LOVE

  „Még mindig azzal a nagydarab lánnyal vagy?” – A plus-size tiktoker és szálkás pasija visszavágtak a trolloknak

  Sokan azt jósolták, hogy Dani és Tbell egy hétig sem lesznek együtt, mégis 5 éve alkotnak egy párt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 03.


  Megosztom
  Link másolása

  A szerelemnek rengeteg különböző formája és mérete lehet: Dani és Tbell tiktoker páros tökéletes példája ennek. Többen keményen támadták őket, amiért Dani plus-size, míg Tbell vékony, szálkás testalkatú.

  A pár szerint az emberek mindig arra fogadtak, hogy nem fognak tartósan együtt maradni méretkülönbségük miatt. Dani és Tbell mégis öt éve egy párt alkotnak.

  Válaszul a netes trolloknak egy TikTok-videót is posztoltak, amit már 1,2 millióan megtekintettek.

  „Amikor azt hitték, hogy egy hetet sem bír ki a kövér lánnyal és már öt év telt el”

  - írta a videóhoz Dani.

  @tanddtv Look at us now😭 #haters #couplethings #viral #fypシ #tanddtv #relationship #couplegoals ♬ original sound - Gil & Berna❤️‍🔥

  Tbell büszkén vállalja gömbölyded barátnőjét, úgy érzi, hogy Daniben megtalálta az igazit.

  „Megkérdezik tőlem sokszor, hogy még mindig azzal a nagydarab lánnyal vagy? Én pedig azt válaszolom: amíg csak élek”

  - mondta Tbell.

  Dani plus-size aktivistaként mindig kiáll közösségi média felületén a testpozitivitás mellett. Egy randi tippet is megosztott a hozzá hasonló nőkkel.

  „Ha a pasidnak problémája van a testeddel, fogyj le annyit, amennyit ő nyom. Dobd le azt a súlyt drága, megérdemled, hogy feltétel nélkül szeressenek!”

  - nyilatkozta Dani.

  Dani és Tbell TikTok-közössége nagyon hálás a párnak azért, hogy megmutatják hogyan lehet szeretettel legyőzni az utálkozókat.


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LOVE
  4 apróságnak tűnő dolog, ami már megcsalásnak számít a párkapcsolati szakértő szerint
  A kommentelők egy része nem ért egyet a TikTokon közzétett listával, van, aki túl szigorúnak érzi.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Mi számít megcsalásnak? Mi a hűtlenség? Sokan keresik erre a választ. Folyamatosan.

  Mi kis megírtuk, hogy a BBC 5 Rádiócsatorna megrendelésére több mint kétezer fiatal brit férfi és nő bevonásával készült felmérés a hűtlenségről.

  Az elgondolkodtató végeredmény szerint a fiatal férfiak több, mint ötven százaléka sem a más nővel csókolózást, sem az online flörtölést és szex-csetelést nem tekinti megcsalásnak. A nők ennél szigorúbbak: több, mint hetven százalékuk szerint a fent említett esetek igenis a hűtlenség kategóriájába tartoznak.

  Mit mond erről a párkapcsolati szakértő? Weinecket Andrea szerint az alábbi 4 dolog is megcsalásnak számít, akkor is, ha sokan ezt nem így gondolják:

  - a flörtölés

  - válaszolni a kacérkodó üzenetekre

  - titkos kapcsolattartás

  - az igazság elferdítése.

  @boldog_kapcsolatban Mi számít megcsalásnak? #megcsalás #hűtlenség #férfi #nő #flört #kacérkodás #érzelem #fyp #foryou #nekedbe #házasság #párkapcsolat ♬ Get You The Moon - Kina

  A hozzászólók egy része egyáltalán nem ért egyet vele, volt, aki azt írta: "Szerintem meg relatív, hogy mi számít megcsalásnak. Minden embernek máshol van a határ."

  Te mit gondolsz erről?


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  LOVE
  9 megdöbbentő kis testbeszéd-jel, ami elárulja, hogy lőttek a párkapcsolatodnak
  Néhányról álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen rosszat jelent.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 23.


  Megosztom
  Link másolása

  Az agyad minden erejével azt mondja, ő a tökéletes partner. Talán még a szíveddel és a lelkeddel is elhiteti. De a testedet senki sem tudja becsapni. A The Daily Net szerint ha ezeket az apró - sokszor ártalmatlannak tűnő - jeleket látod magadon vagy a párodon, akkor sajnos nagy baj van.

  1. Testi távolság

  A testbeszéd-szakértők szerint a két ember közötti távolság kifejezetten árulkodó.

  Azt mondják, az igazi intimitásban élő párok maximum 45 centiméterre távolodnak el egymástól, ha együtt vannak. Már ha épp nem bújnak össze, vagy nem ölelik át egymást, akkor ez a távolság nulla.

  Szóval ha a pároddal rendszeresen tartjátok a több mint fél métert, vagy többet, akkor ott valami bibi van.

  2. A bizalmatlanság jelei

  Ha a szerelmesek folyton egymást fürkészik, az önmagában nem baj. Ám ha ezt jól látható feszültséggel teszik, az már igen. Ha a pároddal vagy, és mondjuk folyton a lábával dobol, a kezével izgatottan gesztikulál, vagy épp állandóan védekezőn karba fűzi, ha veled beszél, akkor ott súlyos gondok vannak a bizalommal.

  3. Ha nem mozdultok együtt

  A boldog párok a szakemberek szerint ösztönösen szinkronban mozognak. Ha például sétálnak, egymás mellett, egy ütemben teszik. Ha ez a szinkronitás felbomlik, az egyik hátramarad, vagy csak össze-vissza ténferegnek egymás mellett, az a test egyértelmű jelzése, hogy nincsenek egy hullámhosszon.

  4. Vigyorgás

  Szándékosan használjuk ezt a szót a mosoly helyett.

  A párok arcára kiülő kényszeredett mosoly ugyanis nagyon rossz jel. Erőlködést jelez, azt, hogy valamit el akarnak fedni. Többnyire azt, hogy nem érzik jól magukat egymás társaságában.

  via GIPHY

  5. Keresztbe tett karok és/vagy lábak

  Mindkettő klasszikus védekező póz. Ha gyakran veszitek fel ezt a pózt a pároddal, ha együtt vagytok, az olyan, mintha egy láthatatlan fal lenne közöttetek. Egyszerűen nem vagytok hajlandók megnyílni egymásnak, az pedig nagyon rossz jel.

  6. Összehúzott szemöldök

  A testbeszéd-szakértők szerint gyakorlatilag ez az egyik legfőbb válóok-gesztus. Még felmérést is végeztek arról, hogy

  azok a párok, akik gyakran ráncolták a szemöldöküket egymásra nézve vagy beszélgetve, előbb-utóbb szinte biztos elváltak.

  Nem csoda: ez a gesztus a kritika és a rosszallás megnyilvánulása. Mindkettő kapcsolatgyilkos.

  via GIPHY

  7. A szemkontaktus hiánya

  Ezt nem kell hosszasan magyarázni. A szerelem és az intimitás egyik legfontosabb jele, ha a két ember gyakran néz egymásra. Ha ez nincs meg, akkor a kapcsolat lassan haldokolni kezd.

  8. Ha eltakarja a nyakát

  A szakértők szerint ha valaki gyakran elfedi a kezével a nyakát, az azt jelzi, hogy valamit titkol előtted, vagy éppen védekezik, rejtőzködik. Állítólag ez ősi ösztön, a nyak ugyanis az emberi test legsebezhetőbb része (a ragadozók is ott kapják el az áldozatukat).

  9. Hátlapogatás

  Újabb meglepetés: ha a párod gyakran ütögeti barátian a hátadat, az nem jelent jót. Ez ugyanis kifejezetten baráti gesztus, a gyengéd ölelést próbálja ezzel "megúszni", vagyis elrejteni azt, hogy a szerelme irántad már elmúlt, és barátsággá szelídült.

  The Daily Net

  Címkép: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LOVE
  Ha erre a 10 kérdésre tudod a választ, akkor valószínűleg egészséges a párkapcsolatod a szakértő szerint
  Az okleveles terapeuta szerint ritkán tudnak válaszolni a párok ezekre a kérdésekre.

  Megosztom
  Link másolása

  Legtöbben mind azt gondoljuk magunkról, hogy teljesen ismerjük párunkat, azonban ez koránt sincsen így. Lauren Consul okleveles házasság- és családterapeuta tíz kérdést talált ki, amelyet ha meg tudsz válaszolni, akkor valószínűleg egészséges a kapcsolatod és jó úton jártok a pároddal. De miért is ilyen fontosak az apró figyelmességek?

  Kutatások szerint a szeretet, a ragaszkodás és a figyelmesség apró gesztusai segíthetnek az érzelmi biztonság és az intimitás kiépítésében.

  Sőt, talán még a nagy szerelmi gesztusoknál is nagyobb jelentőséggel bírnak, mert állandó, őszinte emlékeztetőül szolgálnak arra, hogy valaki gondol rád és törődik veled.

  @therapylauren #intimacy #emotionalconnection #innerworld #couplestok #communicationskills #relationshipadvice #couplestherapist #relationshiptherapist #secureattachment #attachment #questionstoaskyourpartner #learnontiktok ♬ original sound - Lauren Consul, LMFT, JD

  Íme a 10 kérdés:

  Tudod, hogy a partnered hogyan szereti a tojást?

  Mit tart a partnered nagy beruházásnak?

  Mi volt az álommunkája óvodában vagy általános iskolában?

  Ha a partnered előtt érkezel egy bárba, akkor milyen italt rendelnél neki?

  Milyen gyakran szeretne a partnered ideális esetben szexelni?

  Mi az a dolog, amiben nagyon tudatos a párod?

  Hogyan szereti feltenni a vécépapírt, elől vagy hátul lóg le a vége?

  Mi a legnagyobb árulkodó jele, hogy stresszes?

  Hogyan szereti, ha flörtölsz vele?

  Mi a legnagyobb stresszforrás az életében jelenleg?

  Ezek a kérdések érdekesnek tűnhetnek, azonban olyan dolgokat rejt, minthogy mi a párod kedvenc itala vagy, hogy hogyan bánik a pénzével. Az otthoni kényelem és az intimitás is felbukkan benne, amik szintén elengedhetetlenek egy egészséges párkapcsolathoz.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LOVE
  „Húsz év után a feleségem bevallotta, hogy az esküvőnk előtt megcsalt, rá se bírok nézni”
  A kétgyerekes apa úgy érzi, az egész élete hazugság volt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 30.


  Megosztom
  Link másolása

  A 41 éves családapa, két tinédzser gyerek édesapja a The Sun párkapcsolati tanácsadójához fordult elkeseredésében.

  „A feleségem húsz év házasság után darabokra törte a szívemet. A szerelmünk kezdete, az első csodálatos évünk, mind megkérdőjeleződött. Hazugságban éltem” – kezdte a férfi. A nejével egyetemista korukban, 20 évesen találkoztak, és egy évig hatalmas szerelemben éltek, mielőtt összeházasodtak. Azóta két tinédzser gyerekük is van.

  „Még együtt jártunk, imádtunk egymást, amikor elmentünk egy egyetemi buliba. Volt ott egy srác, akivel a nejem, vagyis akkor még barátnőm jóban volt. Engem elkapott valami influenza, így hazamentem, de mondtam a barátnőmnek, maradjon, bulizzon nyugodtan. Csak annyi furcsaság volt a dologban, hogy aznap este már nem hívott, ahogy szokott, nem is üzent, és másnap, amikor rákérdeztem, hogy érezte magát, egy kicsit mintha zavarban lett volna.”

  De akkor még nem lett baj a dologból. Összeházasodtak, megszületett a két gyerek, a férfi szerint nagyon dolbogok voltak. Azután elmentek egy húsz éves egyetemi öregdiák találkozóra, ahol az a bizonyos pasi is ott volt.

  És a feleségből kitört a vallomás: azon a két évtizeddel ezelőtti estén, amíg a férj betegen otthon feküdt, ő valóban elcsábult, és a másik pasival töltötte az éjszakát.

  „Azt mondja, csak egyszeri kaland volt, és azért nem mondta el soha, mert félt, hogy elhagyom. Húsz év után viszont nem bírta magában tartani. Teljesen összetörtem. Jó a házasságunk, szeretem őt, de úgy érzem, hazugságon alapult az egész. Rá se bírok nézni a nejemre” – kesergett a férj.

  A szakember a következőt tanácsolta neki: „A felesége akkor megcsalta, hazudott önnek, és ez nagyon nagy hiba volt. Érthetőek az érzései. De ahogy írja, azóta megajándékozták egymást húsz boldog évvel és két gyerekkel. Ezt kidobni amiatt a réges-régi botlás miatt nem éri meg.

  Mindenképpen menjenek el a feleségével szakemberhez, aki segít majd átlendülni ezen, és abban is, hogy ne érezze hazugságnak a házasságát, mert nem az.”

  Címkép: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk