azt szégyellnivalónak találják.


  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  Itt a vége: Shakira rajtakapta a párját egy másik nővel, már ki is adta az útját
  Botránnyal zárult a 11 éves párkapcsolat, miután a focista megcsalta az énekesnőt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 03.


  Megosztom
  Link másolása

  A Barcelona védője, Gerard Pique-et a hírek szerint egy másik nővel csalta meg a párját, Shakirát.

  A bulvárlapok információi szerint maga az énekesnő Shakira kapta rajta a férjét, és a pár szétköltözött.

  Mint arról a Szeretlek Magyarország beszámolt, az El Periódico újságírója, Emílio Pérez de Rozas írt először arról, hogy a pár útjai várhatóan különválnak.

  Állítólag az egyik csapattársa, Riqui Puig támogatja a focistát, gyakran járnak együtt bulizni, és sokszor feltűnnek a Bling Bling nevű éjszakai szórakozóhelyen, valamint a Patrónban, amely Piqué lakásának közelében működik.

  A védőt a pletykák szerint már több nő társaságában is látták nem egyszer. A spanyol sajtó arról is beszámolt, hogy az elmúlt hetekben több Barca-játékos panaszkodott Piquére, aki akár hajnali 2-3-ig is bulizik úgy, hogy másnap edzése van.

  A szakításra utalhat az is, hogy április végén Shakira egy olyan új dallal rukkolt elő, aminek "Te felicitó" vagyis "Gratulálok neked" a címe. Ebben például ezt énekli: "Hogy kiteljesítselek, darabokra estem szét; figyelmeztettek, de nem foglalkoztam vele; rájöttem, hogy hamis vagy; ez volt az utolsó csepp a pohárban; ne mondd, hogy sajnálod; bármennyire is valóságosnak tűnik, jól ismerlek, tudom, hogy hazudsz! Gratulálok, nagyon jól csinálod".

  A lapok azt is furcsának találják, hogy míg korábban Shakira és Piqué is gyakran posztolt egymásról vagy osztott meg közös képeket, az utóbbi időben az ilyen bejegyzések elmaradtak. Az énekesnő márciusban osztott meg utoljára fotót a férjéről, az utolsó közös képüket pedig Valentin-napon tette közzé.

  A spanyol lapok szerint az is sokat elárul, hogy Shakira májusban kétszer is Ibizára utazott két gyerekükkel, de Piqué sem tartott velük.


  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  Amber Heard tragédiája – a csinos, szöszi szociopatákat is földbe döngöli néha az élet
  A tegnapi ítélet után Amber Heard soha nem felejti el a napot, amikor majdnem elkapta Jack Sparrow kapitányt. A karma meg őt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 02.


  Megosztom
  Link másolása

  "Mondd el, Johnny, mondd el a világnak, hogy én, Johnny Depp, párkapcsolati erőszak áldozata vagyok. Mondd el, és nézzük meg, hányan hisznek neked."

  Ezt Amber Heard mondta egy titkos hangfelvételen – az egyiken a sokból – amelyet a házaspár veszekedéseiről játszottak le a bíróságon.

  És Johnny Depp elmondta. Amber Heard valószínűleg nem számított erre. A nárcisztikus szociopatáknak kicsi a veszélyérzetük, csak akkor állnak meg, ha akkora maflást kapnak (jelképesen), mintha egy barokk ruhásszekrény zuhant volna rájuk, és lapította volna őket szét a szőnyegen (szintén jelképesen).

  Hogy Amber Heard nárcisztikus és szociopata, azt természetesen nem orvosi értelemben mondom, nem vagyok pszichiáter. De hát ezek a veszedelmes emberi ragadozók köztünk járnak, naponta használunk rájuk ilyen szavakat, sokszor teljes joggal. A törvényszéki pszichológus szakértő szerint egyébként borderline, de szerintem nem ez volt a legnagyobb baj vele. Az volt a legnagyobb baj vele, hogy aljas volt, öntelt, hazug, bosszúszomjas, és azt hitte, bármit megúszhat.

  És az volt a legnagyobb baj vele, hogy azt hitte: a metoo mozgalmat meglovagolva bemondásra tönkreteheti a volt férje életét, mert úgyis neki hisznek. Hiszen ő a nő, ő a cuki, a szöszi, az ártatlan bárány, szemben a nagyhatalmú, milliárdos, ráadásul drogos és alkesz hollywoodi macsóval. Tényleg, ki hinne egy ilyen szituban Johnny Deppnek?

  Hát úgy tűnik, az egész világ. Aki az elmúlt hat hétben végigkövette a virginiai bíróságon a Depp-Heard rágalmazási pert, az a kétségtelenül fájdalmasan mocskos, droggal, piával, brutális káromkodásokkal meg törés-zúzással tarkított „gazdag emberek cirkusza" mögött is megláthatta a kristálytisztán kirajzolódó lényeget: azt, hogy ebben a kapcsolatban nem Johnny Depp volt a bántalmazó.

  Hanem Amber Heard. Mert ő kezdte a balhékat. Ő kötött bele az élő fába is. Ő üldözte szobáról szobára (egy hangfelvétel szerint egyszer hat fürdőszobába és két hálószobába egymás után) a hiszti, a megalázás és az órákon át tartó üvöltözés elől menekülő Deppet. Ő rúgta rá a fürdőszobaajtót úgy, hogy majdnem eltörte vele az orrát, és utána még jól állkapcson is vágta. Ő vagdosott hozzá Red Bullos dobozokat meg dögnehéz vodkásüvegeket, amelyekből az egyik darabokra törve levágta Depp ujjbegyét. Ő szart rá a férje ágyára. Ő gúnyolta, alázta őt sokszor órákon át, mondta el mindennek: ótvar apának, kövér vénembernek, kikukázott, lecsúszott színésznek, egy viccnek, egy kib...ott nyivákoló kisbabának (mondjuk cifra trágárságokkal Depp sem maradt adósa, igaz, ezeket inkább sms-ben intézte, a barátainak hordta el Heardöt mindennek, amikor elszakadt nála a cérna).

  És amikor Depp besokallt, és közölte, hogy válni akar, Amber Heard vonult be látványosan, egy kék folttal az arcán, paparazzi-hordákkal körülvéve a Los Angeles-i rendőrségre, és az egész világ előtt megvádolta a férjét párkapcsolati erőszakkal. Ki is szedett belőle hétmillió dollár válási bánatpénzt, 15 hónapnyi házasság után. Elsétálhatott volna. Vidáman. Depp kérte is, hogy szépen váljanak el (erről is hangfelvétel van), ne legyen több cirkusz, vádaskodás. De nem. Amber Heard egy évre rá a Washington Postban megjelentetett cikkében újra kikiáltotta Deppet bántalmazónak, sőt, megfejelte azzal, hogy a volt férje meg is erőszakolta őt.

  Deppet ezután ejtette egész Hollywood, páros lábbal rúgták ki a filmjeiből, rárontottak a feministák meg a metoo mozgalom szószólói, leköpte a világ. Lenullázódott.

  Ám úgy tűnik, az évtizedeken át híresen privát és visszahúzódó életet élő színészben mégiscsak buzog egy kis valódi Jack Sparrow vér. Felvette a kesztyűt. Beperelte a nőt, beleállt a per nyilvános közvetítésébe. Felvállalta az egész világ előtt, hogy ő, Johnny Depp sem szent, hanem egy droggal és alkohollal küzdő, olykor ocsmányul káromkodó, olykor konyhaszekrényeket rugdosó barom. De AKKOR SEM bántalmazó, és pláne nem erőszaktevő. Mindvégig azt mondta: ő csak az igazságot szeretné elmondani. Főleg a gyerekei miatt, akik hat éve, kiskamasz koruk óta abban élnek, hogy az apjuk egy nőverő szörnyeteg.

  Azt, hogy ebből a perből eget rengető, százmilliókat megmozgató világszenzáció lesz, talán maga Depp sem sejtette. Vagy legalábbis nem ilyen mértékben. Hogy mégis így alakult, annak szerintem egy oka van: túl sokan, túl sok Amber Heardöt láttunk már. A mindennapjainkban. Lelkiismeretlen, manipulatív, hazug embereket, akik életeket tesznek tönkre. Akik kihasználnak másokat, visszaélnek minden jóindulattal, kompromisszumkészséggel, megértéssel. Akik páros lábbal gázolnak végig mindenkin, és ha valaki az útjukba mer állni, kicsinálják.

  Nárcisztikusok. Szociopaták. Kizsákmányolók, bántalmazók. Összefoglalva: aljas gazemberek. Itt vannak közöttünk. És nem, nincs nemük, nincs koruk. Nincs bőrszínük. Bármilyenek lehetnek. Bárkik lehetnek.

  A bántalmazás (testi, lelki, szexuális, mentális) az egyik legszörnyűbb, legrombolóbb tett. A Depp-Heard per tegnapi ítéletében az esküdtek azt üzenték meg a világnak: az áldozatokat meg kell védeni. De CSAK a valódi áldozatokat.

  És az áldozat – bármilyen furcsa – lehet férfi is.

  Lehet egy kőgazdag, ünnepelt világsztár is.

  Lehet egy drog- és alkoholproblémákkal küzdő, sokszor szétcsúszott, máskor zseniális, bizarr és szabálytalan alak is, akivel sokan egy percig sem tudnánk együtt élni.

  Az áldozat lehet Jack Sparrow kapitány is.


  Megosztom
  Link másolása