Connect with us

“Most, hogy elvetéltél, lehetsz koszorúslány” – az ara kegyetlensége miatt a vőlegény lefújta az esküvőt

LIFE

“Most, hogy elvetéltél, lehetsz koszorúslány” – az ara kegyetlensége miatt a vőlegény lefújta az esküvőt

A sztorit az esküvőszervező osztotta meg egy közösségi oldalon.


Szélsebesen járta be az internetet a “rémara” története, amelyet az esküvőszervezője osztott meg a NotAlwaysRight nevű közösségi oldalon. A dolog azzal kezdődött, hogy a menyasszony “eltiltotta” a saját testvérét attól, hogy koszorúslány legyen, mert kiderült, hogy a lány várandós, és a két hónappal későbbi esküvőn ez már látszott volna. A menyasszony arra hivatkozott, hogy “nem akar ezzel a terhesség dologgal vesződni, meg a ruhát átalakíttatni”.

A testvérének nagyon rosszul esett mindez, hiszen már három éve próbálkoztak a párjával, hogy babájuk legyen, de aztán belenyugodott. Kevéssel a nagy nap előtt az esküvőszervező épp megbeszélést tartott a menyasszonnyal és annak édesanyjával, amikor az anya telefonja megszólalt. Hosszasan beszélt, aztán kisírt szemekkel visszajött, és azt mondta az arának: “A testvéred elvetélt.”

Az esküvőszervező elmondása szerint alig akarta elhinni a menyasszony válaszát: “Oké, akkor most, hogy elvetélt, már lehet koszorúslány.”

Néma csend lett, és ami ezután következett, arra viszont a menyasszony nem számított. Az anya odafordult az esküvőszervezőhöz, és halkan csak ennyit mondott: “Sajnálom, de nem áll módomban finanszírozni a lányom esküvőjét. Az eddigi költségeket természetesen állom, de a többi lefújva. Ha akarja, fizesse ki ő.”

A menyasszony levegőhöz alig jutott, először hitetlenkedett, aztán vitatkozni, végül veszekedni kezdett az anyjával. De az anya nem tágított, és nem sokkal később el is ment. Az ara hisztérikus állapotban volt, de semmit sem tehetett.

Az esküvőszervező azzal zárta a sztorit, hogy egy nappal később telefont kapott – a VŐLEGÉNYTŐL! – amelyben hivatalosan is lefújta a menyegzőt. Az nem derült ki, hogy csak ideiglenesen, vagy végleg.

NotAlwaysRight

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel