Connect with us

Marilyn Monroe bizarr diétájától és szépségtippjeitől a hideg is kiráz – mégis gyönyörű volt tőle

CELEBRITY

Marilyn Monroe bizarr diétájától és szépségtippjeitől a hideg is kiráz – mégis gyönyörű volt tőle

Mondjuk hozott anyagból könnyű…te kipróbálnád Marilyn trükkjeit?


Csak úgy sugározta a szexepilt. Nem is tehetett róla. Hollywoodban azt tartják, valóságos csoda, ha a kamera valakibe annyira “szerelmes”, mint Marilyn Monroe-ba.

A 36 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt szexszimbólum élete zűrzavaros, fájdalmas, neurotikus és kifejezetten tragikus epizódokkal volt tele, szépségét mégsem tudta semmi megtépázni.

via GIPHY

Tény, hogy meglehetősen sokat tett azért, hogy formás idomait megőrizze. Sportolni soha nem szeretett, de minden reggel elvégzett egy tíz perces, saját maga által kifejlesztett gyakorlatsort, súlyzókkal.

“Pontosan érzem, hogy mely izmaimat akarom erősíteni, és mik azok a részek a testemen, amelyek jobb, ha puhák maradnak” – ecsetelte egy akkori interjúban a Valaki forrón szereti sztárja.

Az étkezése sem volt mindennapi: reggelire egy pohár meleg tejet ivott, amelybe belekevert két, nyers tojást, és egy multivitamin tablettát.

Ebédre szerette a húsokat, főleg a steaket, de kirázólag nyers sárgarépát volt hajlandó elrágcsálni hozzá. “Azt hiszem, félig nyúl vagyok, soha nem tudnám megunni a nyers sárgarépát” – viccelődött. Olykor persze fagyit is megengedett magának, azt is nagyon szerette.

via GIPHY

Egész életét a “lustaság” jellemezte, ezt ő maga vallotta be. Semmit sem szeretett nyomásra, időre, stresszesen csinálni. A szépsége megőrzéséhez ez is hozzájárult, valamint az alvás is.

Igyekezett minden éjjel legalább tíz órát aludni, de ha dolgozott  vagy partizott, öt órával is beérte. Hatalmas, kétszemélyes ágyban aludt, egyetlen puha, meleg takaróval, meztelenül. Nem tűrte a pizsamát, egészségtelennek érezte. (Saját bevallása szerint egy csepp Chanel 5 parfüm volt csak rajta az ágyban).

via GIPHY

A fenti szépségtrükkök persze nem tudták megóvni az önpusztító életmódtól: neurotikus nő volt, sokat ivott, és rengeteg nyugtatót, fájdalomcsillapítót szedett. A hivatalos jelentés szerint a halálát is gyógyszertúladagolás okozta.

Vogue

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel