Connect with us

Megint beszóltak a terhes Meghannak: a briteket “irritálja”, hogy Harryvel kézen fogva járnak

CELEBRITY

Megint beszóltak a terhes Meghannak: a briteket “irritálja”, hogy Harryvel kézen fogva járnak

A protokoll-szakértő szerint a visszafogott angolokat zavarja a hercegi turbékolás.


Nem sok mozgástere van a várandós Sussex-i hercegnének, legalábbis ami a brit protokoll-szakértőket és a közvélemény nagy részét illeti. Most éppen Sheela Mackintosh-Stewart, Anglia egyik ismert párkapcsolati szakértője és családjogi ügyvédje nyilatkozott meg a sajtóban elég markánsan Meghan viselkedéséről. A szakértő szerint a briteket “irritálja”, hogy Meghan és Harry minden nyilvános megjelenésükön kézen fogva járnak, vagy ha nem, gyakran megsimogatják egymás karját, hátát. Mindez az angolok szemében túlzott és fölösleges “babusgatásnak” tűnik, és a hercegné még tetézi is a dolgokat azzal, hogy látványosan költekezik.

“A visszafogottság a csendes méltósággal egyenlő a britek szemében, és a királyi család minden tagjától ezt várják el” – mondta Sheela Mackintosh-Stewart. Valóban, a királyiak közül senki más – Katalin hercegné és Vilmos herceg – sem járnak kézen fogva nyilvánosan, és nem érintik meg egymást minden percben.

Meghanék esetében nyilván a volt színésznő közvetlenebb, “amerikai” stílusa a baj, valamint az, hogy elképesztően nagy hatással van Harryre – a herceg még a dohányzásról és az alkoholról is leszokott a kedvéért. Sokaknak az sem tetszik, hogy Meghan valóban szereti a luxust. Egy statisztika szerint tavaly messze ő költötte a legtöbbet ruhákra a királyi családban, és a New York-ban nemrég rendezett babaváró barátnős bulija – ami öt napig tartott – sem kerülhetett két fillérbe.

Look at their hands😍😍😍 📸:gettyimages

7,587 Likes, 99 Comments – Meghan Markle Gallery (@meghanmarklegallery) on Instagram: “Look at their hands😍😍😍 📸:gettyimages”

. . . #meghanmarkle #royalwedding #princeharry #harryandmeghan #london #love #royalfamily #meghanandharry #princessdiana #princewilliam #katemiddleton #suitsfans #meghan #meghanmarklestyle #princeharryandmeghan #britishroyalfamily #royalcouple #britishroyals #royalty #meghanmarkle #royalwedding #princeharry #wedding #purelove #harryandmeghan #london #love #royalfamily #meghanandharry #royal #royals #meghan #meghanmarklestyle #princeharryandmeghan #britishroyalfamily #royalcouple #tuesday

89 Likes, 1 Comments – meghan markle (@meghan_markle_duchesse) on Instagram: “. . . #meghanmarkle #royalwedding #princeharry #harryandmeghan #london #love #royalfamily…”

The Sun

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel