Connect with us

Mi történik a Riverdale Fredjével most, hogy Luke Perry meghalt?

CULT

Mi történik a Riverdale Fredjével most, hogy Luke Perry meghalt?

Az egyik legjobb fej volt a sorozatban, és a mostani évad nagy részét még leforgatta.


Villámcsapásként érte a hír a filmvilág és főként a legendás tinisorozatok kedvelőit, hogy Luke Perry tragikusan korán, 52 évesen meghalt, miután pár nappal ezelőtt sztrókot kapott. Az idősebb generáció a Beverly Hills 90210 fékezhetetlen szívtiprójaként, Dylanként emlékezik rá, ám a mostani sztársorozatban, a Riverdale-ben is jelentős szerepet kapott. Ő játszotta Fred Andrews-t, Archie szerető, támogató apját. Talán az egyetlen szülőt a szériában, aki titokban nem sorozatgyilkos, vagy másféle szörnyeteg.

A Riverdale egész stábja gyászol. A stúdió is kiadott egy közleményt, de a többi színész is megemlékezett Luke-ról, aki állítólag az életben is figyelmes, imádnivaló ember volt, mindenkinek segített, mindenkihez volt egy-két kedves szava.

A sorozat, amely jelenleg a világon az egyik legnépszerűbb, most a harmadik évadánál tart, a szezon körülbelül nyár elején fut le. Egyelőre senki sem tudja, hogyan oldják meg Luke Perry karakterének “eltűnését”. A forgatást egy időre máris felfüggesztették, az sem kizárt, hogy bizonyos részeket elcsúsztatnak későbbre, de ez még nem biztos.

Annyit tudni, hogy Perry a jelenlegi szezon jeleneteinek nagy részét még le tudta forgatni, de van néhány rész, amiben már nem lesz benne.

A Warner Bros még nem adott ki közleményt arról, hogy mit terveznek, de nyilvánvaló, hogy a szimpatikus karaktert ki kell írni a történetből. Lehetséges, hogy Fred Andrews meghal – talán valamelyik főgonosz, Hiram Lodge, Gladys Jones vagy Gargoyle King okozza a halálát. De az is elképzelhető, hogy a felesége, Mary után költözik Chicagóba.

Egyelőre minden bizonytalan, de tény, hogy a bizarr, fordulatos tinisorozat egy nagyon pozitív kisugárzású szereplőt veszít el. Mi pedig egy kiváló színészt és egykori tinibálványt, aki lányok millióinak a szívét dobogtatta meg világszerte.

Seventeen

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel