Connect with us

Milyen szerelmi jótanácsokat fogadj meg 2019-re a horoszkópod alapján?

Kép: MaxPixel

LOVE

Milyen szerelmi jótanácsokat fogadj meg 2019-re a horoszkópod alapján?

Merj változtatni azon, amin tudsz! Ártani nem fog. 😉


Új év, új kezdet – mondja mindenki egy új esztendő elején. De érdemes azért visszagondolni a tavalyi eredményeinkre, sikereinkre és a hibáinkra is, hogy tanuljunk a jövőben.

Az Elite Daily asztrológusa most összeszedte, milyen jótanácsokat kellene megfogadnod az idei évre, ha szeretnél sikeres és boldog lenni a szerelmi életedben – a horoszkópod alapján megtudhatod.

Bak (december 22. – január 19.)

Légy spontán a pároddal!

A Bak komoly, megfontolt és céltudatos személyiség, stabilitása és következetessége viszont néha unalmassá tud válni. Éppen ezért érdemes egy kis spontaneitással felizzítanod a kapcsolatodat.Csinálj váratlan, szokatlan dolgokat, merj beleugrani az újdonságokba!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Légy türelmes!

A Vízöntő izgő-mozgó, kalandvágyó és imádja a változásokat, de néha jobb lassítani. Koncentrálj a párodra és a kapcsolatotokra – hidd el, meglesz az eredménye.

Halak (február 19. – március 20.)

Ne hagyd magad átvágni!

A Halak nagyon odaadó szerető, de könnyen kihasználhatják. Bizonyosodj meg róla, hogy akivel együtt vagy, megérdemli a szerelmedet és a törődésedet!

Kos (március 21. – április 19.)

Tanulj meg bocsánatot kérni!

A Kos nagyon versengő, dinamikus személyiség, és mindenáron nyerni akar, de ennek hátránya is lehet. Ha összevesztél valakivel, esetleg rosszat mondtál vagy tettél valakinek, kérj bocsánatot és oldd meg a konfliktusodat, hogy ne legyen hosszútávú harag.

Bika (április 20. – május 20.)

Ne akarj mindenáron tökéletes lenni!

A Bikának nagyon magas elvárásai vannak magával szemben, mindent a legjobban akarnak csinálni, de ez a párkapcsolatban állandó konfliktusforrás lehet. Hogy a vitákat elkerüld, ne tegyél magadra nagy nyomást! Tanulj meg kicsit nyugodtabb lenni, és légy nyitott az új lehetőségekre!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Légy következetes!

Az Ikrek expresszív, nyitott személyisége miatt nyíltan vállalja az érzéseit a partnere előtt, de akár az összes Facebook-ismerőseinek is hajlandó kifakadni. Néha pedig azzal akasztja ki a párját, hogy egy pillanat alatt meggondolja magát. Jót tennél a kapcsolatodnak azzal, ha biztosítanád a párodat arról, hogy számíthat rád, ott vagy mellette, és nem kotyogod ki másoknak a kettőtök dolgait. Magadra nézve pedig fogadd meg azt, hogy “előbb gondolkodj, aztán cselekedj!”

Rák (június 22. – július 22.)

Légy merész!

A Rák nagyon érzelmes, támogató és hűséges társ, de sokszor elrejtik az érzelmeiket és falak mögé rejtőznek. Pedig sokkal jobb neked és a párodnak is, ha bátran megosztod vele, mit érzel belül. Olykor legyél te az első, aki először kimondod a “szeretlek”-et! A bátorság az élet többi területén is pozitív változást hozhat számodra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Tanuld meg, hogy teljesen oké, ha szingli vagy!

Az Oroszlán magabiztos, önbizalommal teli, szereti a drámát és azt, ha ő lehet a középpontban. Ha épp nincs párod, az sem tragédia. Légy független, erős nő, aki mellé nem kell más támogatása, hogy jól érezze magát a bőrében! Ha megtapasztalod, hogy egy társ vagy egy randipartner nélkül is teljes az életed, nem fogsz belemenni egy olyan kapcsolatba, ami nem tesz boldoggá.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Érezd jól magad a kapcsolatodban!

A Szűz nagyon megfontolt, hűséges típus, aki ideális a hosszútávú kapcsolatokhoz, de néha túl sokat agyal és analizál, ami elveszi az örömöt a szerelmi életéből. Merd elengedni magad! Élvezd, hogy egy jó párkapcsolatod van, egy olyan partnerrel, akivel minden tökéletes. Nem kell mindent százszor végiggondolni és túlságosan komolyan venni – néha lehetsz egy kicsit laza és bolondos.

Mérleg (szeptember 22. – október 22.)

Légy egy kicsit független és hagyd, hogy a párod is az lehessen!

Bár a Mérleg szereti, ha minden jól működik a kapcsolatában és szerinte az a jó, ha a két fél mindent együtt csinál, néha nem ártana, ha külön is töltenének időt, így mindkettejük függetlensége megmaradhat. Szánj egy kis időt magadra, és hagyd, hogy a szerelmed is kikapcsolódjon a saját hobbijával. Adj egy kis teret magatoknak, hogy élvezhessétek az egyedül töltött időt is!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Légy nyitott és kommunikatív!

A Skorpió szereti, ha mindent az irányítása alatt tarthat, ami a kapcsolatára is erős hatással van. Nagyon féltékeny tud lenni párja barátaira, ismerőseire, de ezt inkább magában tartja. Ahelyett, hogy titokban őrlődsz, oszd meg az érzéseidet a pároddal, és mondd el, ha valami zavar. Ha őszinte vagy vele, tudni fogja, mi bánt téged. Ez erősíti a bizalmat a kapcsolatotokban.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Vonj be mást is a kalandjaidba!

A Nyilas extrovertált, optimista, kalandvágyó és imád utazni, új dolgokat kipróbálni, a hév viszont néha annyira elviszi, hogy egyedül vág bele mindenbe. Ez feszültséget okozhat a barátai körében vagy a párkapcsolatában. Bátran merj továbbra is új élményeket szerezni, de vond be a párodat vagy a barátaidat is a kalandokba. Engedd közel magadhoz azokat, akiket szeretsz és hagyd, hogy veled együtt örüljenek, izguljanak és szórakozzanak. Ez minden kapcsolatodnak jót fog tenni.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel