LOVE

  Honnan tudhatod, hogy készen állsz a szexre?

  Tedd fel magadnak ezt a 7 kérdést és kiderül.
  Sassy - sassy.hu
  2018. október 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Sokak szerint a szex a világ egyik legjobb dolga - na de nem minden áron! Sajnos vannak olyanok - nem is kevesen - akik már azelőtt fejest ugranak a szexuális életbe, hogy tisztában lennének azzal, miről szól és hogyan is működik ez egyáltalán, és persze fogalmuk sincs arról, mi mindennel jár az élvezeten kívül.

  Ha te sem vagy biztos abban, hogy készen állsz-e arra, hogy lefeküdj valakivel, tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket:

  Megbízol a párodban?

  Mindenhonnan ezt hallhatod, és nem véletlenül: a megfelelő partner a kulcs a jó szexhez. Akkor van itt az ideje az első alkalomnak (akár ténylegesen, akár csak az új szerelmeddel való első szeretkezés), ha fizikailag és érzelmileg is biztonságban érzed magad a párod mellett.

  Ha teljesen megbízol benne és biztos vagy abban, hogy a hozzád való fiúval vagy, akkor a szex is örömteli lesz. Ha vannak kételyeid a pároddal vagy a kapcsolatoddal, esetleg magaddal kapcsolatban, csak fájdalmat és stresszt okozol magadnak, ha lefekszel vele.

  Tudod, mire vágysz a szexben?

  Ezt úgy tudod meg legegyszerűbben, ha elképzeled, ahogy a pároddal szertkeztek. Önkéntelenül is olyan szituációk jelennek meg előtted, amire vágysz. Így rájöhetsz, mi esik neked jól, hol vannak az érzékeny pontjaid, mit szeretnél, ha a párod csinálna veled. Tudnod kell azt is, hogy elég bátornak érzed-e magad ahhoz, hogy ha valami nem jó, megmondd a párodnak.

  Ha ezektől inkább zavarba jössz és kényelmetlenül érzed magad tőle, még ne kísérletezz a szexszel, inkább próbáld meg jobban megismerni a saját testedet.

  A muszturbálás sokat segít abban, hogy rájöjj, mi esik jól neked, és ha csak te csinálod magadnak, nem is annyira ijesztő a dolog. Nem biztos, hogy rögtön hatalmas orgazmust élsz át, de jóleső érzés lesz.

  Biztos, hogy akarod?

  Párkapcsolatban sokan úgy érezzük, hogy meg kell tennünk bizonyos dolgokat a párunkért, ami teljesen természetes és szükséges is két egymást szerető ember között.

  De a szex nem lehet egy kötelező dolog, amibe csak a másik kedvéért mész bele. Csak akkor feküdj le vele, ha te is úgy érzed, hogy itt az ideje és készen állsz rá.

  Mersz beszélni a teherbeesésről és a"ciki" betegségekről?

  Ha kínosnak érzed, ha a szexuálisan terjedő betegségekről beszéltek a pároddal, még nem vagy kész a szexre. Ez egy nagyon fontos dolog, hiszen a szeretkezés nem csak az örömszerzésről szól, hanem akár fertőzésekkel is járhat. Bárkivel előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb betegségeket szed össze aktus közben, főleg ha nem védekezik rendesen. Tudnod kell beszélni erről a pároddal, és mielőtt egymásnak estek, jó, ha tisztában vagytok azzal, volt-e már korábban bármilyen ilyen jellegű betegségetek (ha már van tapasztalatotok a szexben). Ugyanilyen fontos, hogy a védekezésről és az esetleges teherbeesésről is tudjatok beszélni egymással.

  Ezek nyilván nem a legkellemesebb és legromantikusabb témák, de mivel a szexuális élet ezekkel is együtt jár, fel kell készülnötök mindenre.

  Nem para, ha meztelen vagy és "takarítanod kell" magatok után?

  Az első együttlétnél (akár a legeslegelső, akár csak az első az új partnerrel) sokan cikinek érzik, hogy teljesen le kell vetkőzniük a másik előtt, még akkor is, ha szeretik a párjukat.

  Ha tele vagy gátlásokkal és nem tudod elképzelni, hogy tök pucéran mutatkozz a szerelmed előtt, még jobb, ha vársz.

  A meztelenségen kívül azzal is számolnod kell, hogy a szex során különböző testnedvek keletkeznek, így az aktus után "takarítanod" is kell. Ha ez számodra undorító, szintén azt ajánljuk, hogy a maszturbálással próbálkozz inkább, az segít abban is, hogy megbarátkozz ezzel.

  Képes lennél nemet mondani?

  A legfontosabb dolog, hogy

  soha ne érezd úgy, hogy bele kell menned valamibe, amibe nem szeretnél.

  Ha mégis megteszed, közben is bármikor nemet mondhatsz, ettől pedig nem kell kényelmetlenül vagy idegesnek érezned magad. Ha megfelelő emberrel vagy, meg fogja érteni és nem erőltet olyasmit, amit te nem akarsz.

  Vágysz a szexre, vagy csak kényszernek érzed?

  Ha nem érzed úgy, hogy vágysz a testi kontaktusra, ha nem kívánod a párodat, és nem indítanak be a közös, intim pillanataitok, akkor nem lesz igazi élmény számodra az első szex. Ezt sajnos nem tudod irányítani, belülről kell érezned a vágyat.

  Sokat segít, ha megbízol a párodban, testileg és lelkileg is vonzódsz hozzá, ő pedig kellőképpen türelmes hozzád. Mielőtt lefeküdnél vele, gondold végig, te hogyan képzeled el vele a szexet, mi esne jól neked, és ő mivel tenne boldoggá. Az sem árt, ha sok romantikus programot szerveztek, hogy még jobban egymásra hangolódjatok.

  Forrás: Teen Vogue


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LOVE
  Ha megrekedt a kapcsolatotok, ezzel a 10 kérdéssel újraéleszthetitek
  Mélyítsétek el újra a szerelmeteket!

  Megosztom
  Link másolása

  Kétségtelen: a legtöbb hosszútávú kapcsolatban eljön az az idő, amikor a felek egyszerűen már nem érzik magunkat közel a másikhoz. Ez soktényezős egyenlet: a mindennapok rohanása, a stressz, de a XXI. századi kommunikációs gyakorlatok is mind-mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy eltávolodjanak egymástól.

  A következőkben azt nézzük meg, hogy a párok hogyan tudják (újra) elmélyíteni a kapcsolatukat – feltéve, ha szeretnének így tenni.

  Ha te is úgy érzed, hogy a szerelmeteknek szüksége van egy kis élesztgetésre, akkor akár már ma este ülj le a pároddal, és tedd fel neki az alábbi kérdéseket! Ezekkel nemcsak számos remek beszélgetést indíthattok el, de sokkal jobban meg is ismeritek egymást.

  1. Mi a tökéletes módja, hogy lezárj egy hosszú napot?

  Ez egy egyszerű, könnyed, szórakoztató kérdés, amit szívesen válaszol majd meg. Valaki megismerésében fontos szerepet játszik, hogy a mindennapi szokásaival, preferenciáival is tisztában legyünk. Ehhez ez a tökéletes kérdés.

  2. Mi az, amit soha nem akarsz újra csinálni?

  Mindegy, mit mond rá, az mindenképpen nagyon beszédes lesz. Ezzel nemcsak meghallgathatsz egy számára emlékezetes és fontos élményt, de sok következtetést is levonhatsz belőle. Ráadásul külön pozitívum, hogy egy őszinte válasz esetén a megismerheted a kedvesed egy igazán törékeny oldalát.

  3. Mit tennél, ha nyernél a lottón?

  Ha már régóta együtt vagytok, biztosan tervezgettek: közös autó, közös háziállat, esetleg lakás. De arról volt már szó, hogy egy hatalmas pénznyereménnyel mit kezdenétek? Sokat elárul az ember vágyairól és értékeiről!

  4. Szerinted mit egy egészséges párkapcsolat azoknak, akik benne vannak?

  Ahogyan mindenkinek más a szeretetnyelve, úgy mindenki különböző dolgokra vágyik egy kapcsolatból – ezek egyébként általában egybeesnek. Ám sok év távlatából ezeket könnyen elfelejthetjük. Emlékeztessétek magatokat!

  5. Van bármi, ami számodra teljesen elfogadhatatlan?

  Fontos, hogy ezt a kérdést tartogasd egy ideig, nehogy a másik azt érezze, éppen be akarsz vallani valamit. A válasza pedig visszautal majd a múltbéli tapasztalataira. Például ha valaki megcsalta korábban, akkor valószínűleg ezt feleli majd.

  6. Ha holnap úgy ébrednél fel, hogy semmitől sem félsz, mit tennél először?

  Itt egy újabb könnyed kérdés, amivel feldobhatod a hangulatod, közben pedig megtudhatod, mit szeretne a párod igazából az életben, és hogy mi tartja ettől vissza!

  7. Ha lenne egy éved, amit visszakaphatnál, melyik lenne az és miért?

  Ezt többféleképpen is értelmezheti a másik. Lehet, hogy az egyik legboldogabb évét választja, hogy újra átélhesse, de lehet, hogy elmeséli életének eddigi egyik legnehezebb szakaszát, amit valahogyan megelőzne.

  8. Ha írhatnál egy rövid üzenetet a fiatalabb önmagadnak, mit írnál rá?

  Ezzel megtudhatod, hogy mi a kedvesed legnagyobb tanulsága eddigi életéből és még a prioritásaira is fény derül – kevés ezeknél fontosabb dolgot tudhatsz meg róla.

  9. Milyen a tökéletes napod?

  Sokan ismerik a 72 kérdéses kísérletet, amelynek lényege, hogy a felek 72 kérdést beszélnek át és válaszolnak meg egymásnak, végül 1 percig egymás szemébe néznek. A kutatás rámutatott, hogy a kísérletben részt vevők nagy többséggel szerelmesek lettek egymásba, mire végeztek. Ez a kérdés az egyik legelső volt ebben az ominózus kérdéssorban. Nézd meg, nálatok hogyan működik!

  10. Mi az, aminek szerinted sosincs jó vége?

  Itt a vicces anekdotáktól kezdve a komoly történetekig bármi elképzelhető. Izgalmas lesz kivárni a választ!

  Thoughtcatalog


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  LOVE
  6 ordító pszichológiai jel, hogy a pasi nincs igazán oda érted - bármit is mond
  Ha ezeket csinálja, áradozhat meg esküdözhet - te sajnos gyanakodj.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 23.


  Megosztom
  Link másolása

  Tudjuk, hogy nagyon vágysz már valakire, aki tényleg imád. Akivel olyan szoros lelki egységet érzel, hogy kétség sem férhet a kölcsönös vonzalomhoz, sőt szerelemhez. De a kötődés iránti vágy sokszor elveszi az eszünket. És olyanokat is belelátunk egy kezdődő kapcsolatba, amik egyszerűen nincsenek benne. Hidd el, jobb időben tisztán látni. A pszichológusok szerint ha a "kezdődő" pasid az alábbi 6 dolgot csinálja, nem te vagy neki az igazi.

  #1 Ha sokat emlegeti az exét

  Nem arról van szó, ha magától adódik a dolog. Például: "a gyerek ezen a héten a volt páromnál van " - ha van gyerek. De ha teljesen váratlanul, látszólag oda nem illő helyzetekben is felhozza, az már gyanús. Ha készítesz magatokról egy szelfit, és kitennéd Instára, de ő rögtön azzal jön, hogy "az exem is szeretett rólunk közös fotókat posztolni", akkor bizony bőven maradtak még benne elvarratlan érzelmi szálak, esetleg harag, sértődés az előzővel szemben. Ez pedig azt jelenti, hogy a szíve még nem szabad, és nem is tudja odaadni neked. Maximum rád dobálja az előző szakítás óta magával cipelt lelki "csomagjait", aztán vesződhetsz vele te, holott semmi közöd hozzá. Kell ez neked?

  #2 Ha időt kér, vagy azt mondja, még nem áll készen egy komoly kapcsolatra

  A fájdalmas igazság az, hogy mindkét esetben AZONNAL tipli. Ha egy pasi húzza az időt, kijelenti, hogy nem akar komoly kapcsolatot, vagy mondjuk pár szerelmes randi után is azt vágja oda neked, hogy "de hát még nincs is közöttünk semmi", az a férfi nem akar téged igazán. És kész. Persze kivárhatod, amíg "kiérdemled a szerelmét", de nyilván nem akarsz bolondot csinálni magadból, ugye? Mert arra várhatsz ítéletnapig. Egy szerelmes férfi MOST akar téged, MINDENESTÜL, FELVÁLLALVA. Ennyi.

  #3 Ha azonnal szerelmet vall

  Ez meg a másik véglet, és sajnos ez is gyanús. Ha az első randi után szerelmet vall, rögtön járni akar, pedig talán még a vezetéknevedet sem tudja biztosan, akkor valami nincs rendben. Talán az exét akarja villámgyorsan elfelejteni (nem fogja), vagy ilyen felszínes típus. Egyik se jó neked. Egy igazi kapcsolatnak megvan a maga dinamikája, érezni fogod, ha elcsúszik egyik vagy másik véglet felé. A szakértők szerint a szerelmi vallomással is csak óvatosan: mielőtt kimondanád, te is számolj el tízig, sőt jobb, ha ki sem mondod azonnal. Ha másodszorra is a szádra jön, akkor már mondhatod.

  #4 Ha nem visz el randizni

  Csetelgettek, akár szexelgettek is, de szigorúan csak titokban. Akár hónapokig. Ha ez alatt egyszer sem jut eszébe, hogy elmenjetek legalább egy moziba, vagyis nyíltan nem vállal fel, akkor nem is fog. Nyeld le a békát, és lépj tovább.

  #5 Ha nem enged a telefonja közelébe

  Természetesen mindenkinek van privátszférája, és egy jó kapcsolatban fölösleges a másik telójában kutakodni. De ha a pasi oroszlánként őrzi a telefonját, és ha csak a közelébe kanyarodsz, máris felkapja és elteszi, ott általában valami bibi van. Persze lehet, hogy valójában CIA-ügynök, és ezért ilyen óvatos, de sokkal valószínűbb, hogy mondjuk mással is csetelget, vagy szerelmes fotókat őrizget az exéről, és titokban könnyes szemekkel bámulja. Az ilyen pasit meg jobb hagyni a fenébe.

  #6 Ha nem érzed AZT a bizsergést

  Ha a pasi dögös, kedves, jó humorú, látszólag minden megvan benne, csak éppen soha nem érzed azt a tüzet, azt a kellemes kis izgalmat gyomortájékon, amikor találkozol vele, akkor valószínűleg az a tűz nincs is. Ha nem érzed a kémiát, az nemcsak azért van, mert te valamit rosszul csinálsz, hanem azért, mert ő sem érzi. Akkor meg jobb bele se menni, mint hogy dobjanak pár hónap után azzal hogy "nincs meg benned az a plusz."

  Psychology Today

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LOVE
  Ezt az 5 pasit kerüld el a foglalkozása szerint – Egy válóperes ügyvéd „rizikó-listája”
  Ha az alábbi öt munka közül valamelyiket végzi a párod, sokkal nagyobb eséllyel végződhet a házasságotok válással.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 31.


  Megosztom
  Link másolása

  Valljuk be, nőként általában nem az az első és legfontosabb dolog a kiszemeltünknél, hogy mivel foglalkozik. Egy válóperes ügyvéd most azonban azt tanácsolja, hogy igenis vegyük ezt is számba. Ő az évek során számtalan válópert végigasszisztált és ez alapján leszűrte a következtetéseket.

  A TikTok-felhasználó, aki @jettiegirl28 néven van jelen a platformon, most abban szeretne segíteni, hogy kevesebb nő kövesse el azokat a hibákat, amiket az ő ügyfelei már elkövettek. Új videójában ezért megosztja a nagyközönséggel, hogy az elmúlt évek alatt mely foglalkozásokat űző férfiaktól váltak el a leggyakrabban. Ezekben azt tapasztalta, hogy a legtöbb férfi nárcisztikus és irányító, ami hosszú távon nem működik egy (boldog) házasságban sem.

  „Végignéztem a legbonyolultabb ügyeket, amelyekben sokkolóan sok az olyan férfi, aki a következő öt munka valamelyikét végzi” – mondja.
  @jettiegirl28 local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage ♬ original sound - KK

  A hivatások a következők:

  • tűzoltó
  • rendőr
  • katona
  • sebész
  • pilóta

  Az ügyvédnő utána kiemelni, hogy természetesen, ha éppen boldog házasságban élsz valamelyikükkel, akkor nem kell azonnal elkezdeni a hibákat keresni a másikban. De ha még keresgéled a nagy őt, akkor a legjobb lenne, ha nem közülük választanál!

  Címkép: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LOVE
  Te felismernéd? Brutálisan átváltozott ez a lány, miután a pasija kidobta, mert szerinte „nem elég csinos”
  Kétségtelenül ez a legjobb bosszú!
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 22.


  Megosztom
  Link másolása

  sz]Fotó: @kimdecker/Instagram[sz]

  A TikTok ma már szinte mindenre jó: nézhetünk kutyás videókat, megtanulhatunk néhány egyszerű ételreceptet, de még az exünknek is visszavághatunk, ha csúnyán elbánt velünk. Kim Decker, a gyönyörű fiatal modell pontosan így tett!

  A lány egy TikTok-posztban osztja meg a követőivel, hogy a barátja korábban azért dobta ki őt, mert nem tartotta elég csinosnak. Ennek a szemléltetésére Kim megosztott magáról egy korábbi fotót, amin az alábbi beszélgetés olvasható:

  Én: szóval most szakítasz velem, mert nem vagyok elég vonzó neked?

  Ő: igen, tudom, hogy találhatnék nálad csinosabbat is, bocsi

  Én: oké, akkor indulás

  Ezzel pedig megkezdte az elképesztő átalakulást! A lányból mára sikeres modell vált, aki férfiak millióinak – de minimum százezreinek – a vágyálma. Az ex most biztosan fogja a fejét...

  @kim.decker okeyyyy let’s go 🥊 #foryou #glowup #fyp #viralvideo ♬ Originalton - Deniz

  A videóhoz azóta számtalan komment érkezett, és mindenki egyetért Kim módszerével: egy csúnya szakítás után a legjobb megoldás az, ha túlragyogjuk a volt pasit!


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk