Connect with us

Mutasd a kedvenc romantikus vígjátékod, megmondjuk, ki vagy!

CULT

Mutasd a kedvenc romantikus vígjátékod, megmondjuk, ki vagy!

Imádod a látványos romantikát vagy inkább az egyszerű, kedves gesztusok vesznek le a lábadról? Valószínűleg nem véletlen, hogy épp az a kedvenc filmed, ami.


Hogy mi jellemzi leginkább az embert? Az, hogy hogyan viselkedik azokkal, akikhez nem fűzik érdekek, hogy milyen barátokkal veszi körül magát, és… hogy milyen filmeket néz legszívesebben! Bizony, a kedvenc romkomod többet elárul rólad, mint gondolnád, az EliteDaily segítségével most segítünk feltérképezni, hogyan kapcsolódsz életed filmjéhez!

Ha a te kedvenced…

A bazi nagy görög lagzi

A film egyik legfontosabb jelenete, amikor Toula Portokaulos úgy dönt, kilép a komfortzónájából, új munkát és barátokat keres, és végül megismerkedik élete szerelmével. Ha te és a legjobb barátod is ezért a filmért rajongtok, valószínűleg titeket is egy váratlan pillanat hozott össze, amiért örökre hálásak lesztek.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt


Ha szereted ezt a filmet, valószínűleg te is azon emberek közé tartozol, akik irtóznak a nyálas kliséktől. Nem szereted, ha a párod rád telepszik, és fontosnak érzed, hogy mindkettőtök megtartsa a magánéletét a párkapcsolat mellett. Persze emellett kedveled a romantikát, de leginkább akkor, ha spontán helyzetekből és apróságokból születik.

A fiúknak, akiket valaha szerettem

Volt már olyan, hogy valakivel nagyon jó barátságot ápoltál, ám pár év elteltével váratlanul fellángolt a szerelem köztetek? Ha igen, nem csoda, hogy rajongsz ezért a filmért, hiszen Lara Jean történetének is az a tanulsága, hogy sokszor azokból válik a legfontosabb személy az életünkben, akikről sosem gondoltuk volna.

Szerelmünk lapjai

Ha ez a film a kedvenced, te valószínűleg a nagykönyvben megírt, klasszikus, romantikus alkat vagy. A gyertyafényes vacsora és a rózsaszirommal teleszórt folyosó pillanatok alatt levesz a lábadról, hiszen tudod, hogy megtaláltad a lelkitársad, aki egész életében a tenyerén hordoz majd.

Rögtönzött szerelem

Előfordult már veled, hogy olyannal hozott össze a sors, akivel egészen eltérő kulturális hagyományokat hoztatok magatokkal, és ez a kapcsolat bizonyos pontjain nehézséget okozott? Ha erre a kérdésre igennel válaszoltál, valószínűleg nem is kell tovább magyaráznunk a dolgot, már biztosan tudod te is, hogy a szerelem minden nyelvi és kulturális különbséget áthidalhat.

Időről időre

Bár sok romantikus vígjáték elsőre ‘limonádéfilmnek’ tűnik, ha mélyebben elmerülünk a jelentőségükben, megtalálhatjuk a mögöttes mondanivalót és üzenetet. Ha az Időről időre a kedvenced, valószínűleg a szerelmi életedben is nagyra értékeled az apró gesztusokat és mindennapi örömöket: egy ágyba hozott kávéval, egy elcsípett mosollyal az egész napod fel tudja dobni a párod. Számodra ezek sokkal többet érnek, mint egy hatalmas rózsaeső.

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel