Connect with us

Megérkezett Camila Cabello válasza a szakítására: brutális frizurára váltott

LIFE

Megérkezett Camila Cabello válasza a szakítására: brutális frizurára váltott

Az új fotóval felrobbantotta az internetet.


Ahogyan mi is írtunk róla, véget ért Hollywood egyik kedvenc álompárjának kapcsolata: Shawn Mendes és Camila Cabello két év után békésen váltak el egymástól.

„Sziasztok srácok, közösen úgy döntöttünk, befejezzük a kapcsolatunkat, de az emberként egymás iránt érzett szeretetünk erősebb, mint valaha. A szerelmünk barátságként indult, és ebben a formában is folytatódik. Köszönjük a támogatásotokat eddig is, és a jövőben is, amikor továbblépünk.”

– szól a közösen kiadott közleményük.

Ezek után talán nem is olyan meglepő, hogy Camila úgy döntött, a külseje drasztikus megváltoztatásával próbálja átvészelni ezt az időszakot – csak úgy, mint minden földi halandó (nő) szokta tenni egy fájdalmas szakítás után. Életének legújabb fejezetébe ugyanis egy nagyon vad frizurával vág neki.

A legtöbb nő ilyenkor frufrut vágat, vagy egy kicsit világosít a haján, esetleg megbolondítja néhány színes tinccsel. Ezzel szemben Camila fogta, és a barna loknijait mentazöldre festette.

„Akkor kitakarítok, oké”

– írja az új, elképesztően szexi fotójához. De azért hű maradt önmagához is: hiába, hogy a galériába felöltött pár kihívó képet, a legutolsón smink nélkül láthatjuk őt, előnytelen szögből, a (régi) haja pedig rendezetlenül tornyosul a fején.

A fotók hatása pedig egyértelmű: az összes követője imádja az énekesnő új külsejét, és ezt a kommentszekcióban a tudtára is adták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

camila (@camila_cabello) által megosztott bejegyzés

Fotó: @camila_cabello/Instagram

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel