Connect with us

Barátság az exszel? – Nina Dobrev és Ian Somerhalder bebizonyítja, hogy igenis lehetséges

CELEBRITY

Barátság az exszel? – Nina Dobrev és Ian Somerhalder bebizonyítja, hogy igenis lehetséges

A Vámpírnaplók sztárjai már régóta nem alkotnak egy párt, de jó barátok maradtak.


Sokan úgy gondolják, hogy akik egyszer szerelmesek voltak egymásba, nem lehetnek már barátok se többé. Nina Dobrev azonban nem ért egyet ezzel:

a színésznő ugyanis még mindig remek kapcsolatot ápol egykori kollégájával és exével, Ian Somerhalderrel.

A két sztár nemcsak a Vámpírnaplók című sorozatban alkotott egy párt, hanem a való életben is, bár sokáig titkolták a románcukat. 2013-ban tettek pontot a kapcsolatuk végére, mivel Ian már szeretett volna családot alapítani, a nála 11 évvel fiatalabb Nina viszont még nem. Békében váltak el egymástól, a jó viszony pedig a mai napig megvan köztük.

A színésznő a Watch What Happens című műsorban mesélt bővebben a kapcsolatukról Iannel. Egy rajongó ugyanis megkérdezte tőle, hogy nem kínos-e neki ez a barátság úgy, hogy egykori szerelmének már felesége van, aki gyereket is szült már neki. Nina azonban nagyon lazán válaszolt:

“Egyáltalán nem gondolom, hogy ez ciki lenne, sőt ez nagyszerű. Miért ne lehetnénk barátok? Van egy gyönyörű babájuk és boldogok, ahogy én is. Mi ebben a rossz? Nem látok ebben semmi problémát.”

A Vámpírnaplók egykori Elenája beszélt arról is, hogy nagyon elégedett volt a sorozat fináléjával, mert bár az ő karaktere korábban kilépett a történetből, az utolsó részben visszatérhetett és méltó lezárást kaphatott.

Azt is elárulta, hogy a forgatásokról magával vitt egy kis “szuvenírt”, de nem mondta el, hogy mi volt az, mert “eljönnének érte a házamba és visszavinnék”.

Forrás: Seventeen

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel