LOVE

Fizetős lesz a Tinder? Igen, ha exkluzív szolgáltatást akarsz havi 499 dollárért

A társkereső platform egy új, exkluzív előfizetéses szolgáltatást indít, amely csak meghívottaknak szól.
Fotó: Freepik.com - sassy.hu
2023. szeptember 26.


Megosztom
Link másolása

A Tinder fel akarja venni a harcot az olyanokkal, mint a Raya, és megcélozza a világ népességének 1 százalékát.

A havi 499 dolláros árért hozzáférhetsz a Tinder Selecthez (már ha meghívást kapsz).

A Bloomberg szerint a Tinder legaktívabb felhasználóinak kínálják majd fel ezt a lehetőséget, és ők olyan embereknek is üzenhetnek majd, akikkel nem választották ki kölcsönösen egymást.

A Tinder vezető termékigazgatója, Mark Van Ryswyk nyilatkozatában elmondta:

„Tudjuk, hogy létezik a rendkívül elkötelezett és aktív felhasználók egy részhalmaza, akik a kapcsolatok megtalálásának hatékonyabb és eredményesebb módjait helyezik előtérbe.

Ezért az elmúlt hónapokban széleskörű teszteket végeztünk ezzel a közönséggel, hogy egy teljesen új ajánlatot fejlesszünk ki.”

A Tinder a következő hónapokban fogja bevezetni a meghívós előfizetést. Ha azon szerencsések közé tartozol, akik meghívást kapnak a Tinder Selectbe, át kell esned egy ötpontos ellenőrzésen:

A profilképednek hitelesítettnek kell lennie, plusz négy további fotót kell tartalmaznia a fiókodnak, amiken te vagy. Kell lennie egy életrajznak rólad, legalább öt érdeklődési kört kell felsorolnod, és azt, hogy mit/kit keresel az alkalmazáson.

A sikeres jelentkezőként egy Select jelvényt kapsz a profilképedre, ezt azonban elrejtheted, ha nem akarod, hogy mások lássák, hogy havonta 499 dollárt fizetsz azért, hogy balra vagy jobbra húzz. Ez a funkció egyébként a profilod „fokozott láthatóságát” is biztosítja majd mások számára. És ebben rejlik a csapda.

A cég elnöke, Gary Swidler szerint tudják, hogy eleinte a Select csak néhány előfizetőt fog számukra jelenteni, de kíváncsian várják, hogy hányan regisztrálnak az új rendszerre, és hogy melyik árfekvésű előfizetést fogják választani.

Szóval, ha magányos vagy, és nem akarod, hogy a profilod a süllyesztőbe kerüljön amiért nem fizetsz, még van egy kis időd felpörgetni az alkalmazást, és megtalálni az igazit, ha létezik olyan egyáltalán.

Mielőtt a Tindert is felfalja a pénz.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


LOVE
Esküvőjük előtt még lefeküdtek egy barátnőjükkel, de aztán nagyon balul sült el a dolog
A hat éve együtt levő pár már a házasságra készült, azonban a nagy nap előtt a nő kezdeményezésére megegyeztek abban, hogy kipróbálják egy titkos fantáziájukat.

Megosztom
Link másolása

Egy párnak az édeshármas volt a titkos fantáziája, amit még szerettek volna a házasság előtt kipróbálni, de aztán nem úgy sültek el a dolgok, ahogyan azt elképzelték - írta meg a 24.hu.

Life Uncut című podcastben olvasátk fel ezt a nem mindennapi történetet egy névtelenséget kérő hallgatójuktól.

A hat éve együtt levő pár már a házasságra készült, azonban a nagy nap előtt a nő kezdeményezésére megegyeztek abban, hogy kipróbálják egy titkos fantáziájukat. Felkérték az egyik barátnőjüket, hogy csatlakozzon hozzájuk egy alkalom erejéig az ágyban.

A nő ebbe bele is egyezett, az egyéjszakás kaland előtt mindent átbeszéltek, hogy mielőtt eljutnak odáig, mindenki azt kapja, amire számít. A légyott előtt azonban túl sok alkoholt fogyasztottak, ezért kicsit homályosan emlékeztek csak rá, hogy mi is történt.

A harmadiknak felkért barátnő nem sokkal később felhívta a nőt egy döbbenetes hírrel: állapotos és az ő vőlegénye az apa.

A nő azonnal felhívta a vőlegényét, aki szerint kilyukadhatott az óvszer, de ezt nem tudta biztosra mondani, mert túl részeg volt a szex alatt.

A műsorből ráadásul az is kiderült, hogy a barátnő úgy döntött, hogy megtartja a babát, amitől a mennyasszony teljesen kiborult.

"Fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Hogyan dolgozzam ezt fel? Akartunk mi is gyereket vállalni a vőlegényemmel, de rosszul vagyok tőle, hogy egy másik nőtől lesz gyereke. Hogyan magyarázzuk el ezt a családtagoknak és a barátoknak?"

- tette fel a kérdést a nő levele végén.

(24.hu, szmo.hu)


Megosztom
Link másolása

LOVE
A hagyományos párkapcsolatoknak leáldozott?
A Bumble szerint egy új, izgalmas forradalom veszi kezdetét, amely a modern társadalom igényeire válaszol.
Fotó: Pixabay - sassy.hu
2023. november 21.


Megosztom
Link másolása

Évezredek során gyökeret vert az az elképzelés, hogy a női boldogság útja egy férfi megismerésén, a házasságon és gyerekszülésen át vezet, ezt azonban lassan újra kell gondolni. A nők egyre inkább szembesülnek a hagyományos párkapcsolati élet végével, és a Bumble társkereső app előrejelzése alapján új irányba terelik életüket.

A 2024-es trendeket bemutató kutatás szerint lassan minden harmadik nő érzi úgy, hogy nem akar megfelelni a hagyományos kapcsolati idővonalaknak.

A nők 31 százaléka felhagyott a társadalmi elvárások teljesítésével és inkább a megfelelő partner megtalálására koncentrál.

Ez nem azt jelenti, hogy a romantika kiveszett, inkább azt, hogy a nők a saját útjukat választják, és elutasítják az elavult normákat. Lucille McCart, a Bumble kommunikációs igazgatója szerint

ez egy izgalmas forradalom, amely megszabadítja az embereket a hagyományos nemi szerepek és elvárások korlátaitól.

Az adatok továbbá azt mutatják, hogy a szinglik körében egyre fontosabbá válik az érzelmi intimitás a fizikai kapcsolatokkal szemben. A szinglik 32 százaléka hangsúlyozza az érzelmi kötődés fontosságát a randizás során, míg minden harmadik nő számára a fizikai intimitás is kulcsfontosságú a boldog kapcsolathoz.

Egy másik érdekes megfigyelés szerint a férfiak is változnak a társkeresés során.

A férfiak negyede sebezhetőbb és nyitottabb hozzáállással keres partnert, és ez jó hatással van a mentális egészségükre.

A tradicionális macsó sztereotípiák felbomlanak, és a férfiak is egyre inkább értékelik az érzelmi intelligenciát és a sebezhetőséget a kapcsolataikban.

Az új társkereső trendek között kiemelkedik a Val-Core társkeresés, amely azt jelenti, hogy az emberek nyíltan beszélnek olyan témákról, mint a politika, a patriarchátus, az éghajlatváltozás vagy a társadalmi igazságtalanságok, már az első randevún.

A társkereső alkalmazás által feltárt új trendek azt sugallják, hogy a kapcsolatok és a társkeresés új úton haladnak, ahol az egyéni preferenciák és az érzelmi kötődés kerül előtérbe, és a hagyományos elvárásokat háttérbe szorítják.

Forrás: New York Post


Megosztom
Link másolása


LOVE
4 apró dolog, amit megtudhatsz az első csókból
Van, aki szerint az első randin nem kell eljutni az első csókig, más szerint viszont érdemes megejteni, mert sokat elmondhat a másik félről.
Fotó: Unsplash - sassy.hu
2023. december 04.


Megosztom
Link másolása

Ahogy arról már többször is írtunk, első randevúnak megvan a maga stressze. Ennek a csúcsa pedig nem más, mint az első csók.

Sokak szerint az első randin nem illik csókolózni, különösen, ha vakrandiról van szó. Mások azt állítják, hogy a csókolózás az első randin tanulságos lehet, mivel sok mindent elárul a másikról.

Íme 4 dolog, amit megtudhatsz egy pasiról az első csók után:

1. Megtudod, mennyire tisztel téged

Az első randin való csókolózás segíthet megállapítani, hogy egy férfi mennyire akar és tisztel téged. Ha vonzódik hozzád, akkor nagy valószínűséggel mindössze egy érzéki csókot fog adni. Ugyanis ha tisztel téged, akkor tudomásul fogja venni, hogy ez az első randitok, és nem megy tovább egyetlen csóknál. Ha azonban felajánlja, hogy elvisz a legközelebbi szállodába, akkor jobb, ha nem mented el a számát a későbbiekre.

2. Megérzed, hogy mit érez

Az első randin való csókolózás azért is izgalmas, mert utána mindketten izgatottan várjátok majd a következő randit. Ha a pasi meg akar csókolni, az jó megerősítés arra, hogy tetszel neki és lesz folytatás.

3. Betartja a határokat?

Érdemes megfontolni, hogy legyen-e csók rögtön az első randin, hiszen csak egy mozdulat, és sokkal tovább is mehet a történet. Ez pedig általában nem a hosszú távú kapcsolatok első számú ismertető jegye, így aztán jobb ezt alaposan átgondolni. Ha megérti és tiszteletben tartja a határaidat, jó emberrel vagy.

4. Nem tudhatott, kivel csókolózott még...

Simán lehet, hogy te vagy az első, akit meg fog csókolni, de az is lehet, hogy már az ezredik. Mindenképp figyeld a jeleket, és segítsd őt, ha úgy látod, hogy nem annyira gyakorlott csókolózó.

Röviden, mostanra már tudod, hogy az, hogy az első randin megcsókolsz-e egy srácot, az teljes mértékben csakis rajtad múlik. Ha úgy érzed, hogy jól fog menni, akkor kockáztass, de ismerd a határaidat.

De ha úgy döntesz, hogy vársz, az is rendben van. Ne feledd, hogy bármelyik döntés helyes döntés, amíg jól érzed magad.

Forrás: YourTango


Megosztom
Link másolása


LOVE
„Most tudtam meg, hogy a 45 éves fiam egy tinédzserrel jár. Mi a teendő?”
Ez azért nem semmi korkülönbség!

Megosztom
Link másolása

Az utóbbi időben érdekes helyzetbe került egy anyuka, mikor 45 éves fia hazahozta új barátnőjét, hogy bemutassa. A 69 éves nő, aki a Redditen tette fel a kérdését, leírta, hogy idősebb fia, Sam, aki New Yorkban él, komoly kapcsolatban van egy fiatalabb hölggyel, és ezen információ hallatán elgondolkodott.

Vajon aggódnia kell-e, amiért 45 éves fia egy 19 éves nővel randizik?

Amikor Sam és párja odaértek, a lány váratlan meglepetést okozott az anyuka számára. Sokkal fiatalabbnak tűnt, mint amire számítottak:

„Olyan szép és érett volt, de határozottan nagyon fiatal.”

Az anya megkérdezte Samtől, hogy hány éves a lány, és megtudta, hogy hamarosan 20 lesz. A nő aggódik a kapcsolat miatt, és kérdéseivel a Reddit népéhez fordult:

„Lehetséges, hogy ez a kapcsolat egészséges? Hangot adhatok az aggályaimnak, vagy ez nem tartozik rám?”

A válaszok vegyesek, de sokan osztoznak az anya fenntartásaiban a korkülönbség miatt. Bár vannak olyan vélemények is, hogy mindketten felnőttek, és beleegyezésükkel azt csinálnak, amit akarnak.

A többség azonban figyelmeztet arra, hogy a 26 év korkülönbség igen jelentős, pláne ebben a korban.

Néhány kommentelő, aki hasonló helyzetben volt, elmondta tapasztalatait, különösen az esetleges kihívásokat és helyzeteket.

Forrás: Daily Mail


Megosztom
Link másolása