Connect with us

“Mutasd meg a színét a kezeden!” – nagyon viccesen tesztelte le egy srác a barátnőjének szánt alapozót

Kép: Twitter

LIFE

“Mutasd meg a színét a kezeden!” – nagyon viccesen tesztelte le egy srác a barátnőjének szánt alapozót

Szegény fiú valószínűleg nem is sejti, hányan nevetnek most rajta a Twitteren. 😀


Mind tudjuk, milyen nehéz alapozókrémet venni, hiszen nagyon nem mindegy, milyen színárnyalatot választunk. Lehet, hogy ami a boltban jónak tűnik, az otthon úgy mutat az arcodon, mintha az utóbbi pár napban agyonszoliztad volna magad, vagy épp totál sápadt leszel tőle.

Képzeld el, ha már nekünk, csajoknak is kihívás megtalálni a megfelelő alapozót, milyen bonyolult feladat lehet ez a srácoknak…

Egy lány a Twitteren megosztotta másokkal, mi történt, amikor elküldte a barátját egy drogériába alapozókrémet venni. Megkérte a fiút, hogy mutassa meg a színét neki, úgy, hogy küld róla egy képet.

A srác teljesítette is a kérését – csakhogy ahelyett, hogy a kezére kente volna a krémet, az egész tubust rátette, és ezt mutatta meg a barátnőjének. 😂😂😂 Valószínűleg nem is sejtette, mennyire megnevettette ezzel.

A csajszi posztja a Twitteren pár nap alatt több mint 54 ezer megosztást és 200 ezernél is több lájkot kapott. A kommentekben a hozzászólók egyszerre nevettek és olvadtak el a sztorin. Sokan azt írták, dicséretes, hogy a pasi legalább megpróbálta teljesíteni a barátnője kérését.

Egy lány pedig odakommentelte, hogy megmutatta a képet az ő párjának, aki nem értette, mi a baj a képpel. 🤣

Úgy látszik, ez tényleg túl magas a fiúknak.

Forrás: Teen Vogue

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel