Connect with us

Melyek voltak a legjobb képeid idén az Instán? Ezek az appok megmutatják

Kép: Pexels

TRENDY

Melyek voltak a legjobb képeid idén az Instán? Ezek az appok megmutatják

Azt is kiderítheted, hány lájkot kaptál az év során.


Mindjárt vége az évnek, itt az ideje, hogy kiderítsd, hány lájkot söpörtél be idén az Instagramon, és melyik posztjaidat szerették a legjobban a követőid! Mutatunk két mobilalkalmazást, aminek segítségével mindezt kiderítheted.

A Top Nine nevű appot le is töltheted, de akár a neten is használhatod. Utóbbinál csak az Insta-nevedet és az e-mail címedet kell megadnod, az eredményt pedig mailben kapod meg. Ha viszont mobilon csinálod, rögtön megtudhatod, melyik volt a 9 legnépszerűbb posztod idén, és azt is, hogy összesen hány lájkot kaptál.

A Best Nine is hasonló, szintén elérhető mobilon és a neten is. Ezzel az appal nemcsak az idei éved legmenőbb posztjait, de akár a tavalyi vagy a korábbiakat is lecsekkolhatod. Elég csak bejelentkezned az Insta-fiókodba és megnyomni a gombot, az alkalmazás pedig rögtön kidobja a 9 képből álló montázst.

Plusz pont mindkét appnál, hogy nem csak a te Insta-eredményeidet nézheted meg, hanem bárkiét, akinek a felhasználónevét beírod.

A példa kedvéért mi most Palvin Barbi idei mérlegét mutatjuk meg. Láthatod, hogy a magyar modell legnépszerűbb képei a szerelmével közös szelfik voltak két kivétellel, és összesen több mint 100 millió lájkot kapott 190 posztjára.

Forrás: Seventeen

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel