Connect with us

Már készül az első újrahasználható óvszer – a Föld és a pénztárcád is örülhet

LOVE

Már készül az első újrahasználható óvszer – a Föld és a pénztárcád is örülhet

Hatalmas mérföldkő lesz a fejlődő országok életében.


Napjainkban már számtalan eltérő metódus közül választhatunk, ha fogalmazásgátlásról van szó, azonban a szakemberek továbbra is az óvszert javasolják leginkább. A gumi nem csak a nem kívánt terhesség, de a nemi betegségek ellen is véd, sokan mégis nemet mondanak rá az ára miatt. Ugyanis, ha belegondolunk, ez az egyik legdrágább megoldás, arról nem is beszélve, hogy a kukában landoló használt óvszerek csak növelik az ökolábnyomunkat.

Azonban úgy tűnik, az új év ilyen téren is változásokat hoz. Hamarosan piacra kerülnek az első újrahasználható óvszerek, amiket elég egyszer megvenni, és forró vizes tisztítás után bátran alkalmazhatják újra a párok. Ez a módszer hatalmas előrelépést jelenthet a fejlődő országok számára is, hiszen ott okozza a legnagyobb problémát a gumióvszerek magas ára (és ezáltal a nemi betegségek, valamint a nem kívánt terhességek problémája is.)

A Pearl Health jelenleg az első darabokon kísérletezik, hiszen szeretnék, ha az új óvszer legalább olyan kényelmes lenne, mint a hagyományos gumik. Érdemes figyelemmel kísérni a fejlődést, hiszen jövőre valószínűleg már mi is szert tehetünk az új termékekre.

Forrás: Glamour

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel