Connect with us

Nagyon menő Trónok harca stílusú cipőket dobott piacra az Adidas

TRENDY

Nagyon menő Trónok harca stílusú cipőket dobott piacra az Adidas

Még a finálé előtt beszerezheted a neked tetsző lábbelit!


Már az egész világ Trónok harca-lázban ég, hiszen már nem kell sokat várni, hogy láthassuk a sikersorozat utolsó évadát.

Az Adidas is készül a nagy napra, méghozzá egy új, Trónok harca inspirálta kollekcióval.

A dizájnt a házak és Hét Királyság főbb szereplői ihlették, így megvan a Stark-ház, a Targaryen-ház, a Lannister-ház, valamint a Mások is megkapták saját sneakerüket.

🚨Important news🚨 Adidas dropped a truly epic Game of Thrones collection! 🔗in bio for all the details on the kicks that could help you outrun a white walker! 👟 📷: @adidas

586 Likes, 17 Comments – POPSUGAR Fitness (@popsugarfitness) on Instagram: “🚨Important news🚨 Adidas dropped a truly epic Game of Thrones collection! 🔗in bio for all the…”

Mindegyik pár 180 dollárba kerül, azaz több mint 50 ezer forintba, de így is rohamosan fogynak, a Stark- és a Targaryen-ház inspirálta darabokból már alig van. Ha szeretnél lecsapni egyre, érdemes minél hamarabb megrendelni az Adidas oldaláról, nehogy hoppon maradj!

Íme a választék:

The Game of Thrones Adidas sneakers are here! Visit PixelVulture.com for a closer look. #GoT #gameofthrones #adidas #sneakers #gotsneakers #gameofthronessneakers #gameofthronesadidas #gotadidas #geekfashion #geekstyle

37 Likes, 2 Comments – PixelVulture Pop Culture (@pvpopculture) on Instagram: “The Game of Thrones Adidas sneakers are here! Visit PixelVulture.com for a closer look. #GoT…”

Forrás: Glamour

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel