Connect with us

Mihalik Enikő a világ elesett gyermekein szeretne segíteni jótékonysági gardróbvásárával

NO/MAKE/UP

Mihalik Enikő a világ elesett gyermekein szeretne segíteni jótékonysági gardróbvásárával

‘Azzal próbálok segíteni, amihez a legjobban értek: a divattal’ – szól a szupermodell jelmondata.


Az UNICEF legújabb rendhagyó adománygyűjtő kampányának arca nem más, mint Mihalik Enikő, aki Instagram-oldalán tette közzé az örömhírt:

Végre veletek is megoszthatom a hírt! Május 10-11-én az UNICEF Magyarországgal közösen pop-up boltot nyitunk, ahova titeket is szeretettel varunk! Gyertek, válogassatok, vásároljatok, hogy támogassátok az arra rászoruló gyerekeket!

A májusban nyíló Mihalik x UNICEF Pop-Up Store jótékonysági ruhavásárán számtalan szívünknek kedves legyet üthetünk egy csapásra. A kétnapos eseményen megkaparinthatjuk a hazai-és nemzetközi márkák és sztárok legdivatosabb ruháit és kiegészítőit, amelyeket direkt erre a célra ajánlottak fel, hogy aztán a befolyt összeggel a világ legelesettebb gyerekeit támogassák. Tehát tudatos vásárló módjára beszerezhetjük megmenőbb tavaszi darabjainkat, találkozhatunk ezzel a rendkívül inspiráló személyiséggel, ráadásul közben jótékonykodhatunk is.

“Az elmúlt hetekben végigjártam a barátnőimet New Yorkban, Budapesten, Párizsban és szerte a világon, kiválogattunk a ruhásszekrényeikből néhány különleges darabot, amelyeket most az érdeklődők tőlem tudnak megvásárolni”

– írja Enikő a kezdeményezés eseményének leírásában.

“Olyan ruhákat hozok magammal, amelyeket én is örömmel viselnék. A divat és a jótékonyság ünnepe lesz ez a két nap!”

Vegre veletek is megoszthatom a hirt!Majus 10-11-en az UNICEF Magyarorszaggal @unicefhungary kozosen pop-up boltot nyitunk, ahova titeket is szeretettel varunk! Gyertek, valogassatok, vasaroljatok, hogy tamogassatok az arra raszorulo gyerekeket! Reszletek itt es a biomban https://unicef.hu/mihalikpopup #MihalikXUNICEF #fashion4children

null

Hogyha pedig kedvet kapunk ahhoz, hogy mi magunk is megszabaduljunk felesleges ruhadarabjainktól és motivál minket a jótékonyság és a fenntarthatóság, a #Fashion4Children kampány részeként megvalósuló akció hevesen támogat abban is, hogy saját gardróbvásárt csapjunk!

Amennyiben így teszünk és a befolyt összeggel támogatjuk az UNICEF és Mihalik Enikő közös munkáját, nem marad el a jutalmunk – az első tíz legsikeresebb adománygyűjtőt maga Enikő látja vendégül május 10-én a Pop-Up Store-jában, mielőtt megnyitná azt a nagyközönség előtt.

“Ezzel az akcióval nem csak egy egyszeri támogatást szeretnék gyűjteni a szervezet munkájához, a cél az, hogy minél többen kövessék a példámat és szervezzenek a saját ismerőseik körében hasonló magánrendezvényeket. Mindenkinek a szekrényében foglalják a helyet valamilyen okból ritkán hordott kincsek, sokszor mégis nehezen engedjük el ezeket. Most megválhatunk tőlük úgy is, hogy közben jól érezzük magunkat a barátainkkal, szerzünk néhány új, izgalmas darabot és jót is teszünk”– nyilatkozta a modell.

Hol: H&M Showroom – Budapest, V. kerület, Deák Ferenc utca 1-3.

Mikor: 2019. május 10-11.

Regisztráció: https://goo.gl/forms/Pzxtuvq5Pn0Awrq92

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/344811042804268/

Még több NO/MAKE/UP

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel