Connect with us

Napi szexi: Orlando Bloom félmeztelenül pózol, és közben spirituális nézeteit fejtegeti

CELEBRITY

Napi szexi: Orlando Bloom félmeztelenül pózol, és közben spirituális nézeteit fejtegeti

Hűh, te is irigykedsz Katy Perryre?!


Orlando Bloomon egyszerűen nem fog az idő vasfoga. A sztár éppen olyan szívdöglesztő 42 évesen, amilyen húszaséveiben volt, így nem is csoda, hogy a Flaunt magazin címlapján bátran ledobta a textilt.

A színész a fotózásra ismét elővette latin báját, és megjelenésével egyszerre indította be a fantáziánkat és a gondolkodásunkat. Ugyanis Orlando ezúttal a spiritualitáshoz fűződő viszonyáról mesélt a lap újságírójának:

“Hiszek az energiákban. Mi is energiából vagyunk. A világ körülöttünk energiából áll. Az autó energiával megy. A gravitáció bizonyítja, hogy amit feldobunk, az le is kell, hogy essen. Az életet persze tudományos szempontból is megközelíthetjük, de hiszek abban, hogy meghatároz bennünket az, ahogy gondolkodunk, ahogy beszélünk, ahogy cselekszünk, és amivel körbevesszük magunkat. Ez mind energia. Ez az én filozófiám, és segít abban, hogy megértsem a saját helyem és alázatos legyek – hogy hálát érezzek egy olyan világ iránt, ami folyton kihívás elé állít bennünket. A legjobbat kihozni magadból, felelősséget vállalni az életedért, a tetteidért, és tudni azt, hogy minden pillanat egy lehetőség, hogy még jobb legyél” – fejtette ki a színész.

Forrás: JustJared

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel