Connect with us

“Ne dühöngj, ha sokszor rád írok” – Nyílt levél a pasimhoz, akinek soha nincs ideje rám

Fotó: Pexels

LOVE

“Ne dühöngj, ha sokszor rád írok” – Nyílt levél a pasimhoz, akinek soha nincs ideje rám

Nem hisztizni akarok. Tisztelem, hogy sokat dolgozol, hogy van életed. De ha fontos vagyok, ezt olvasd el.


Kedves Pasim!

Először is szeretném, ha tudnád, hogy nagyon büszke vagyok rád. Látom, hogy rengeteget dolgozol, hogy komolyan veszed a munkádat, hatalmas mennyiségű energiát fektetsz abba, hogy felépítsd a jövődet (talán a jövőnket). Látom, amikor a kimerültségtől sápadtan eljössz hozzám, vagy úgy esel be a közös mozizásunkra, hogy alig látsz. Tisztában vagyok vele, hogy azért csinálod, mert egy jó életet szeretnél megalapozni. És azt is tudom, hogy a rengeteg munka mellett szükséged van néha egy kis “énidőre”, bowlingra a haverokkal, meccsnézésre, gyúrásra az edzőteremben.

Én mindezt megértem. Azt is megértem, hogy nehéz mindebbe engem beleilleszteni. Egy nap csak 24 órából áll. Tudom, ha naponta többször rád írok, néha zavarlak, néha órákig nem is válaszolsz, néha kifejezetten idegesítelek. De kérlek, ne dühöngj ezért. Minden üzenettel, minden sorral, minden emojival, amit elküldök neked, csak a szerelmemet akarom kifejezni. Igen, én is dolgozom, én is elfoglalt vagyok és sokszor fáradt.

De mi, nők, máshogy működünk, mint ti. Nekünk szükségünk van a folyamatos “szerelmi kommunikációra”, az érzéseink kifejezésére, és igen, a te megerősítésedre is.

Nem azt várom, hogy öt percenként szerelmet vallj. Én sem szeretném, ha úgy éreznéd, zaklatlak, hogy elveszem az életedet. Szabad vagy mellettem, csak kérlek, éreztesd egy kicsit velem, hogy én is fontos vagyok. Nem kérek nagy dolgokat. De ha írok, kérlek, amint tudsz, válaszolj. Csak két kedves szót, hogy érezzem, számítok neked. Néha fáradtan is ölelj meg, vagy mondj valami kedveset, még ha nehezedre is esik. Ha épp zsúfolt a programod, akkor is “vegyél bele” engem, próbálj meg több időt tölteni velem. Nem kell mindig a legjobb formádban lenned, nekem az is tök oké, ha zombiként bambulunk együtt a kanapén, és valami hülyeséget nézünk a tévében.

Csak kérlek, éreztesd velem, hogy az életed fontos része vagyok. Nagyon szeretlek. Minden, amit mondok, teszek, kettőnkről szól. Egy szerelmes nőnek a szeretett pasi körül forog a világ. Minden nap invesztálok a kapcsolatunkba, küzdök érte, odafigyeléssel, kedvességgel, és igen, rengeteg türelemmel is.

Csak azt kérem, hogy mindezt ismerd el. Hogy tisztelj azért, amit kapsz tőlem. Hogy örülj neki. Hogy viszonozd, ahogy tudod.

Nem nagy csokor rózsákra meg drága vacsorákra vágyom (oké, egy szál virág néha jólesne), de egy közös kutyaséta, vagy egy jó beszélgetés egy pohár bor mellett egy klassz kis pubban, vagy akár egy közös heti bevásárlás is olyan sokat jelentene nekem. Kérlek, szakíts időt erre. Ne pattints le, ne hivatkozz arra, hogy kimerült vagy, ne a haverok legyenek mindig a fontosabbak.

Tisztellek, hogy van saját életed, de invesztálj egy kicsit a mi kettőnkébe is. Hidd el, a többszörösét fogod visszakapni. Egy nő minden kedves szót százszorosan meghálál. Ne engedd el a kezem, úgy értem, képletesen, ne vegyél természetesnek, mert egyszer lehet, hogy már késő lesz. Ne jussunk el odáig. Hiszen annyira jó nekünk együtt.

Nyugtass meg, hogy a szerelmünk neked is fontos. Csak ennyit kérek.

opnlttr

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel