LOVE

Videó – Zseniális csapdával buktatta le hűtlen férjét egy tiktoker nő, milliók ünneplik a bátorságát

A közösségi média és a képernyőfotók világában nem olyan könnyű már csapodárnak lenni. Pedig a pasi óvatos volt.
Sassy - sassy.hu
2023. február 28.


Megosztom
Link másolása

Eddig 3,4 millióan látták annak a Hollie Lanphere nevű, fiatal nőnek a TikTok videóját, amelyben kisírt szemmel, teljesen összetörve meséli el, hogyan talált egyértelműen hűtlenségre utaló üzeneteket a férje telefonjában. Hollie beszámolója szerint a férfi "kódnév" mögé rejtette a másik nőt a csetben, ezért nem lehetett tudni, pontosan ki ő. A megcsalt fiatalasszony rákérdezett a dologra, mire a férje közölte: "Nem mondom meg, ki az, miért fontos ez? Csak az a lényeg, hogy nem jelentett semmit, bocsáss meg nekem, és lépjünk tovább."

A nőt annyira megdöbbentette a férje "laza" hozzáállása a legnagyobb áruláshoz, amit valaki elkövethet a házastársa ellen, hogy úgy döntött, a TikTokon osztja meg a bánatát. A felhasználók teljesen ledöbbentek, ezrével ömlöttek az együttérző és felháborodott üzenetek.

"Csak úgy közölte, hogy nem fontos, kivel csalt meg? Tuti azért, mert ismered a csajt. Fel se fogja, hogy még ha meg is tudsz idővel bocsátani, az csak úgy megy, ha ismered a részleteket, tudod, mi is történt valójában? Ennyi alapvető tiszelet nincs benne irántad?" - írta egyikük.

Hollie nem is nyugodott bele a dologba. Egy következő, follow-up videóban elmesélte, mit tett. Beszélt a férje volt alkalmozottai közül néhánnyal (a férfinek vállalkozása van), akik nagy nehezen, de elárulták neki, hogy bizony a férje rendszeresen vadászott nőkre az Instagramon, én nem is csinált titkot belőle, nyíltan kérkedett a beosztottainak a hódításaival. Hollie ezek után döntött: csapdát állít a férjének. Egy közös, egyébként férjezett barátnőjét "felbérelte", hogy menjen el egy buliba, ahová a férj is hivatalos volt, és egy kicsit flörtöljön vele.

"Azt hiszem, az utolsó pillanatig abban reménykedtem, hogy a férjem nem kapja be a horgot. A barátnőmet ő is ismerte, a férjét is, azt hittem, ez visszafogja, valahogy mégis meghátrál. De nem ez történt. Teljes gőzzel ráment a barátnőmre, éjjel kettőig bombázta egyértelmű, sőt durván szexuális üzenetekkel, miután a barátnőm már hazament.

Nagyon meg akarta kapni. A barátnőm az összes képernyőfotót elküldte nekem. Majd amikor nem jött össze a férjemnek a dolog, másnap este már nekem duruzsolt, hogy hozzuk rendbe a házasságukat, megbánt mindent. Na, itt telt be nálam a pohár. Végeztem. Totálisan!" - jelentette ki a nő a videóban.

A kommentelők igazat adtak neki: aki ennyiszer félrekufircol, sőt, keresi az alkalmakat, az soha nem fog megváltozni. Sokan azt tanácsolták a nőnek, eszébe ne jusson tétovázni: azonnal nyújtsa be a válókeresetet, és mindenképp maradjon a házban, a gyerekekkel együtt, a férj cuccait meg dobja ki. Ne hagyja magát a megaláztatások után még kisemmizni is.

@prettyinthecity503Do the details matter? It’s eating me alive.

♬ original sound - Hollie Lanphere

@prettyinthecity503Update

♬ original sound - Hollie Lanphere

YourTango

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


LOVE
A Rovatból
Kiderült mi az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban
Az Emory Egyetem kutatói 2014-ben 3000 embert elemeztek tanulmányuk részeként.

Megosztom
Link másolása

Szakértők felfedték az "ideális korkülönbséget" azok számára, akik azt szeretnék, hogy a kapcsolatuk tartós legyen. Ez rossz hír lehet az öt év különbséggel született párok számára - írta meg a Daily Mail.

Az atlantai Emory Egyetem újra felszínre hozott tanulmánya szerint:

az öt év korkülönbséggel rendelkező párok 18 százalékkal nagyobb valószínűséggel válnak el, mint a közelebbi életkorú partnerek.

A szakértők úgy nyilatkozott, hogy

„a szerelemben nincs varázslatos recept, a kapcsolatok ugyanolyan egyediek, mint a bennük élő emberek, azonban a nagy korkülönbséggel rendelkező pároknak valóban egyedi kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek veszélyeztethetik a kapcsolatukat.”

Ilyen kihívás lehet a nehezebb kapcsolattartás a másik fél barátaival, a különböző életszakasz amiben a felek tartanak, illetve az ebből adódó pénzügyi és karrierrel kapcsolatos problémák . Megemlítendő természetesen a társadalom rossz véleménye is az efféle párkapcsolatokról, mivel gyakran találkoznak a sztereotípiával, miszerint az egyik fél kihasználja a másikat.

Lapozz, hogy megtudd mennyi az ideális korkülönbség!Megosztom
Link másolása

LOVE
Brutális esküvői beszédben árulta el a vőlegény, hogy újdonsült felesége megcsalta őt a tanúval
Majd fogta magát és lelépett az esküvőről a családjával együtt, akiket előre figyelmeztetett.

Megosztom
Link másolása

A gloucestershire-i székhelyű esküvőszervezők, Georgina és Beth a The Unfiltered Bride podcastban osztották meg a szokatlan esküvő történetét.

Georgina így mesélte:

„Volt egy esküvő. Megtartották az esküvőt, menyasszony és vőlegény, összeházasodtak, szép szertartás, italos fogadás, leültek az esküvői vacsorához, megették az ételüket, majd következtek a beszédek.”

A menyasszony apja csinálta a dolgát, majd a vőlegény felállt és azt mondta:

„Mielőtt rendesen elkezdeném, most jöjjön néhány boríték. Legyetek kedvesek, nyissátok ki őket. Igen, azokon a képeken a vőfély dugja a menyasszonyt, úgyhogy én most elmegyek.”

Erre eldobta a mikrofont, és mivel előre figyelmeztette a családját, azok is vele tartottak.

Így aztán a menyasszonyra és a családjára maradt az esküvő teljes számlája.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása


LOVE
„A menyasszonyom 47 évvel idősebb nálam, de dögösebb, mint bármelyik velem egykorú nő”
Egy 28 éves texasi férfi sok támadást kap a 75 éves menyasszonya miatt, de határozottan állítja, hogy nagyon boldogok együtt.

Megosztom
Link másolása

Kora alapján Kathi Jenkins akár Devaughn Aubrey nagymamája is lehetne, hiszen 47 év korkülönbség van közöttük, ennek ellenére hamarosan összeházasodnak.

A 28 éves Devaughn Aubrey azt mondta, mindig is vonzódott az idősebb hölgyekhez. Ám soha nem volt ilyen kapcsolata, mígnem rá nem talált a „másik felére”, a 75 éves Kathi Jenkinsre egy internetes társkeresőn.

A portásként és felszolgálóként dolgozó texasi férfi 2021-ben ismerkedett meg a nyugdíjas asszonnyal, a pár pedig azóta összeköltözött, és már elkezdték tervezni az esküvőjüket.

Devaughn elárulta, sok támadást kap azért, mert egy nála közel fél évszázaddal idősebb nővel él együtt, a gyűlölködők rendszeresen felemlegetik a köztük lévő nagy korkülönbséget.

Többen azzal vádolják a fiatal a férfit, hogy megkérdőjelezhetőek a szándékai, és haszonlesésből veszi feleségül Kathit.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása


LOVE
A feleség szeretője finanszírozza a nő családjának megélhetését
A furcsa kapcsolat igencsak vékony jégen táncol, a kettős életet élő ausztrál családanya pedig fél, hogy kiborul a bili és mindent elveszít.

Megosztom
Link másolása

A családjával az ausztráliai Perth-ben élő Jennie szeretőt tart, és a férfitól kapott rendszeres anyagi támogatással segíti át az otthoni háztartást a megélhetési válságon. Férje semmit sem tud a bűnös kapcsolatról, mely könnyen csúnya véget érhet.

Jennie azt mondta, nem azzal ment bele a házasságtörő kapcsolatba, hogy pénzt kérjen a szeretőjétől.

„Nem vagyok ilyen ember, soha nem kérnék semmit.

Ez mindig is a szexről és a kalandról szólt.

Jól összeillünk a sráccal, akit az egyik társkereső oldalon ismertem meg. Beszélgettünk a nehézségeimről és a küzdelmeimről, ő pedig segíteni akart nekem. Először megpróbáltam nemet mondani neki, de folyamatosan felajánlotta az anyagi támogatást, és jelenleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy visszautasítsam” – vallotta be a családanya, aki márciustól

több mint 1100 ausztrál dollárt (mintegy 250 ezer forintot) kap a szeretőjétől havonta.

Jennie-nek ez a pénz azt jelenti, hogy nem kell spórolnia az élelmiszerboltban, és vehetett magának új ruhákat, megcsináltathatta a szempilláit, a körmeit. Emellett néhány új bútort is beszerzett a házukba.

Ugyanakkor elismeri, kétségbeesetten próbálja titkolni a csalfa kapcsolatát a férje előtt, aki semmit sem tud az egészről, de gyanakodni kezdett.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása