Connect with us

Mit akar egy férfi elérni azzal, hogy ignorál egy nőt? – És mit ér el vele igazából?

LOVE

Mit akar egy férfi elérni azzal, hogy ignorál egy nőt? – És mit ér el vele igazából?

Nem minden nőre igaz, hogy jobban kell neki az, amit nem kaphat meg.


Számtalan férfi hisz abban, hogy ha úgy tesznek, mintha nem érdekelné őket a kiszemelt nő, azzal elérik, amit akarnak. Azaz: ha semmibe veszik a nőt, akkor éppen ő lesz az, aki vadászatba kezd, és mindent megtesz majd a férfiért. Sőt: egyes férfiak egyenesen azt gondolják, hogy azoktól a nőktől, akikkel rosszul bánnak, sokkal több figyelmet és szeretetet kapnak majd. De ez valóban így működne?

Nos, részben igen. Ezek a manipulatív technikák lehet, hogy jól működnek olyanok esetében, akik még tapasztalatlanok.

De az igazi nőket ilyesmivel nem lehet átverni!

Az igazi nők ugyanis tudják, hogy mit akarnak, és nincsen idejük ilyen gyermekded játékokra. Így működnek: ha érzik, hogy velük akarsz lenni, törődsz velük és kimutatod a szereteted, akkor ők is viszonozni fogják. Ha viszont azt tapasztalják, hogy hazudozol, ferdítesz, köntörfalazol és játékokat játszol, akkor hamar le fognak lépni.

via GIPHY

És hogy hogyan tudnak ilyen egyszerűen továbblépni? Egyrészt úgy, hogy tisztában vannak vele: ha valakit igazán szeretsz és érdekelnek az érzelmei, akkor képtelen vagy így viselkedni vele. Másrészt egy igazi nő tudja, hogy megérdemli, hogy igazán szeressék és elárasszák őt minden jóval – cserében pedig ezt ő is biztosítja neked.

Nem is beszélve arról, hogy az igazi nők az őszinteséget mindennél többre becsülik, hiszen már van tapasztalatuk arról, hogy milyen nehéz ezt megtalálni a mai világban. Éppen ezért, ha egy férfi játszmázik, és próbálja a kapcsolatuk elején eltitkolni, hogy mi érez, máris vesztes pozícióba került náluk.

Tehát, mi a tanulság?

Az a tanácsunk a férfiak számára, ha szeretnék, hogy egy igazi, ízig-vérig nő legyen az oldalukon, akkor szenteljék neki minden figyelmüket. Legyenek törődőek, szeretőek és figyelmesek – akkor a jutalmuk nem marad el. Így ugyanis jó esélyük van arra, hogy a kiszemelt igazán beléjük szeressen. Ez pedig egy olyan csodálatos kapcsolatot eredményezhet, ami bizalmon, szereteten és őszinteségen alapszik – ennél pedig kevés fantasztikusabb dolog van a világon.

 

The Power of Silence

Fotó: Unsplash

 

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel