NO/MAKE/UP

  “A feje búbjától a talpáig szerettem ezt a nőt – neki meg az egész házasságunk hazugság volt”

  ‘Az tette be a kaput, amikor egy barátom végre kibökte: ugye tudod, hogy a nejed már a cég felét lepippantotta?’
  Sassy - sassy.hu
  2022. március 23.


  Megosztom
  Link másolása

  A kávézóban egy kifejezetten jóképű, kisfiús mosolyú férfi huppant le velem szemben. Divatosan felnyírt barber-frizura, elegáns, csíkos ing, drágának tűnő karóra és telefon. És valami naiv nyitottság. Olyan embernek tűnt, aki bárhol megjelenik, rögtön azt várod tőle, hogy elkiáltja magát: “Mindenkinek fizetek egy kört!”

  – Mit fogok hallani? – kérdeztem. – Egy “Minden nő büdös ribanc”-sztorit? Vagy azt, hogy “Hülye voltam, szórom a fejemre a hamut”?

  Elmosolyodott.

  – Legyen az, hogy “Huszonkét évig a világ legboldogabb balekja voltam”.

  – Akkor meséljen.

  Nagyot kortyolt a mentes vizébe, mint aki annyit gondolkozott már ezen, hogy nem is tudja, hol kezdje.

  – Nézze. Én nem mondom, hogy a mai sajtó nőpárti, de tény, hogy a férfiak ritkábban beszélnek a saját összetört szívükről. Azt mondják, kihaltak már a rendes, családszerető férfiak? Ki egy fenét. Csak talán nem a megfelelő nőbe szerettek bele.

  – Mint ön?

  – Mint én. Lehet, hogy ez úgy hangzik, mint egy hülye romantikus regény, de 18 éves voltam, amikor megismertem egy akkor 15 éves lányt, és három hét után bombabiztosan tudtam: vagy ő lesz a feleségem, vagy senki. Őrülten szép volt, csacsogós, életvidám, tágra nyitott, óriási szemekkel. Körülvette valami ragyogás, amitől elöntött a meleg, ha csak ránéztem. Öt évig jártunk, aztán elvettem. Halálosan biztos voltam benne, hogy itt van egy gyűrű, szeretem azt, aki a másik felét hordja, és ez már örökre így marad.

  – Nem voltak jelek?

  – Dehogynem. Még a menyasszonyom volt, amikor szóltak a haverjaim, hogy kézen fogva mászkál a város eldugott utcáin egy évfolyamtársával. Rákérdeztem, azt mondta, eltévelyedés volt, és én megbocsátottam. Alig volt húsz, gondoltam, túl fiatal. A szüleim csak most mondták el, hogy amikor anno elmentem megkérni a kezét, ők otthon imádkoztak, hogy mondjon nemet. Ők látták, hogy flegma velem, nem tisztel. Én nem láttam semmit. Csak őt.

  – És elvette.

  – El. A világ legboldogabb embere voltam aznap. És több mint húsz év alatt egyszerre jártam meg vele a mennyet és a poklot. Mert tündéri tudott lenni. Naponta többször szerelmet vallott, én is neki, kirándulni jártunk, a szex isteni volt (úgy tűnt, neki is), született egy kisfiunk. Sokat dolgoztam, lett szép családi házunk, osztoztunk a házimunkán, imádtuk a gyerekünket.

  Aztán kezdtek furcsa dolgok történni. Rengeteg férfibarátja volt, azt már megszoktam. A céges kábeltévészerelő, aki sokat járt hozzánk, egyszer egy karácsonyi bulin odaszólt: “Ja, te vagy az a srác, akinek az a rohadt jó nő a felesége!” Volt valami a hangjában, ami gyomron vágott.

  Aztán egy nap – még kicsi volt a gyerek – a feleségem egyszer csak elém állt, és közölte: “Ez egy rom házasság, el akarok válni.” Rémülten kérdeztem, mi a baj. Akkor vallotta be a szerelőt, meg még két másik pasit, akikkel egy angliai kiküldetésen csalt meg. Összeomlottam, két hétre elköltöztem.

  – Csak két hétre?

  – Igen. De úgy éreztem, beledöglök, ha elveszítem. Meg akartam menteni a kapcsolatunkat, semmi más nem érdekelt. Hát végül folytattuk.Jött újabb hat év. Már nem tökéletesen, de még mindig boldog voltam. Folyton a fejemben járt, hogy amikor megkérdeztem, mi volt jobb a Daniban (a szerelő), mint én, azt mondta: “Olyan jó illata volt.”

  Sokáig büdösnek éreztem magam. Akkor már belém ette magát a félelem, hogy bármikor jöhet egy jobb. De azt hittem, ha én tisztességes vagyok, ő is az lesz. Oké, félrelépett, de megbeszéltük, átvészeltük. A feleségem, szeretem, és a gyűrűvel egy életre a szavamat adtam.

  – Hogy lehet úgy boldognak lenni, hogy az ember büdösnek érzi magát, és retteg?

  – Úgy, hogy szerelmes voltam. És talán gyáva is. Nem lehet leírni ezt az állapotot. És pár év után újra sokasodni kezdtek a jelek. Az új, szexi bugyik, amiket összevásárolt. Hogy megint fogamzásgátlót kezdett szedni. Hogy dugdosta a telefonját. És persze a veszekedések. Így visszanézve már látom, hogy amikor bepasizott, mindig kötekedővé vált. Ekkor már trágár is volt, ami azelőtt soha: “Ha csak a hangodat hallom, hánynom kell!" A házasságom fokozatosan fordult rémálomba, évekig egy érzelmi hullámvasúton ültem. Aztán négy évvel ezelőtt egyszer csak borult a bili. Rájöttem, hogy újra van valakije. Az azóta eltelt években derült ki, hogy vagy egy tucat valaki volt…

  – Ezt még hallgatni is rossz.

  – Tudom. Akkor már egyértelmű volt, hogy ebből válás lesz. De még mindig úgy éreztem, nem tudok élni nélküle. Elmentem egy barátommal kocsmázni, aki a feleségemmel egy helyen dolgozott, és ő mondta ki a mondatot, ami az utolsó tőrdöfés volt: “Ugye tudod, hogy a nejed már a cég felét lepippantotta?” Akkor tajt részegen kimentem a kocsival a vasúti töltéshez, és azon agyaltam, hogy a vonat alá fekszem. Szerencsére két rendőr lekapcsolt, és ahelyett, hogy szénné büntettek volna, majdnem egy órát dumáltak velem.

  Csak azt hajtogattam, hogy én ezt a nőt még mindig imádom. Erre az egyik rendőr: “Akkor kib....ott nagy lúzer vagy, haver. Szedd össze magad, más is túlélte, te is túl fogod.”

  – Az azért engem is érdekelne, hogy hogy lehet így szétcsúszni egy nőtől?

  – Az a férfi, aki azt mondja, még soha nem zokogott részegen egy nő miatt, az szerintem hazudik. És nekem ez a nő volt az első és az egyetlen. Egy ilyen berögzült imádat után bizony csúnya a szétcsúszás. Azután az éjszaka után vettem egy nagy levegőt, és döntöttem. Szétszakadt a szívem, hogy ott kell hagynom a fiunkat – ez egy apának egy kisebbfajta halál –, a gyönyörű házunkat, az életünket, de belevágtam. Emlékszem, amikor közöltem vele, hogy válunk, az első kérdése az volt: “És mit fogsz csinálni ezután azzal a sok fizetéseddel?” És ez a kőkemény hangnem évekig kitartott. Nem tagadom, nem volt szép válás, de az ügyvédem azt mondta, egy ilyet csak az érzelmek teljes kizárásával lehet végigcsinálni. Meg az is kijózanító volt, amikor az imádott nejem az mondta: “Nekem ez a házasság már akkor nem volt jó, amikor hozzád mentem.”

  – Nézze, Ön most elmondta nekem a történetét, de ez csak az érem egyik oldala. Az egyik szemszög. Nyilván ön is követett el hibákat, egy házasság már csak ilyen.

  – Ebben igaza van. Ezt vállalom is. Főleg a végén, ott már én is csak vagdalkoztam. Meg végül is huszonkét évig partner voltam ebben az egészben. Homokba dugtam a fejemet, nem mertem tényleg a végére járni, hogy mi hiányzott neki. A szex? De hát az jó volt, bár voltak böjti időszakok. Vagy azt is csak megjátszotta? Féltem szembenézni az igazsággal.

  – Ön egyszer sem csalta meg?

  – De igen, a házasságunk vége felé. Pedig higgye el, akadt kísértés bőven. Egy nyaraláson. Egyéjszakás kaland volt, a turistacsoportból egy nővel. Be is vallottam, a nejem csak annyit mondott: “Így legalább kisebb a lelkifurdalásom.”

  – Szóval megbánta ezt a húsz évet...

  – Egy pillanatát sem. Még így sem. Egy ekkora szerelmet megélni ajándék. Egyszerűen csak el akartam mesélni. És akkor is jó érzés, hogy így tudok szeretni. Biztos vagyok benne, hogy majd a következőt is...

  – Értem. A kérdés már csak az, hogy ha én ezt a sztorit megírom, ki fogja elhinni?

  Felnevetett. – Mármint, hogy hogy lehettem ekkora balek?

  – Igen.

  – Hááááát...ha csak annyit mondok: “Ilyen a szerelem”, azt elfogadható válasznak tartja?

  – Elfogadhatónak semmiképp. De az egyetlen érthető válasznak.

  – Akkor maradjunk ennyiben.

   

  (A szereplők védelme érdekében néhány paraméterüket megváltoztattuk.)

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  NO/MAKE/UP
  „Ez a nő egy hazudozó” – Porrá zúzta Amber Heardöt Johnny Depp ügyvédnője
  Az ítélet bármelyik pillanatban megszülethet, ám Camille Vasquez már a net új királynője.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 31.


  Megosztom
  Link másolása

  Május 27-én, a záróbeszédekkel zárult Johnny Depp és Amber Heard több mint másfél hónapig tartó, rágalmazási pere. Az 58 éves hollywoodi világsztár, Johnny Depp 50 millió dollárra pereli 36 esztendős exfeleségét, Amber Heard-öt rágalmazásért. A színésznő 2017-es válásuk után írt egy cikket a Washington Postba, amelyben Depp nevének említése nélkül azt állította, házasságuk során ő bántalmazott nő volt.

  Deppet megbélyegezték, kirúgták A Karib-tenger kalózai következő részéből. A színész most egy virginiai bíróságon küzd az igazáért. A per egy hónapja kezdődött a Virginia állambeli Fairfax-ben, és a neten vagy millió helyen folyamatosan live streamelik. Szó szerint az egész világ látja.

  A házasság, amely összesen 15 hónapig tartott, az eddigi bizonyítékok alapján kicsit sem nevezhető hétköznapinak. Amber Heard majdnem három teljes napig tartó vallomásában elképesztő részletességgel, drámai összeomlásokkal kísérve számolt be arról, hogy Johnny Depp részegen és bedrogozva gyakorlatilag napi szinten ütötte-verte-erőszakolta őt, ám erre néhány mobillal készült fotón kívül, amelyeken az arcán van egy-két halvány folt, semmilyen kézzel fogható bizonyítékot nem mutatott.

  Ekkor lépett a színre Camille Vasquez, Depp jogi csapatának - mondhatjuk nyugodtan - titkos csodafegyvere. A keresztkérdéseit csak azon a jogi csatornán, ahol én néztem az élő streaminget, 700 ezren követték, és a szám csak nőtt. Mivel vagy ezer helyen streamelték, ez világszerte több tízmillió aktív nézőt jelenthetett.

  A 37 éves, kaliforniai ügyvédnő nemcsak kifejezetten szép (kép lentebb), hanem nyugodt, összeszedett, lágy hangú - és mindezek mellett egy Avenger. A kérdések úgy záporoztak belőle, mint egy golyószóróból, Amber Heard minden erőfeszítése ellenére láthatóan kérdésről kérdésre omlott össze, és esett ki a szerepéből.

  Camille Vasquez először szembesítette azzal, hogy Heard hangfelvételekkel bizonyíthatóan bevallotta, hogy többször megütötte Deppet, mégis saját magát állítja be bántalmazottnak. Az ügyvédnő kerek-perec megkérdezte: "Tulajdonképpen Ön volt Mr. Depp bántalmazója, nem?" Heard erre csak annyit tudott mondani, hogy szerinte kölcsönös volt.

  Az ügyvédnő ezek után a következőkkel szembesítette Heard-öt.

  1. Sokaknak feltűnt, hogy Johnny Depp a lassan a per alatt egyetlen egyszer sem nézett rá volt feleségére. Pedig Heard rengetegszer kereste vele a szemkontaktust. Vasquez lejátszott egy hangfelvételt, amely a szétválásuk után egy hónappal készült a házaspár beszélgetéséről, amelyben Amber zokogva könyörög "bántalmazó" férjének, hogy fogadja vissza, bocsásson meg mindenért, és ölelje meg őt. Depp akkor nyugodt hangon csak annyit mond, hogy elég volt ebből, többé nem akarja látni Heardöt, sőt megígéri, hogy soha többé az életben nem néz rá. Ehhez Depp azóta is tartja magát.

  2. Camille Vasquez felidézett számtalan, konkrét dátumot, amelyeken Depp Amber Heard vallomása szerint agyba-főbe verte a feleségét, többször ököllel az arcába vágott, két alkalommal eltörte az orrát, fehasította a száját, véresre verte az állát, csomókban kitépte a haját. MINDEN egyes ilyen alkalom után az ügyvéd bejátszott egy-egy nyilvános megjelenést, vörös szőnyeges kivonulást vagy tévéinterjút, amelyen Heard teljesen érintetlen, porcelán arccal, egyetlen karcolás nélkül viccel, nevetgél. Az egyik ilyen a James Corden Show (lásd a videót alább), amely előtti nap Depp állítólag eltörte Heard orrát és kishíján az állkapcsát is.

  Amber azzal próbált védekezni, hogy sminkkel ügyesen eltakarta a sérüléseit, ám a felvételeket nézve - lássuk be - ez több, mint furcsa, főként, hogy Depp, amint az ügyvéd rámutatott, állandóan hatalmas, nehéz fémgyűrűket hord minden ujján. Egyetlen ökölcsapással krumplipürévé verte volna a felesége arcát, nemhogy annyi agyabugyálással, mint amit Heard állít.

  3. A rettenetes verésekről, szexuális erőszakról Heard egyetlen orvosi látleletet, és egyetlen valóban verésről árulkodó fotót nem tudott bemutatni. Amikor Depp állítása szerint egy törött(!) vodkásüveggel megerőszakolta Ausztráliában, Heard akkor sem szorult orvosi ellátásra, sőt, Johnny Depp szorult rá, mivel egy üveg, amit a felesége vágott hozzá, levágott egy darabot az egyik ujjából.

  4. Végül a legveszélyesebb, legalábbis jogi szempontból: a hangfelvételek szerint Depp békés válást akart, a keresetet Amber nyújthatta be, Johnny 7 millió dolláros bánatpénzt adott a feleségének, és megegyeztek, hogy a sajtó és a világ szemében barátként válnak el. Amber ezek után telehaknizta a világsajtót azzal (hivatalos közleményt is kiadott), valamint show-műsorokban, interjúkban, valamint eskü alatt tett vallomásában is hangsúlyozta, hogy a 7 millió dollárt azonnal, az utolsó fillérig jótékony célra adományozta (a Los Angeles-i Gyermekkórháznak és egy nőjogi szervezetnek), mert neki egy fillér sem kell Depptől, "nem érdekli a pénz" (akkor kezdte vádolni exférjét bántalmazással is).

  Csakhogy a házaspár könyvelőcégének tanúvallomása szerint ez nem volt igaz. Kétszázezer dollárt maga Johnny utalt át a két szervezetnek, félmillió dollárt pedig Amber nevében a nő akkori pasija, a világ egyik leggazdagabb embere, Elon Musk. A többit Amber megtartotta magának. Heard egyébként ezt vallotta be a legnehezebben (érthetően, hiszen ez egyértelműen bizonyítja, hogy korábban eskü alatt hazudott a bíróságon, ami bűncselekmény), de Vasquez nem tágított.

  A két nő szócsatája volt a vallomás talán legdöbbenetesebb része, Vasquez olyan udvarias, de könyörtelen kérdés-záporral szorította sarokba az utolsó leheletéig tagadó Heardöt, hogy az egy hollywoodi filmet is megszégyenített.

  A keresztkérdések másnap hasonló nyugodt kíméletlenséggel folytatódtak, és a kommentek, valamint a világsajtó cikkei alapján Heardnek már lőttek. A világ szemében mindenképp. A bíróságon ugyanis aranyszabály, hogy aki eskü alatt egyszer hazudott, az hazudhatott bármiben, akár mindenben. Camille Vasquez pedig láthatóan egy nap alatt sztár lett, a záróbeszédét is óriási érdeklődés és milliós pozitív kommentáradat övezte.

  A 7 tagú esküdtszék egy rövid pénteki tanácskozás után végül ma (magyar idő szerint délután háromtól) folytatja a vitát. Teljesen egyhangú döntésre kell jutniuk. Hogy ez meddig tart, az csak rajtuk múlik, de az egész világ lélegzetvisszafojtva várja a mérföldkőnek tartott per kimenetelét.

  Egy biztos: Johnny Depp korábbi vallomása szerint ezt az egészet azért csinálta, hogy visszaállítsa jó hírnevét, és kiderüljön az igazság borzalmas házasságáról, amit egyébként ő nem akart a nyilvánosság elé tárni. Amber Heardre pedig a hosszú per alatt valóban egyszer sem nézett rá.

  Law&Crime Network/Youtube


  Megosztom
  Link másolása

  NO/MAKE/UP
  "Egy héttel anyám halála után, a lányom születésnapján vádolt meg Miss Heard az egész világ előtt ezekkel a szörnyűségekkel" – Johnny Depp nehezen tartotta vissza könnyeit újabb vallomásában
  Depp mellett volt barátnője, a szupermodell Kate Moss is tanúskodott. A per holnap zárul.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 26.


  Megosztom
  Link másolása

  "Őrület. Rettenetes. Nevetséges. Megalázó. Groteszk. Fájdalmas. Barbár. Elképzelhetetlenül brutális. Kegyetlen. És hazugság. Az egész hazugság."

  Ezeket a jelzőket sorolta fel Johnny Depp - a maga lassú, megfontolt stílusában - arra a kérdésre, milyen érzés volt számára végighallgatni exfelesége, Amber Heard 3 napos, drámai összeomlásokkal telített vallomását, amelyben arról számolt be, hogy Depp gyakolratilag egész együttlétük alatt rendszeresen ütötte-verte-erőszakolta őt.

  Az egy hónapja tartó Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási perben az 58 éves színészt ügyvédei most utoljára hívták a tanúk padjára a virginiai bíróságon (egyszer már tanúskodott). Depp elmondta, hogy a rettenetes bántalmazások, a szexuális erőszak, és minden egyéb brutális vád, amellyel Amber Heard 6 évvel ezelőtt, a szétválásuk után megvádolta, és azóta is folyamatosan vádolja, távolabb nem is állhatnának tőle. Soha nem bántalmazott senkit.

  Azt is elmesélte, hogy Amber Heard Johnny édesanyjának halála után egy héttel (az asszony évekig harcolt a rák ellen, 2016 májusában hunyt el), Depp lányának, Lily-Rose-nak a születésnapján vonult be a Los Angeles-i rendőrségre a PR-főnökével és egy sereg paparazzival, egy kékes folttal az arcán, és hivatalosan is korlátozó végzést kért az "erőszakos, bántalmazó" férje ellen. Miközben Johnny épp a kontinens másik oldalán, New York-ban volt, és utána több hónapos európai turnéra indult zenekarával, tehát Heard tudta, hogy férje nem tudja megvédeni magát.

  Johnny szerint - aki a vallomás alatt egyszer láthatóan annyira elérzékenyült, hogy majdnem sírva fakadt - minden azért történt, mert anyja halála utána valami eltört benne, és közölte Amberrel: válni akar, nem marad tovább ebben a szörnyű házasságban.

  Depp verzióját tegnap még két fontos tanúvallomás támasztotta alá: egyrészt videólinken keresztül Angliából tanúskodott Johnny exbarátnője, Kate Moss szupermodell, akiről Amber azt állította, hogy vele Depp szintén erőszakos volt, lelökte őt egy lépcsőn. Moss elmesélte, hogy az eset Jamaicán történt, ahol a luxus faházukból indultak ki épp Johhnyval. Depp előrement, közben pedig óriási monszuneső csapott le rájuk. Kate a ház nedves falépcsőin megcsúszott, és a hátára zuhant. Depp visszarohant hozzá, a karjában vitte be a házba, és orvost hívott. "Johnny soha nem lökött, taszított, nyomott le semmilyen lépcsőn, sem akkor, sem máskor" - mondta Kate Moss.

  A másik vallomás a legnagyobb hollywoodi bulvár weblap, a TMZ egykori munkatársáé volt, amelyből kiderült: a paparazzikat Amber riadóztatta a Los Angeles-i rendőrségre, amikor a korlátozó végzést kérte, és később többször is, valahányszor Johnnyt be akarta mártani. És ő juttatta el a TMZ-nek azt az általa készített videót is, amelyen Depp részegen konyhaszekrényeket rugdos közös otthonukban.

  Depp a vallomása végén láthatóan fáradt volt és összetört, amikor azt mondta: "Nincs ember a világon, aki tökéletes lenne. És tudom, senkinek sem kellemes most itt lenni. De egyszer el kell mondani az igazságot, bármilyen nehéz. Mert a dolgok már kicsúsztak a kezünkből. Ezért itt vagyok, és beszélek. Nem követtem el azokat az iszonyatos, szörnyű dolgokat, amikkel Miss Heard vádol. Itt vagyok, és végre elmondhattam az igazat. Az igazat arról a teherről, amelyet hat éve cipelek a vállamon."

  Az ügyvédek záróbeszédeit pénteken tartják, az esküdtek is akkor vonulnak vissza tanácskozni, de hogy mikor döntenek, az kizárólag rajtuk múlik. A virginiai törvények szerint teljesen egyhangú döntésre kell jutniuk.

  (Johnny Depp teljes vallomása itt látható, az érzelmi teherről szóló rész 1 óra 5 percnél kezdődik).

  Forrás: Law&Crime Network/Youtube


  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  „Ez a nő elmebeteg” – Egyórás nagyinterjúban mocskolja tovább Amber Heard Johnny Deppet az NBC-n, egy pillanatra se fogadja el az esküdtszék döntését
  Még csak 7 percet láttunk az interjúból, de már világfelháborodás van a neten. Sokak szerint Johnnynak az életben nem lesz nyugta ettől a nőtől. Vélemény.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 14.


  Megosztom
  Link másolása

  Hathetes tárgyalás, hatvanvalahány tanú, több tucat titkos audiofelvétel, sms-ek, e-mailek százai, fotók tucatjai, majdnem egy kötetre rúgó levelezés, több ezer oldalas bírósági leirat.

  És hét esküdt, akik mindezt végignézték és hallgatták, becsülettel, hat héten át, minden hétköznap kilenctől ötig, a virginiai Fairfax bíróságán, egy egyébként minden szakértő és nem szakértő által is vérprofinak, kőkeményen elfogulatlannak és szabálykövetőnek tartott bíró vezetésével.

  Így nézett ki a rágalmazási per, amelyet Johnny Depp indított exfelesége, Amber Heard ellen. Az engedélyezett nyilvánosság miatt a maratoni "valóságshow-t" emberek tízmilliói követték világszerte. És az emberek döntöttek, azután pedig a szigorú szabályokhoz kötött esküdtszék is: Johnnynak hittek, és Ambernek nem. Ítéletükben kimondták, hogy Amber Heard hazudott, szándékos rosszindulattal vádolta meg volt férjét házastársi erőszakkal és szexuális erőszakkal, katasztrofális károkat okozva ezzel a karrierjében, a hírnevében, és ennek következtében a mentális egészségében.

  Egyáltalán nem csodálom, hogy a net népe valósággal felzúdult, amikor kiderült: az egyik legnagyobb amerikai tévécsatorna, az NBC egyórás, exkluzív interjúra adott lehetőséget a világ szemében teljesen lenullázódott Heardnek, amelyet három részletben fognak a héten sugározni, de a hét perces előzetesből kiderül: Heard az égvilágon semmit nem tanult a történtekből.

  Az ítéletet nem fogadja el, az esküdteket szerinte befolyásolta a social média, és "elájultak" Johnny Depp színészi képességeitől és sztárságától, az átlagembereknek "fogalmuk sincs" semmiről, az összes tanú le volt fizetve és/vagy hazudott, itt egyetlen egy áldozat van, Amber Heard, ha mindenki beledöglik, akkor is.

  Valóban döbbenetes volt látni ekkora fokú, a patológia határait feszegető (vagy inkább bőven átlépő) nárcizmust, az önreflexió, a felelősségvállalás, az esküdtek, a jogrendszer, a közvélemény iránti tisztelet teljes, totális hiányát. Amber Heardről egyszerűen ordít, hogy a saját gyűlölködő, önsajnáló és nagyon beteg világában él, ahol mindenki hazudik, csak ő a kisautó. És képtelen elfogadni, ha valaki nemet mond neki. Valószínűleg most először történt ez meg életében, legalábbis ekkora platformon.

  Az előzetest rengeteg közösségi média csatornán mutatták be, és a százával, ezrével zúduló kommentek egyértelműen tükrözték azt a döbbenetet és felháborodást, amit ez az újabb ámokfutás kiváltott az emberekből. Az "ez a nő elmebeteg" kifejezést és annak variációit nem is tudom, hányszor láttam, körülbelül minden második hozzászólásban. Mások azt boncolgatták, hogy a nárcisztikus szociopátia iskolapéldája bontakozik ki előttünk, nagyban, csak éppen azt nem értik, miért asszisztál ehhez az NBC (nyilván a nézettségért).

  Miért hagyja, hogy egy bíróság által elítélt hazudozó és bántalmazó tovább hazudozzon és bántalmazzon, láthatóan foggal-körömmel, a haláláig elszánva magát arra, hogy Johnny Deppet tönkreteszi.

  Ha azt nem is fogja, arra mindenképp felkészülhetünk, hogy Johnny újabb rágalom-maratonra számíthat, megint csak nézők milliói előtt. A színész, aki még most is Angliában koncertezik, és a legújabb hírek szerint jóbarátjával, Robert Downey Jr.-ral ünnepelte meg FaceTime-on a győzelmét, és azt, hogy hat év rémálom után visszakapta az életét, valószínűleg soha nem szabadul meg exfelesége bosszúszomjától. Csak abban reménykedhet, hogy idővel a kutya se fogja már tudni, ki az az Amber Heard. De addig még sok víz lefolyik a Dunán, és sok idegszála szakadhat szét az egyébként sem túl stabil lelkivilágú Deppnek.

  Mindenesetre Depp helyében, aki a hírek szerint azt fontolgatta, hogy nagyvonalúan elengedi a volt feleségére kiszabott 8,3 millió dolláros büntetést, amelyet a bíróság ítélt meg, egy kicsit átgondolnám ezt a dolgot. Elég baj az a színésznek, hogy az amerikai mainstream média adja a lovat Amber Heard alá, talán nem kéne még pénzelni is a habzó szájjal bosszúért kiáltó nőt.

  Nem hiszem, hogy jó célokra fordítaná.


  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  Itt a vége: Shakira rajtakapta a párját egy másik nővel, már ki is adta az útját
  Botránnyal zárult a 11 éves párkapcsolat, miután a focista megcsalta az énekesnőt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 03.


  Megosztom
  Link másolása

  A Barcelona védője, Gerard Pique-et a hírek szerint egy másik nővel csalta meg a párját, Shakirát.

  A bulvárlapok információi szerint maga az énekesnő Shakira kapta rajta a férjét, és a pár szétköltözött.

  Mint arról a Szeretlek Magyarország beszámolt, az El Periódico újságírója, Emílio Pérez de Rozas írt először arról, hogy a pár útjai várhatóan különválnak.

  Állítólag az egyik csapattársa, Riqui Puig támogatja a focistát, gyakran járnak együtt bulizni, és sokszor feltűnnek a Bling Bling nevű éjszakai szórakozóhelyen, valamint a Patrónban, amely Piqué lakásának közelében működik.

  A védőt a pletykák szerint már több nő társaságában is látták nem egyszer. A spanyol sajtó arról is beszámolt, hogy az elmúlt hetekben több Barca-játékos panaszkodott Piquére, aki akár hajnali 2-3-ig is bulizik úgy, hogy másnap edzése van.

  A szakításra utalhat az is, hogy április végén Shakira egy olyan új dallal rukkolt elő, aminek "Te felicitó" vagyis "Gratulálok neked" a címe. Ebben például ezt énekli: "Hogy kiteljesítselek, darabokra estem szét; figyelmeztettek, de nem foglalkoztam vele; rájöttem, hogy hamis vagy; ez volt az utolsó csepp a pohárban; ne mondd, hogy sajnálod; bármennyire is valóságosnak tűnik, jól ismerlek, tudom, hogy hazudsz! Gratulálok, nagyon jól csinálod".

  A lapok azt is furcsának találják, hogy míg korábban Shakira és Piqué is gyakran posztolt egymásról vagy osztott meg közös képeket, az utóbbi időben az ilyen bejegyzések elmaradtak. Az énekesnő márciusban osztott meg utoljára fotót a férjéről, az utolsó közös képüket pedig Valentin-napon tette közzé.

  A spanyol lapok szerint az is sokat elárul, hogy Shakira májusban kétszer is Ibizára utazott két gyerekükkel, de Piqué sem tartott velük.


  Megosztom
  Link másolása