Connect with us

Miley Cyrus dalba öntötte a szakítás fájdalmát és házassága lezárását

CELEBRITY

Miley Cyrus dalba öntötte a szakítás fájdalmát és házassága lezárását

Az énekesnő és Liam Hemsworth útjai elváltak – a Slide Away című szerzemény megvilágít néhány indokot, hogy miért.


Miley Cyrus és a színész szerelme olykor idilli, olykor viharos volt és nem egy dal született már belőle.

A két fiatal 10 éve találkozott először és 2012-ben el is jegyezték egymást, ám egy évre rá szakítottak, így született a Wrecking Ball szívfacsaró-dühös-polgárpukkasztó slágere.

Három év múlva azonban ismét egymásra találtak – megíródott a Malibu c. dal is – és decemberben valóban az oltár elé vonultak.

Azonban hamar porszem került a gépezetbe, hiszen pár napja még az is tudja, hogy szakítottak, aki egyébként egyikükért sem rajong különösebben.

“Liam és Miley megegyeztek abban, hogy különválnak. Folyamatos fejlődő és változó partnerként és emberként úgy érezték, hogy az lesz a legjobb, ha mindketten önmagukra és a karrierjükre fókuszálnak”

– írta Miley egyik sajtóképviselője, majd Liam Hemsworth is megerősítette a hírt.

“Helló mindenki! Csak egy gyors üzenet, hogy elmondjam, Miley és én nemrég különváltunk és boldogságot, egészséget szeretnék neki kívánni. Ez egy személyes ügy, ezért nem nyilatkoztam és nem is fogom kommentálni a dolgot egyetlen lapnak vagy médiumnak sem. Bármi, amit tőlem idéztek vagy idéznek, az hamis. Béke és szeretet”

– osztotta meg Az éhezők viadala sztárja.

Hi all Just a quick note to say that Miley and I have recently separated and I wish her nothing but health and happiness going forward. This is a private matter and I have not made, nor will I be making, any comments to any journalists or media outlets. Any reported quotes attributed to me are false. Peace and Love.

3.1m Likes, 86.1k Comments – Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on Instagram: “Hi all Just a quick note to say that Miley and I have recently separated and I wish her nothing…”

Miley Cyrus olaszországi nyaralással gyógyítgatta sebeit meglehetős gyorsasággal, hiszen lencsevégre kapták, amint a színésznő Kaitlynn Carterrel csókolózott a jachtján és a szemfüles rajongók korábban is észrevették, hogy nem hordta a jegygyűrűjét.

Majd kiadott egy új dalt, melyben megerősítést nyer a teória, miszerint Liam alkohol-, és drogproblémái miatt futott zátonyra a románc.

“I want my house in the hills, Don’t want the whiskey and pills”, azaz “A házamat szeretném a hegyekben, nem akarom a whiskeyt és a tablettákat”

– szól a track egyik sora.

Illetve arról is megemlékezik benne, hogy hiányozni fog neki a szerelem, ám itt az ideje a továbblépésnek és, hogy megismerkedésük óta ő rengeteget változott.

“So won’t you slide away, Back to the ocean”, azaz “nem repülnél vissza az óceánhoz?”

Üzeni egykori szerelmének, aki így is tett, hisz Ausztráliában, családjával tölti az idejét.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel