Connect with us

Miről álmodik a férfi? – a 4 legfontosabb dolog, amit a pasik keresnek egy nőben

LOVE

Miről álmodik a férfi? – a 4 legfontosabb dolog, amit a pasik keresnek egy nőben

Persze könnyű rávágni, hogy a szex és a finom koszt. A dolog azért ennél bonyolultabb.


Matthew Hussey, a 34 éves, brit származású, Kaliforniában élő párkapcsolati szakértő talán az egyik legnépszerűbb “randiguru” a világon. Matt egészen fiatalon, huszonéves korában alapította meg párkapcsolati tanácsadó cégét, és mára egész birodalma van, valamint 2,3 millió követője a YouTube-on.

Az biztos, hogy Matt tud valamit, és tanácsai egyáltalán nem köznapiak, vagy közhelyesek. Néha brutálisan őszinte, máskor olyan tanácsokat ad, amelyek egyszerűek és nagyszerűek.

Íme a 4 legfontosabb férfi-vágyálom Matthew szerint, amelyre ha a pasi rálel benned, garantáltan betalálsz a szívébe. És akkor már nyert ügyed is van.

#1 Játékosság

A pasik nem szeretik az unott, durcás, morózus, állandóan komoly nőket. Nem arról beszélünk, amikor egy nőnek valóban komoly fájdalma, bánata van, hanem a hétköznapokról. Az élet így is elég kemény, a férfiak szerint is tele van idegességre meg szomorúságra okot adó dolgokkal. Ám ha egy nő képes arra, hogy néha egy kicsit “komolytalanul” vegye a dolgokat, az máris ellenállhatatlanná teszi a párja szemében. Elég egy vicces beszólás, egy táncra perdülés a konyhában valami jó zenére, vagy csak annyi: “Figyelj, érzem, hogy közeledik a halálom órája, nincs más választásod, most azonnal meg kell csókolnod.”

Az ilyesmi minden pasit elvarázsol, mert úgy érzik, egy ilyen nő mellett minden nehézség ellenére állandóan süt a nap.

#2 Mutasd meg a szexi oldalad!

Ez persze nem meglepő, a férfiaknál a szexuális vágy olykor a szerelemnél is erősebb. Mégis: nem kifejezett, nyílt szexualitásra vágynak a társukban (persze a megfelelő időben arra is), hanem hogy apró, látszólag jelentéktelen dolgokban is legyen kicsit szexi. Elég, ha tévénézés közben hozzábújsz a kanapén, és hagyod, hogy lecsússzon a fél válladról a pólód. Vagy egy étteremben hosszan, csábítóan nézel rá, és ha megkérdezi, mi a gond, egy kis félmosollyal mondd azt: “Semmi, csak néztelek.”

Ezer módja van annak, hogy az erotikát fenntartsuk a kapcsolatunkban, és emlékeztessük a pasinkat, hogy egy ízig-vérig nő van mellette.

via GIPHY

#3 Gondoskodás

Ezen egyáltalán nem azt értjük, hogy a pasi házirabszolgájává kell válni, főzni-mosni-takarítani, hogy neki a kisujját se kelljen mozdítani. Nem. Itt az érzelmi gondoskodásról van szó. Hogy a társunk érezze, hogy szeretve van, és fontos nekünk a jólléte. Ha egy nehéz nap után kimerülnek látjuk, egy “Fáradt vagy, szívem? Na bújj ide!” máris elég ahhoz, hogy a pasink érezze a női melegséget, a törődést, a szeretet energiáját.

#4 Függetlenség

Az mondják, a férfiak nem szeretik az erős, független nőket, mert úgy érzik, hogy akkor már rájuk nincs is szükség. Ebben lehet valami, de egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban egy igazi férfit igenis motivál, sőt büszkévé tesz, ha a mellette lévő nő nem egy akarat nélküli báb, hanem önálló személyiség. Saját véleménnyel, karrierrel, álmokkal, hobbival, barátokkal. Ez egyébként azért is fontos, mert ha van saját életed, attól te is feltöltődsz, erősebb, lendületesebb leszel, és a kapcsolatotokban is sokkal klasszabb “csapatjátékossá” válsz.

A fentiek természetesen nemcsak egy nőben fontosak, hiszen egy férfi is lehet vicces, szexi és gondoskodó. Sőt, legyen is. De ez a négy tulajdonság elsősorban a nők csodafegyvere, amellyel újra és újra elbűvölhetik életük párját.

via GIPHY

Matthew Hussey/Youtube
Fotó: Pixabay

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel