Connect with us

Megan Fox menyasszony lett! Machine Gun Kelly megkérte a színésznő kezét

CELEBRITY

Megan Fox menyasszony lett! Machine Gun Kelly megkérte a színésznő kezét

Videó is készült a romantikus eljegyzésről, mutatjuk! És persze a különleges gyűrűt is.


Jegyben jár az egyik legizgalmasabb sztárpár, Megan Fox és Machine Gun Kelly! Az énekes kedden Puerto Ricóban, egy wellnessközpontban kérte meg szerelme kezét.

A színésznő Instagram-oldalán újságolta el az örömhírt. Posztjában leírta, hogy 2020 júliusában ugyanez a banánfa alatt ültek Machine Gun Kellyvel, és “varázslatot” kértek az égiektől. Ekkor még állítása szerint nem tudták, hogy rövidesen milyen nehézségekkel kell szembenézniük, és milyen áldozatokat kell hozniuk a kapcsolatukért, de “megrészegültek a szerelemtől”. És mint kiderült, jól tették, hogy kitartottak egymás mellett.

“Most, másfél évvel később, miután együtt megjártuk a poklot és többet nevettem, mint azt valaha is elképzeltem, megkérte a kezemet. És csakúgy, mint eddigi életem minden időszakában igent mondtam. Aztán ittunk egymás véréből” – írta Megan.

Az utolsó mondat kissé furán hangozhat a személyes vallomás után, de annyira nem meglepő. A sztárpárnak ugyanis van valami furcsa vonzódása a vérhez. Machine Gun Kelly tavaly februárban Valentin-napon azzal döbbentette meg rajongóit, hogy Megan vércseppjét beletette a nyaklánca medáljába, hogy a nyaka körül viselhesse barátnője vérét. A színésznő ennél kevésbé bizarrabb módját választotta az elköteleződésnek, ő még korábban a kulcscsontjára tetováltatta párja becenevét. Most azonban egy hagyományosabb módon is megpecsételték szerelmüket az eljegyzéssel.

Fox a pillanatról készült videót is megosztotta követőivel Instagramon, ezen látszik, mennyire meghatódott. Végül ő is letérdelt Kelly elé, így húzta fel a gyűrűt az ujjára az énekes.

Az újdonsült vőlegénynek köszönhetően közelről is megcsodálhatjuk a különleges ékszert:

Megan másodjára lett most menyasszony. Korábban ugyanis 10 évig élt házasságban Brian Austin Green színésszel, akitől három gyereke is született. 2020 májusában mondták el, hogy véget vetnek a házasságuknak, és ugyanekkor kezdett el terjedni a pletyka, hogy a színésznő Machine Gun Kellyvel jár. A páros év márciusában ismerkedett meg a Midnight in the Switchgrass című film forgatásán és hamar szerelem szövődött köztük. Sokak szerint Megan az énekes miatt hagyta el a férjét, akivel nem túl jó viszonyban váltak el egymástól. Machine Gun Kelly még nem volt házas, de egy korábbi kapcsolatából született egy lánya, aki már 12 éves.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel