Connect with us

Most már biztos, hogy Robert Pattinson lesz az új Batman

CULT

Most már biztos, hogy Robert Pattinson lesz az új Batman

A tervek szerint 2021. június 25-én láthatjuk majd elöször a vásznon ebben az ikonikus szerepben.


Már egy ideje rebesgette a sajtó, hogy az Alkonyat-filmek sztárja valószínűleg Batman bőrébe bújhat, azonban sokáig nem erősítették meg a híreszteléseket.

A napokban azonban hivatalosan is nyomatékosították, hogy a 33 éves színész lesz a következő Denevérember.

Pattinsontól nem áll messze a sármos, titokzatos főszereplő típusa – gondoljunk csak vámpíros főszerepére, ami igazán meghozta számára a világhírnevet. Azóta pedig a nézők más rétegeinek szívébe is igyekszik belopni magát, pl. a The Lighthouse c. alkotással, vagy a hamarosan magyar mozikba is besurranó Csillagokon túl című sci-fivel.

A Batman-rajongók eleinte vegyes lelkesedéssel fogadták a hírt, ám Robert bizonyára örül, hiszen így Ben Affleck mellett olyan színészek nyomdokába léphet, mint Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney és Christian Bale.

A Variety nevezetű lap szerint  Nicholas Hoult (X-Men: Eljövendő múlt napjai, Tolkien) szintén ringbe szállt a szerepért, ám végül Pattinsonra esett a Warner és Matt Reeves rendező választása, aki 2017-ben vette át a Batman rendezését Ben Afflecktől – és egyébként a Majmok bolygójának folytatásai is az ő nevéhez fűződnek.

A forgatások nyáron kezdődnek, kíváncsian várjuk!

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel